Azi la Botosani

judecatoria Dorohoi

Minore supuse unor perversiuni sexuale de doi botoșăneni: Unul dintre bărbați era ca și tatăl fetelor

Marti, 15 Septembrie, 2015

Doi bărbaţi din județul Botoșani au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de viol şi agresiune sexuală, după ce au molestat fetele unuia dintre ei, scrie Opinia de Dorohoi. Primul dintre suspecţi, G.H. trăieşte în concubinaj, în apropierea Dorohoiului,... continuare »

Și-a fâlfâit organele genitale în fața unui polițist, dar rămâne nepedepsit!

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Leorda, care şi-a dat pantalonii jos în faţa casei unui poliţist şi a aruncat cu pietre în locuinţa acestuia a fost pus în libertate. Confrorm Opinia de Dorohoi, bărbatul a contestat măsura arestului... continuare »

Te joci cu focul la Poliție? UITE ce ți se poate întâmpla!

Joi, 10 Septembrie, 2015

Mai multe pahare de alcool și-o dorință de răzbunare, atât i-au trebuit unui băiat de 26 de ani din județul Botoșani, pentru a prinde curaj. Un tânăr din comuna Leorda, care a încercat anul trecut să incendieze postul de Poliţie pentru a se... continuare »

Un băiat care a plecat cu televizorul unui șef de Poliție rămâne după gratii: CE au hotărât judecătorii

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

La cei 27 de ani ai săi, un tânăr din Dorohoi a decis în urmă cu câteva luni să se „joace” cu legea în momentul în care a plecat cu televizorul unui polițist sub braț.  Un tânăr bănuit că l-a prădat pe şeful... continuare »

CUM a ”reușit” o tânără să oprească un proces: A fost nevoie de intervenția medicilor

Miercuri, 10 Iunie, 2015

Clipe de panică pentru o tânără de 19 ani din municipiul Dorohoi, iar asta după ce i s-a făcut rău în sala de judecată, acolo unde se afla pentru a depune mărturie, potrivit Vocea Dorohoiului. Tinerei de 19 ani i s-a făcut rău, iar la Judecătoria... continuare »

Le-a întors spatele copiilor, dar nu și justiției: Mămică trimisă la răcoare pentru abandon familial

Marti, 19 Mai, 2015

O femeie din Dorohoi a fost condamnată la cinci luni de închisoare cu executare, după ce şi-a neglijat cei doi copii. M. M. a fost acuzată de abandon de familie, după ce, în urma divorţului pronunţat în 2011, nu ar fi achitat soţului, în grija... continuare »

Monstrul din Brăila care a abuzat sexual o fetiță din Botoșani dă socoteală în fața legii

Sambata, 09 Mai, 2015

Pe data 15 aprilie 2015 Vasile B. din satul Tătaru, comuna Dudeşti, judeţul Brăila care era suspectat de faptul că ar fi violat o fetiță de 11 ani din Botoșani, a fost capturat de polițiști, după doi ani de căutari. Bărbatul care a nenorocit pe viață o copilă... continuare »

A făcut-o pe-a interesantul cu polițiștii, dar va sta sub ochii lor zi și noapte!

Miercuri, 18 Februarie, 2015

Cazuri în care conducători auto implicați în accidente rutiere au refuzat să se supună procedurilor de recoltare a probelor biologice sunt des întâlnite în județul Botoșani. Un exemplu concret îl reprezintă cazul tânărului din Vorona, de la sfârșitul... continuare »

Pedofil aruncat în spatele gratiilor după ce a făcut sex cu o fetiță: A amenințat-o cu bătaia

Marti, 17 Februarie, 2015

Un bărbat de 34 de ani din comuna Ibăneşti care a violat în repetate rânduri, anul trecut o minoră de 12 ani va sta timp de un an de zile după gratii. Bărbatul a abuzat sexual o copilăPotrivit ziarului Opinia de Dorohoi, minora violată de bărbatul în cauză... continuare »

Trimiși la răcoare după și-au forțat norocul – AFLĂ câte infracțiuni au putut să comită doi botoșăneni

Luni, 02 Februarie, 2015

Doi bărbați din județul Botoșani și-au forțat norocul după ce au fost arestați la domiciliu pentru comiterea mai multor infracțiuni. Aceștia nu au respectat regulile impuse de oamenii legii și au fugit pentru a lua parte la o altă tâlhărie. La sfârșitul... continuare »

A sărit la bătaie la Poliție și la fosta soție, iar acum face muncă în folosul comunității

Miercuri, 17 Decembrie, 2014

Pentru un comportament violent faţă de poliţişti şi fosta soţie, un dorohoian va trebui să execute ore în folosul comunităţii, să plătească cheltuieli judiciare şi daune. Întâmplarea a avut loc anul trecut, pe vremea asta. Deşi era despărţit de soţie,... continuare »

A vrut să facă contrabandă de țigări în "Patria Italienilor", dar nu i-a mers - FOTO & VIDEO

Joi, 15 Mai, 2014

Un bărbat s-a ales cu dosar penal și cu marfa confiscată după ce a fost prins de polițiștii de frontieră botoșăneni încercând să introducă în mod ilegal 30.000 de țigări cu timbru de acciză R. Ucraina în țară. Miercuri, poliţiştii de frontieră... continuare »