Azi la Botosani

lucrari Cornisa

CINE va administra parcul Cornișa și CÂND se fac angajări!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Cum atât constructorul cât și conducerea Primăriei au dat asigurări că parcul de agrement turistic și sportiv va fi gata în primăvara anului viitor iar în vară va fi deschis publicului, Ovidiu Portariuc spune că următorul pas este acela de... continuare »

ȘASE terenuri de sport la Cornișa, două sunt gata GALERIE FOTO cum arată

Marti, 22 Septembrie, 2015

Terenurile de sport amenajate în interiorul Parcului de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa se întind pe o suprafață de aproximativ 5.200 de metri pătrați. Două dintre ele sunt deja acoperite cu covor sintetic iar la celelalte muncitorii de pe șantier... continuare »

Cornișa prinde contur : Vizită pe șantier în GALERIE FOTO și VIDEO, cum arată parcul în prezent, forfotă de muncitori și utilaje

Marti, 22 Septembrie, 2015

Șantierul care stârnește cel mai mult interesul botoșănenilor era un furnicar marți dimineață. Zeci de muncitori răsfirați pe diverse obiective din cadrul obiectivului se aflau la treabă, fiecare cu propria misiune, pe fundalul zgomotelor făcute de utilajele... continuare »

PRIMELE IMAGINI cu bazinele de la Cornișa pline cu apă: s-a ales culoarea cu modelul gresiei

Luni, 03 August, 2015

Deocamdată a avut acces pentru a vedea stadiul al celei mai de anvergură investiții de la Botoșani, doar primarul Ovidiu Portariuc care a efectuat o vizită de lucru pe șantierul de la Cornișa, vineri, la finele săptămânii precedente. Edilul șef a postat... continuare »

EXCLUSIV : Lucrările de la Cornișa suspendate de-o instituție a statului

Joi, 11 Iunie, 2015

Luni, 3 iunie 2013, la aproximativ 11 luni de zile de când fusese programată prima licitație pentru lucrările de la Parcul de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, constructorul a preluat amplasamentul de la beneficiar și s-a pus pe treabă. S-au împlinit... continuare »

Desfășurare de forțe la CORNIȘA, primarul tur de-o oră : GALERIE FOTO cu șantierul și stadiul lucrărilor

Luni, 27 Aprilie, 2015

Aproximativ o oră a durat vizita de lucru pe șantierul de la marginea orașului unde va fi construit unul dintre cele mai de anvergură parcuri de agrement turistic și sportiv de pe zona Moldovei. Primarul Ovidiu Portariuc, însoțit de Adriana Zăiceanu au fost... continuare »

Lucrări de 140 de miliarde decontate la Cornișa, control de la ADR

, 12 Octombrie, 2014

Parcul de agrement turistic și sportiv Cornișa se construiește. Stadiul de lucrări a rămas înghețat la 30%, acolo unde era și în urmă cu două, trei luni de zile. Constructorul care a preluat lucrarea de anvergură, respectiv Electro Alfa a primit deja o parte... continuare »

Nu mai facem baie la Cornișa la vară, Portariuc împinge inaugurarea la Crăciun

Luni, 21 Iulie, 2014

”Destul de mult am întârziat, până acum numai din cauza vremii avem întârzieri de o lună de zile, dar vara viitoare toată zona de piscine va fi funcțională”, este afirmația făcută de reprezentanții Electro Alfa cu privire la stadiul lucrărilor la... continuare »

Gata un sfert din Cornișa – Botoșani va avea tobogane unice în țară: FOTO&VIDEO

Luni, 21 Iulie, 2014

Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa a fost realizat în proporție de 30 % de la startul lucrărilor. Și luni, 21 iulie 2014 muncitorii de la Electro Alfa lucrau de zor la partea de piscine și bazine acoperite. A inspectat stadiul lucrărilor... continuare »

Vicele Cătălina la Cornișa i-a tăiat 5% lui Portariuc: Procentul trebuia să fie mai mare

Joi, 03 Aprilie, 2014

Șantierul unde anul viitor va fi inaugurat Parcul de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa a fost vizitat miercuri, 2 aprilie 2014 de viceprimarul Cătălina Lupașcu care a fost însoțită de consilierii locali Eugen Țurcanu și Gabriel Murariu. Viceprimarul PNL... continuare »

Primarul la Cornişa: Finalizăm ce ne-am propus pentru acest anFOTO&VIDEO

Joi, 21 Noiembrie, 2013

Ovidiu Portariuc a revenit într-o vizită de lucru la şantierul Cornişa unde au început lucrările pentru construirea celui mai mare parc de agrement turistic şi sportiv din Regiunea Nord Est. Cm vremea a fost una deosebit de caldă pentru această perioadă a anului,... continuare »

Portariuc, gogoşi incredibile cu Cornişa: Nimeni nu a reuşit să facă un pas concret

Marti, 20 August, 2013

Raportul primarului la un an de zile de mandat poate în unele situaţii provoca adevărate crize de nervi prin prisma unor aspecte care au fost cuprinse în cele 30 de pagini în care au fost expuse pe larg realizările pe care acesta le-a avut în perioada în care s-a... continuare »