Azi la Botosani

ISJ Botosani

S-au retras dintr-o cursă fără contracandidați, varianta OFICIALĂ: Din motive personale

Marti, 26 Mai, 2015

Debutul de concurs pentru ocuparea funcțiilor de inspectori școlari la IȘJ Botoșani, a început cu două retrageri dintr-un foc. Două candidate care nu aveau concurență au zis „pas” chiar înainte de a intra în sala de concurs, este varianta... continuare »

Debut de concurs cu surprize la IȘJ, o inspectoare și o aspirantă s-au retras

Luni, 25 Mai, 2015

Seria de concursuri organizate de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoşani pentru ocuparea funcțiilor de inspectori a debutat cu surprize. Luni ar fi trebuit să aibă loc primele examene, numai că ambele concurente s-au retras din competiție. Oficial s-au retras Cătălina... continuare »

Regatul Supremei : Un elev din Botoșani s-a dus la școală cu-n cuțit pentru a-și amenința un coleg cu moartea

Sambata, 04 Aprilie, 2015

Incidentele grave din unitățile de învățământ de la Botoșani capătă noi proporții. Episodul elevei lovită la ore de profesorul iubitor de alcool și menținut în sistem pălește însă în fața a ceea ce s-a petrecut la Liceul de Artă... continuare »

Profesoara ”obosită” de la Vorniceni era bolnavă

Marti, 31 Martie, 2015

Rezultatul comisiei de disciplină întrunită la nivelul unității de învățământ unde a fost depistat un profesor cu capul pe catedră, a fost comunicat Inspectoratului Școlar Județean Botoșani. Teodora Alexandru, profesor de matematică la Școala... continuare »

Elevă bătută la școală de-un profesor care le are cu băutura

Marti, 31 Martie, 2015

Profesorul de muzică de la Școala nr. 7 din municipiu, cel care iubește licorile lui Bachus a trecut la un nou nivel. De această dată, el este acuzat de părinții unor fete de clasa a V-a că i-le-ar fi lovit copila la ore. S-a depus o plângere la Poliție iar... continuare »

O deputată cere anularea concursului care a făcut-o iar șefă pe PSD-ista Huncă: Este de o gravitate excepțională

Sambata, 28 Martie, 2015

Deputatul liberal Raluca Turcan cere Ministerului Educației să anuleze concursurile pentru funcția de inspector școlar general. 21 de candidați au luat concursul pentru funcția de inspector, din 42 de inspectorate, o parte dintre inspectorii în funcții nu s-a... continuare »

Huncă a scos tunurile: Prima unitate unde trimite inspecții generale

Miercuri, 25 Martie, 2015

Zvonurile vehiculate înainte de concursul pentru șefia inspectoratului Școlar Județean Botoșani par să prindă contur. Mihaela Huncă ar fi făcut presiuni asupra directorilor unităților de învățământ de unde proveneau contracandidații săi. ... continuare »

Șeful de la Inspectoratul lui Huncă…care nu mai vrea șefie: Nu. Eu nu mă voi înscrie la concurs

Marti, 24 Martie, 2015

După ce au fost organizate concursuri în întreaga țară pentru funcția principală din inspectoratele școlare județene, s-a dat startul și pentru examenele ce-i privesc pe inspectorii școlari generali adjuncți. La Botoșani, ”aghiontanții”... continuare »

Rețeta succesului la un concurs pentru o funcție publică: Huncă dezvăluie CINE-a motivat-o la minister

Marti, 24 Martie, 2015

Social democrata Mihaela Huncă are continuitate pe funcția de conducere de la Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșani, pe perioadă nedeterminată. Asta după ce a promovat concursul organizat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice. Inspectorul... continuare »

Ofertă de muncă de la Minister: Se caută inspectori școlari și directori

Vineri, 20 Martie, 2015

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice (MECS) organizează concurs pentru ocuparea a două funcţii vacante de inspector şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani şi a funcţiei vacante de director la Casa Corpului... continuare »

La școală la Botoșani: Substanțe halucinogene, tentative de suicid, furturi și violențe

Joi, 19 Martie, 2015

Inspectoratul Școlar Județean a prezentat, prin inspectorul școlar general adjunct, Gabriel Hârtie un raport privitor la siguranța în unitățile de învățământ a elevilor și cadrelor didactice. În total sunt înregistrate 129 de unități de învățământ... continuare »

Profesoara obosită de la Vorniceni băgată în comisia de disciplină

Joi, 19 Martie, 2015

Teodora Alexandru, profesorul de matematică ce a fost fotografiată de un elev cum doarme cu capul pe catedră va face obiectul unei comisii disciplinare ce va fi întrunită la nivelul unității de învățământ. S-a sesizat și Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ)... continuare »

EXCLUSIV : Ce ”surpriză” la concursul pentru șefia IȘJ – AFLĂ ce a făcut Huncă

Luni, 16 Martie, 2015

Astăzi, la Ministerul Educației și Cercetării Naționale a avut loc concursul pentru funcția de inspector școlar general. Singurii rămași în cursă pentru acest post de conducere au fost profesorul doctor în istorie Daniel Botezatu și Mihaela Huncă, doctorand... continuare »

Candidații la șefia IȘJ se retrag pe capete: Așadar, succes candidatului Daniel Botezatu

, 15 Martie, 2015

Candidații din toată țara la concursurile pentru posturile de inspector general școlar s-au retras pe capete din examene, aparent din motive personale. Unii au realizat în timpul examenelor că au probleme personaleMinisterul Educaţiei a organizat pe 11 martie... continuare »

Plângere la procurori împotriva șefei Inspectoratului Școlar

Vineri, 13 Martie, 2015

Mihaela Huncă, inspectorul școlar general de la Botoșani ar putea fi chemată la organele de cercetare penală. Asta după ce, unul dintre contracandidații săi la funcția pe care o deține în fruntea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani intenționează... continuare »