Azi la Botosani

locuinte pentru tineri

Chinezii duși de primar la marginea orașului – CUM arată acum Cornișa – FOTOGALERIE

, 20 Septembrie, 2015

Delegația din China care vizitează Moldova în această perioadă în perspectiva construirii de noi locuințe, a petrecut câteva ore bune la Botoșani, joi, 17 septembrie. După ce au mers pe platoul din fața cartierului Alfa Land, teren care s-ar preta... continuare »

Consilierii i-au votat primarului SF-ul cu locuințele pentru tineri!

Vineri, 04 Septembrie, 2015

Primul proiect aflat pe ordinea de zi în ședința extraordinară din 3 septembrie a fost privitor la construirea de locuințe în cartierul de pe Șoseaua Iașiului. După ceva discuții în contradictoriu și ceva ironii, Eugen Țurcanu – Mihai Tincu,... continuare »

Bani pentru tinerii care-s sclavi la străini : stimulente pentru apartamente sau case

Vineri, 10 Octombrie, 2014

Pomană electorală sau nu, Guvernul Ponta a implementat un program menit să ajute tinerii care au plecat la muncă în străinătate, să revină în țara de origine și să aibă astfel și posibilitatea de a-și face un cămin. Tamara Ciofu a declarat că de la... continuare »

Gata cu locuințele cadou pentru tinerii inteligenți

Vineri, 27 Iunie, 2014

Inițiațiva primarului de Botoșani de a recompensa elevii merituoși din municipiu care termină ciclul preuniversitar cu media maximă la învățătură printr-un apartament, a fost pusă pe așteptare. Ovidiu Portariuc a declarat că nu va renunța la idee, însă... continuare »

Dragnea la cartierul electoral al lui Portariuc, „modelul Mazăre” devine ANL – GALERIE FOTO

Joi, 05 Iunie, 2014

După Casa Sofian, vicepremierul Liviu Dragnea s-a deplasat la terenurile Armatei, care au fost transferate în februarie de la Ministerul Apărării Naţionale la Primăria Botoşani. Aici, primarul Ovidiu Portariuc, alături de arhitectul Dan Sandu, i-au făcut oficialului... continuare »

Edilul șef cu gândul la blocuri de 7 milioane de euro: AFLĂ cum va arăta cartierul promis

Marti, 15 Aprilie, 2014

În cazul în care promisiunile electorale ale primarului Ovidiu Portariuc se vor concretiza și în fapte, zona rezidențială care ar urma să fie înființată pe terenurile preluate de la armată, ar urma să fie una chiar atrăgătoare pentru botoșăneni. ”Dați-mi... continuare »

Radu Mazăre mai vine o tură la Botoșani – AFLĂ când și de ce

Joi, 20 Martie, 2014

Unul dintre cei mai mediatizați primari din România, respectiv Radu Mazăre de la malul mării ar putea veni din nou la Botoșani. Prima dată când edilul social democrat s-a aflat în nordul țării a fost în campania electorală a alegerilor locale când simbolic,... continuare »

Portariuc interpelat locativ de-un PDL-ist: Au mers unii cu neruşinare în toamnă…

Vineri, 28 Februarie, 2014

O altă interpelare din plenul municipal de astăzi a vizat locuinţele pentru tineri promise de primarul Ovidiu Portariuc în campania electorală. Un consilier local s-a arătat „îngrijorat” de faptul că această promisiune ar putea să nu fie dusă la îndeplinire.... continuare »

Contracronometru: Terenul de la armată pregătit până în toamnă pentru locuinţe

Vineri, 14 Februarie, 2014

A început numărătoarea inversă pentru conducerea Primăriei municipiului Botoşani în a-şi duce la îndeplinire, măcar una dintre promisiunile din campania electorală, la aproape jumătate din mandatul de patru ani de zile şi anume deja celebrele locuinţe pentru... continuare »

Portariuc promite în 2014 deschiderea şantierului pe terenurile armatei

Luni, 30 Decembrie, 2013

După prezentarea bilanţului privitor la investiţiile din anul care tocmai se încheie, primarul Ovidiu Portariuc a anunţat şi obiectivele care ar urma să fie deschise în 2014. Cel mai important ar fi deschiderea şantierului pe terenurile armatei unde ar urma să... continuare »

IAR vin terenurile armatei: Planuri cu prefect pentru locuinţe cu parc în mijloc

Luni, 04 Noiembrie, 2013

Concretizarea transferului terenurilor de la armată către patrimoniul municipalităţii botoşănene a fost readusă în discuţie în cursul zilei de luni, 4 noiembrie 2013 de primarul oraşului Ovidiu Portariuc care însoţit de prefectul Costică Macaleţi s-a deplasat... continuare »

Ghiorghiţă îi strică lui Portariuc cea mai fericită zi de primar- DOCUMENT

Marti, 16 Iulie, 2013

Fostul viceprimar al municipiului Botoşani îl acuză pe actualul primar că minte populaţia în privinţa terenurilor Armatei. Florin Ghiorghiţă susţine că, în realitate, Ovidiu Portariuc nu a obţinut nici un acord de la Ministerul Apărării Naţionale (MApN)... continuare »

Primarul ironizat de un consilier cu locuri de muncă şi locuinţe

Joi, 27 Iunie, 2013

Mai anemică la capitolul interpelări faţă de precedentele în cadrul cărora intervenţiile consilierilor municipali durau şi câte o oră, şedinţa ordinară de Consiliu Local de miercuri, 26 iunie 2013 a fost parcursă mult mai rapid, fără a exista prea multe... continuare »

Primarul mai face doar 400 locuinţe, iar pentru jumătate are obligaţii

Miercuri, 29 Mai, 2013

Vestea bună dată miercuri dimineaţă de primar privind transferul a 47 de hectare de teren de la Ministerul Apărării Naţionale a fost urmată de o alta mai puţin îmbucurătoare. Astfel, dacă în Planul Portariuc pentru Botoşani se promitea construirea a 1.044... continuare »

Portariuc : Este ziua în care mă bucur cel mai mult de la preluarea mandatului

Miercuri, 29 Mai, 2013

Primarul de Botoşani a făcut această declaraţie cu mai puţin de două săptămâni înainte de a se împlini un an de la alegerile locale. Motivul îl constituie o adresă primită de la Ministerul Apărării Naţionale prin care instituţia şi-a dat acordul pentru... continuare »

Pagina 1  2