Azi la Botosani

ISJ Botosani

80 de cadre didactice botoşănene, vizită de studiu în Italia

Luni, 19 Noiembrie, 2012

Aproape 100 de cadre didactice botoşănene din învăţământul preşcolar au participat la un stagiu derulat în Italia în cadrul unui proiect cu finanţare europeană. Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul Şcolar Judeţean vizita s-a încadrat în... continuare »

Se întorc copiii emigranţilor: Din şcolile europene în cele botoşănene

Marti, 13 Noiembrie, 2012

Lipsa locurilor de muncă şi recesiunea financiară care a lovit şi în ţările din spaţiul european ăi determină pe botoşănenii plecaţi la muncă în străinătate să revină pe meleagurile natale. Odată cu părinţii se reîntorc şi copiii acestora care sunt... continuare »

Directorii de şcoli „rugaţi” să facă planuri pentru siguranţa elevilor

Marti, 13 Noiembrie, 2012

Directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani au primit un termen din partea Inspectoratului Şcolar Judeţean prin care să aducă la cunoştinţa instituţiei măsurile luate pentru asigurarea securităţii şi siguranţei elevilor în perimetrul unităţilor... continuare »

Şefa IŞJ a trimis control la liceul unde soţul ei este director

Marti, 06 Noiembrie, 2012

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani va începe o inspecţie generală la Liceul cu Program Sportiv dar şi la Clubul Sportiv Şcolar. Verificările vor fi efectuate de mai mulţi inspectori şcolari şi vor viza mai multe aspecte din cadrul unităţilor menţionate. ... continuare »

IŞJ „pierde” duelul cu profesorii: Directorul şcolii 12 repus pe funcţie

Vineri, 02 Noiembrie, 2012

Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis în cadru unui Consiliu de Administraţie întrunit vineri, 2 noiembrie ca Maria Bodaş, directorul Şcolii Gimnaziale nr. 12 din municipiu să rămână pe funcţia de conducere prin detaşare în interesul învăţământului. Asta... continuare »

Directorul numit la Şcoala 12 a renunţat la funcţie după protestul de la IŞJ

Joi, 01 Noiembrie, 2012

Directorul numit în fruntea Şcolii Gimnaziale nr. 12 din Botoşani în locul Mariei Bodaş a renunţat la funcţia de conducere. Asta după ce, un grup de cadre didactice de la unitatea şcolară au protestat la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean împotruva deciziei... continuare »

Ploaie de schimbări la vârf de şcoli: 11 directori „decapitaţi” la prima oră

Joi, 01 Noiembrie, 2012

Consiliul de Administraţie de la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean s-a întrunit în dimineaţa zilei de joi, 1 noiembrie 2012 pentru a opera o serie de schimbări în rândul unităţilor şcolare din judeţ în fruntea cărora s-au aflat directori a căror mandate... continuare »

Şedinţă cu directori şi reprezentant antidrog: Mulţi elevi consumă etnobotanice

Joi, 01 Noiembrie, 2012

Inspectoratul Şcolar Judeţean a organizat o şedinţă tehnică cu directorii unităţilor de învăţământ din municipiul Botoşani la un restaurant din municipiu. Au mai fost prezenţi la întâlnire pe lângă conducerea IŞJ, vicepreşedintele Consiliului Judeţean,... continuare »

Huncă – Mardare – inspectori, axa prin care se confiscă programele europene de miliarde din educaţia botoşăneană

Luni, 29 Octombrie, 2012

Cum ajungi să lucrezi pe bani frumoşi într-un program european din educaţie? Păi e simplu… simplu dacă eşti şef pe la Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Botoşani. Se dă un anunţ care se afişează doar la sediul instituţiei şi undeva într-o secţiune... continuare »

IŞJ a găsit vinovatul cu microbuzele la acţiuni politice – AFLĂ cine e

Vineri, 26 Octombrie, 2012

Inspectoratul Şcolar Judeţean a finalizat ancheta privitoare la utilizarea unui număr de trei microbuze şcolare din tot atâtea localităţi din judeţ la acţiunea politică care a avut loc pe data de 17 octombrie 2012 când membrii din USL au pornit spre capitală... continuare »

Miliarde cerute de la Guvern pentru încălzirea de la Liceul Şendriceni

Vineri, 26 Octombrie, 2012

Inspectoratul Şcolar Judeţean a înaintat o solicitare atât către Instituţia Prefectului cât şi pentru Ministerul Educaţiei în vederea alocării de fonduri pentru a fi asigurată încălzirea elevilor care învaţă la Liceul Alexandru Vlahuţă din Şendriceni. Problema... continuare »

Pensionabila de la Inspectoratul Şcolar îşi amână plecarea din instituţie

Luni, 01 Octombrie, 2012

Cu toate că deja a împlinit vârsta standard de pensionare, unul dintre inspectorii şcolari generali adjuncţi refuză să îşi depună dosarul de pensionare la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Botoşani pentru a putea activa în continuare în domeniul în care şi-a... continuare »