Azi la Botosani

ISJ Botosani

EXCLUSIV : Regulă schimbată-n timpul jocului, Huncă încearcă să scape de un contracandidat la concurs

Miercuri, 11 Martie, 2015

Oficial PSD-ista Mihaela Huncă a declarat senin că a invitat cât mai mulți colegi să se înscrie la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general. Pe înțelesul tuturor, să îi ia funcția. Pe de altă parte, instituția pe care doamna o conduce... continuare »

Circuitul banilor în familia inspectoarei: Mihaela a băgat cu propria mânuță banii statului în buzunarul lui Ioan - DOCUMENT

Luni, 09 Martie, 2015

Cinci ani de zile directorul Liceului cu Program Sportiv (LPS) a beneficiat de gradație de merit, 25% din salariul de bază, adică o sumă frumușică dat fiind venitul lunar realizat de un coordonator de unitate de învățământ. Modul în care a ajuns Ioan Huncă,... continuare »

Chiulangii rămași fără bani – VEZI câți elevi au pierdut sprijinul financiar de la stat

Vineri, 06 Martie, 2015

Elevii care provin din familii defavorizate beneficiază de ajutorul financiar al Ministerului Educației, cu respectarea anumitor condiții. Pentru a intra în posesia celor 180 lei oferiți prin programul național „Bani de liceu”, inițiat de guvernanți în urma... continuare »

ACUM : Dezbatere…cu public a strategiei de dezvoltare a orașului, șeful CJ-n poante cu primarul: FOTOGALERIE

Joi, 05 Martie, 2015

Cele mai importante proiecte care ar urma să ducă la o dezvoltare vizibilă a orașului sunt prezentate în aceste momente de o tânără de la o firmă privată, în fața președintelui CJ, prefectului, primarului și a câtorva directori. Strategia a fost structurată... continuare »

Concurs cu miză mare : Candidata PSD-ului ar face presiuni la contracandidați: Nu îmi stă în caracter

Marti, 03 Martie, 2015

Funcția de inspector școlar general este disputată de trei candidați: Mihaela Huncă, cea care pornește cu prima șansă fiindcă este susținută de partidul de guvernământ, Daniel Botezatu și Corneliu Furtună. Neoficial, deja s-ar fi început o campanie... continuare »

Credința rămâne-n școli : La Botoșani puțini atei, mulți ortodocși

Marti, 03 Martie, 2015

Deși termenul era stabilit pentru 6 martie, adică finele acestei săptămâni, la Botoșani lucrurile par deja să fie clare. S-a implicat societatea civilă, s-a implicat și Biserica și astfel elevii vor continua să învețe la școală religie. Deja o parte... continuare »

Plouă cu bani în școli : Mărțișor financiar pentru profesori, cam 34 de milioane de căciulă

Marti, 03 Martie, 2015

În baza unor sentințe judecătorești obținute de personalul din sistemul educațional, Guvernul a alocat o importantă sumă de bani județului Botoșani pentru achitarea unor bani ce le revin astfel profesorilor. Aceste drepturi financiare obținute la bară... continuare »

Școala te vrea 90 – 60 – 90 și cu 20 kg sub centimetri – DOCUMENT regulament de miss liceal la Botoșani

Luni, 02 Martie, 2015

”Concurentele de la proba de MISS vor fi acceptate în concurs după o preselecție făcută în liceu și se va ține cont de aspectul fizic plăcut și respectarea standardelor acestei competiții: înălțime 1,70 (minim), greutate – cu 20 kg mai puțin decât... continuare »

EXCLUSIV : Trei aspiranți la funcția lui Huncă de la Inspectoratul Școlar

Luni, 23 Februarie, 2015

Trei persoane și-au depus dosarele pentru a participa la concursul organizat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice pentru ocuparea funcției de inspector școlar general. Funcția este deținută în prezent de PSD-ista Mihaela Huncă. Luni, 23 februarie... continuare »

Huncă presează în continuare : Începutul sfârșitului la școala - casă pentru copii diferiți

Joi, 19 Februarie, 2015

O parte dintre părinții care au copii la Școala nr. 16, în prezent Sfânta Maria s-au aflat față în față cu cea care vrea să le schimbe destinele elevilor, inspectorul școlar general, Mihaela Huncă. Întrunirea a avut loc joi dimineață în biroul viceprimarului... continuare »

Șefii Inspectoratului dau vina pe directorii de școli pentru gaura uriașă cu naveta

Miercuri, 18 Februarie, 2015

În urma unui articol publicat pe ziarul Hotnews cu privire la faptul că inspectorii Curții de Conturi au găsit câteva nereguli la Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, asupra decontării navetelor școlare în anul 2013, iată că punctul de vedere nu a ezitat... continuare »

Pagubă de aproape zece miliarde în ograda lui Huncă: Deconturi fictive la navetă

Marti, 17 Februarie, 2015

Inspectorii Curții de Conturi au găsit numeroase nereguli la Ministerul Educației, în 2013, printre care și decontări ale unor investiții care nu au fost de fapt efectuate. Într-un articol publicat pe Hotnews.ro, se arată că și la Inspectoratul Școlar... continuare »

Huncă inocentă : Nu am făcut presiuni în general, sunt persoane care n-au culoare politică

Marti, 17 Februarie, 2015

Demisiile ”în masă” ale directorilor unităților de învățământ de la Flămânzi au venit de undeva din neant. Sau pur și simplu, brusc, pe toți coordonatorii de unități educaționale din orășelul de unde-a pornit Răscoala i-a apucat problemele personale.... continuare »

Huncă, replică citită de pe hârtie cu demisiile de la Flămânzi : Este rezultatul unor emoții

Marti, 17 Februarie, 2015

Inspectorul școlar general de la Botoșani pare să treacă printr-un moment de disperare cauzat de faptul că s-ar putea apropia și clipa în care partidul de guvernământ să fie altul, iar funcția de conducere de la Inspectoratul Școlar Județean să devină... continuare »

Huncă lovește din nou: Presiuni la directori de școli soldate cu demisii în bloc

Marti, 17 Februarie, 2015

Atât directorii, cât şi directorii adjuncţi ai mai multor unităţi de învăţământ din judeţul Botoşani şi-au prezentat demisiile „în masă“, iar cererile acestora au fost înaintate IŞJ Botoşani. Situaţia este una cu totul şi cu totul nouă, în... continuare »