Azi la Botosani

Mihaela Hunca

Este oficial, cresc salariile profesorilor: Cu CÂT și de CÂND

Marti, 22 Septembrie, 2015

Veste bună pentru cadrele didactice din Botoșani. Începând cu 1 septembrie 2015, salariul de bază va crește cu 5%. Inspectorul școlar general, Mihaela Huncă a anunțat astăzi că peste 5.500 de persoane din învățământul preuniversitar... continuare »

Inspecții în TOATE unitățile de învățământ din Botoșani: CE urmărește Inspectoratul Școlar

Marti, 22 Septembrie, 2015

În perioada următoare, toate unitățile de învățământ din județul Botoșani vor fi luate la control de inspectorii școlari. Potrivit informațiilor furnizate în dimineața zilei de marți, 22 septembrie 2015, de către Mihaela Huncă, inspectorul... continuare »

Cadou la început de școală pentru copiii satului botoșănean - FOTOGALERIE

Marti, 15 Septembrie, 2015

Sfârșitul săptămânii trecute a însemnat pentru copiii din comuna Românești un motiv de bucurie. Doar cu câteva zile înainte de începerea anului școlar, aici a fost inaugurată o nouă școală. Începută în anul... continuare »

Inspectoarea șefă, mesaj cu lacrimi pentru elevi în prima zi de școală

Luni, 14 Septembrie, 2015

La fel ca în alți ani, odată cu începerea noului an școlar, și acum șefa de la Inspectoratul Școlar Județean din Botoșani a dorit să le ureze elevilor câteva lucruri. Redăm, în continuare, mesajul inspectorului școlar general, Mihaela... continuare »

Huncă îi trage de mânecă pe primari, cu siguranța elevilor: AFLĂ ce le cere să facă

Joi, 10 Septembrie, 2015

Dat fiind faptul că unele unități de învățământ nu au gard împrejmuitor, iar noul al școlar bate la ușă, inspectorul școlar general, Mihaela Huncă a făcut un apel către primarii din județul Botoșani, cerându-le să asigure protecția... continuare »

Noul an școlar începe cu probleme - „Generala” nu-i bucuroasă!

Joi, 10 Septembrie, 2015

Mai sunt doar câteva zile până când începe ”febra” noului an școlar, iar elevii botoșăneni se vor întoarce pe băncile școlii. Potrivit inspectorului școlar general, Mihaela Huncă, ar mai fi o serie de probleme în ceea... continuare »

ACUM: Primarii s-au adunat la Prefectură pentru copiii "invizibili" - FOTOGALERIE

Joi, 10 Septembrie, 2015

În dimineața zilei de joi, 10 septembrie 2015, în sala Nicolae Iorga a Prefecturii Botoșani are loc o întrunire cu primarii din județ, prefectul, inspectorul școlar general Mihaela Huncă, pentru a încheia proiectul „Prima prioritate: niciun... continuare »

Stâlpii informaticii primiți la Botoșani de „generală” și primar: FOTOGALERIE

Joi, 10 Septembrie, 2015

Joi, 10 septembrie 2015 la Casa Corpului Didactic a fost marcată Consfătuirea națională a inspectorilor IT din România, evenimentul fiind deschis de inspectorul școlar general, Mihaela Huncă, primarul Ovidiu Portariuc și inspectorul școlar general din Ministerul... continuare »

Divorțul anului în PSD Botoșani!!! Doi soți s-au despărțit pe hârtie pentru a-și păstra funcțiile

Luni, 07 Septembrie, 2015

Doi soți au decis să pună capăt căsniciei, cel puțin din punct de vedere legal. Iar principalul motiv pentru care ar fi luat această decizie surprinzătoare, este de-a dreptul uimitor și anume pentru a putea să rămână pe funcțiile pe care le ocupă în... continuare »

Inspectorul care a dărâmat miturile politice: Al doilea pe țară după două decenii petrecute în funcție

Miercuri, 02 Septembrie, 2015

A avut o carieră cât o viață de om. După 45 de ani în slujba învățământului, din care jumătate în funcția de inspector școlar, Constantin Siminiceanu și-a luat rămas bun de la funcția care i-a adus atât de multe satisfacții,... continuare »

ATENȚIE, 200 de catedre libere la început de an școlar!

Marti, 01 Septembrie, 2015

La Inspectoratul Școlar Județean Botoșani (IȘJ) aproape de 900 de posturi au fost înregistrate ca și vacante, iar în urma ședințelor publice de repartizare a normelor didactice, organizate la Colegiul A.T. Laurian, mai mult de jumătate dintre profesori... continuare »

Apă pericol public în școli – CE spune șefa educației botoșănene

Marti, 01 Septembrie, 2015

Au mai rămas aproximativ două săptămâni până când elevii botoșăneni se vor întoarce pe băncile unităților de învățământ. Potrivit inspectorului școlar general, școlile stau bine în ceea ce privește pregătirile... continuare »

„Generala” se gândește să-i dea peste nas soției patronului de la Victor Construct: CE are de gând

Marti, 01 Septembrie, 2015

Chiria exorbitantă pe care Luminița Mihalachi o cere pentru ca Grădinița 24 din municipiu să funcționeze în același spațiu deținut de soția patronului de la Victor Construct, îi face pe inspectori să se gândească la alte alternative pentru ca... continuare »

Școală din Botoșani, la un pas de-a pune lacătul pe ușă!

Marti, 01 Septembrie, 2015

O școală din municipiul Botoșani unde în prezent participă în mod activ la ore mai puțin de 100 de elevi, ar putea fi închisă dacă cererea Consiliului de Administrație al unității școlare va fi admisă. Este vorba despre școala nr. 3 din Botoșani,... continuare »