Azi la Botosani

Lozna

INCREDIBIL: Ce au descoperit autoritățile acasă la fetița care a fost căutată ore în șir printr-o pădure

Marti, 15 Septembrie, 2015

Mobilizare impresionantă de forţe de ordine şi localnici pentru căutarea unei fetițe de doi ani și jumătate din judeţul Botoşani. Micuţa a dispărut din curtea casei din localitatea Lozna. După cinci ore de căutări, fetiţa a fost găsită în pădurea... continuare »

EMOȚIONANT: Un tată se prăbușește cu fetița sa în brațe după ce-a răscolit o pădure cu Poliția s-o găsească – FOTO & VIDEO

Luni, 14 Septembrie, 2015

O fetiţă de doi ani şi jumătate din judeţul Botoşani a dispărut de la bunica ei, acolo unde fusese lăsată de părinţi. Sute de poliţişti, jandarmi şi localnici s-au mobilizat ca s-o caute pe copilă. Au răscolit pădurea din sat pe o rază de mai mulţi kilometri,... continuare »

Îngrămădeală de VIP-uri politice la inaugurarea a două DC-uri – FOTOGALERIE

Luni, 11 Noiembrie, 2013

O bună parte a oficialităţilor judeţului nu au ratat ocazia de a bifa o nouă inaugurare. Ultima a avut loc duminică, la Lozna, unde cu ocazia împlinirii a zece ani de la reînfiinţarea comunei s-au inaugurat şi două drumuri comunale: 76 C şi 76 D. Prefect,... continuare »

Prefectul atacă Romtelecom în şedinţă cu primari şi directori

Miercuri, 28 August, 2013

Prefectul Costică Macaleţi a avut un atac dur la adresa reprezentanţilor companiei Romtelecom. Înainte de a se trece efectiv la prezentarea punctelor din cadrul şedinţei ordinare de Colegiu Prefectural, şeful Prefecturii a dorit să ştie dacă la întrunire participă... continuare »