Azi la Botosani

Metoda Accidentul

Un băiat care și-a omorât iubita c-un bolovan a păcălit oameni cât era închis la Botoșani

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Un tânăr care a comis o serie de infracțiuni din spatele gratiilor Andrei Popiţanu, a primit la Curtea de Apel Suceava o condamnare definitivă de 21 de ani, 10 luni şi 23 de zile.  În acelaşi dosar a mai fost condamnat, tot definitiv, şi Adrian... continuare »

24 de ani de pușcărie, după ce a adunat un teanc de infracțiuni: CE șărlătănii făcea un tânăr, din Penitenciarul Botoșani

Vineri, 17 Iulie, 2015

Trimis în judecată la începutul acestui an, sub acuzaţia că a comis nu mai puţin de zece înşelăciuni şi două tentative, prin metoda „accidentul”, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Fundu Moldovei, şi-a aflat sentinţa,... continuare »

Un pușcăriaș a vrut să ”momească” o botoșăneancă: S-a drept polițist și i-a cerut bani

Joi, 30 Aprilie, 2015

Miercuri, 29 aprilie 2015, o botoșăneancă de 65 ani a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că a fost apelată telefonic de către o persoană necunoscută, care s-a prezentat ca fiind fiul ei şi care i-a explicat că a fost implicat într-un accident rutier,... continuare »

Botoșăneni fraieriți de avocați ”fantomă” prin metoda Accidentul: I-au jecmănit de bani!

Marti, 28 Aprilie, 2015

În luna aprilie a acestui an, trei persoane din judeţul Botoşani au fost victimele unor  înşelăciuni prin Metoda „Accidentul”. Prejudiciile create în dauna acestora fiind de aproximativ 10.000 lei. Trei botoșăneni prinși în... continuare »

Metoda ”accidentul” îmbunătățită de un botoșănean șarlatan: VEZI ce i-a făcut unei tinere

Joi, 19 Martie, 2015

Un tânăr din Botoșani a fost arestat zilele trecute după ce a angajat o suceveancă pe post de secretară și a trimis-o să ridice bani de la persoane înșelate prin metoda ”accidentul”. Se dădea drept angajatorPotrivit ziarului Informația Ta Suceava, acesta... continuare »

O tânără de 21 de ani a tras pe sfoară o femeie cu peste 8.000 de euro - AFLĂ metoda

Marti, 02 Septembrie, 2014

Poliţiştii de investigaţii criminale din Botoşani au depistat luni, în flagrant, două persoane, în timp ce încasau bani trimişi prin transfer bancar de o femeie care ar fi fost înşelată prin metoda ”Accidentul”. Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii... continuare »

Bătrână înșelată prin metoda ”Accident”: Taximetrist nevinovat folosit pe post de intermediar

Joi, 31 Iulie, 2014

O femeie de 87 de ani a intrat în plasa unor infractori și a fost păcălită prin metoda ” Accidentul”. De asemenea, infractorii au implicat și un taximentrist care a trebuit să livreze banii în Iași unei tinere. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea... continuare »

Deținuți de la Botoșani găsiți cu telefoane în Penitenciar

Luni, 07 Iulie, 2014

Politiștii clujeni au efectuat perchezitii în Penitenciarul Botosșani, la doi bărbați banuiți că ar fi înșelat mai multe persoane prin metoda „Accidentul”. Asupra lor au fost găsite telefoane mobile și încărcătoare artizanale, scriu reporterii de... continuare »

Înfundă pușcăria pentru că au înșelat o bătrână cu fiul plecat la Botoșani – AFLĂ ce metodă au folosit escrocii

Sambata, 21 Iunie, 2014

Polițiștii vrânceni au venit de hac la trei tineri care sunt autorii unor înșelăciuni prin intermediul telefonului. Mai multe persoane din Focșani și din alte județe au fost prejudiciate, printre care și o bătrână de 82 de ani din Pufești, care are un... continuare »

Campanie polițienească: avertisment la taximetriști folosiți paravan de infractori

Joi, 19 Iunie, 2014

Polițiștii botoșăneni demarează în aceste zile o campanie care are ca scop informarea cetățenilor cu privire la infracțiunile comise prin intermediul telefonului. Oamenii legii au prevenit taximetriștii care sunt cei mai expuși la astfel de riscuri. Campania... continuare »

Sexagenară înşelată de un "consul" şi un "avocat" - VEZI cum a fost păcălită

Miercuri, 28 Mai, 2014

O femeie din Dorohoi a fost victima unei înșelăciuni prin telefon. Aceasta a fost păcălită că fiul ei a fost implicat într-un accident rutier în Londra și a fost pusă să cumpere trei cartele telefonice în valoare de 25 de euro. Polițiștii anchetează acum... continuare »

Taximetriști atrași în înșelătorii cu accidente fictive - AFLĂ noile metode ale infractorilor

Marti, 20 Mai, 2014

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani atrag atenția tuturor cetățenilor cu privire la noua metodă de înșelăciune prin telefon. Țintele infractorilor sunt în mod special vârstnicii. Iată cum acționează conform unui comunicat... continuare »

Portariuc trimite poliţiştii locali la oamenii care nu se uită la TV – AFLĂ motivul

Luni, 24 Februarie, 2014

Primarul de Botoşani a anunţat că încearcă să iniţieze o campanie de promovare şi informare, alături de cadrele Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) cu privire la înşelăciunile cărora le cad victime mai ales bătrânii, cea mai folosită fiind Metoda... continuare »

Tânăr prins în flagrant când înşela o femeie 

Joi, 20 Februarie, 2014

Chiar în ziua în care poliţiştii din Botoşani, Suceava şi Galaţi lucrau la destructurarea reţelei de înşelăciune prin „Metoda Accidentul” s-a încercat inducerea în eroare a altor două persoane, ambele din comuna Vlădeni. Într-unul din cazuri poliţiştii... continuare »

Înşelăciuni de 10.000 $ de după gratii, femei şi-un deţinut în gruparea „Accidentul”

Joi, 20 Februarie, 2014

Gruparea infracţională specializată în înşelăciuni prin "Metoda Accidentul” a fost destrucutrată de poliţiştii botoşăneni. Miercuri, cadrele de investigaţii criminale de la IPJ Botoşani, cu sprijinul celor de la Direcţia de Operaţiuni Speciale a IGPR, au... continuare »

Pagina 1  2