Azi la Botosani

Ministerul Educatiei

SURPRIZĂ înainte de începerea noului an școlar: CE îi așteaptă pe elevii botoșăneni

Joi, 10 Septembrie, 2015

Calendarul anului școlar 2015-2016 a fost modificat cu patru zile înainte ca elevii să se întoarcă pe băncile şcolii, anunță România TV. Elevii se vor bucura de o săptămână în plus de vacanţă la iarnă, dar vor termina şcoala... continuare »

După muncă, vin și banii pentru elevii botoșăneni: CINE sunt cei care îi primesc

Vineri, 21 August, 2015

Cei mai buni elevi botoșăneni vor fi răsplătiți pentru performanțele pe care le-au avut la învățătură, iar sumele pe care aceștia le vor primi sunt destul de consistente. Conform Ordinului Ministrului nr. 4652/ 2015, 3 absolvenţi ai învăţământului... continuare »

Scandal PENAL cu locuri în licee: CE se întâmplă la Botoșani

Vineri, 14 August, 2015

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Suceava a intrat în vizorul Ministerului Educaţiei, instituţia fiind suspectată de cea mai mare fraudă din ţară în cazul transferurilor aprobate elevilor de clasa a IX-a, scrie Monitorul de Suceava. Număr exagerat... continuare »

VESTEA care îi va scoate din sărite pe elevii de la Botoșani vine din capitală

Miercuri, 05 August, 2015

Ministerul Educației a publicat de curând o variantă finală a structurii anului școlar 2015-2016, iar veștile pe care le-a adus această modificare nu sunt tocmai „roz“ pentru elevii de la Botoșani. Concret, Ministerul Educaţiei a publicat, pe... continuare »

Doar un profesor de nota 10: CE rezultate s-au obținut la examenul de titularizare!

Luni, 20 Iulie, 2015

Ministerul Educației a publicat astăzi, 20 iulie 2015 statistica rezultatelor, pentru judeţul Botoşani, la Concursul Naţional de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor declarate vacante/ rezervate în învăţământul preuniversitar - sesiunea 2015.   ... continuare »

Turcan trage de mânecă Ministerul Educației cu examenul de bacalaureat: Este inadmisibil

Marti, 30 Iunie, 2015

PNL cere Ministerului Educației Naționale să existe doar înregistrarea video a probelor de la Bacalaureat, în caz contrar unul din doi elevi înscriși la examenul de Bacalaureat este discriminat, susține vicepreședintele liberalilor, Raluca Turcan,... continuare »

Bătaie de joc pentru profesorii de la bac, doctorul în istorie : Ministerul mamii lor, totul pute la acest minister

, 14 Iunie, 2015

Ca în fiecare an, prin ordin de ministru se stabilesc tarifele după care sunt remunerate cadrele didactice implicate în desfășurarea examenelor naționale, respectiv evaluarea și bacalaureatul. Și tot ca în fiecare an, profesorii sunt aproape luați... continuare »

Grădinițe noi pentru copiii Botoșaniului – IATĂ unde vor fi ridicate

Vineri, 12 Iunie, 2015

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Botoșani (IȘJ), trei grădinițe noi vor fi construite în județul Botoșani prin intermediul unui program derulat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice. În cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării... continuare »

Guvernul Ponta trântit de-o liberală din Botoșani cu ”taxa pe învățătură”: Elevii vor rămâne fără profesori la catedră

Luni, 11 Mai, 2015

Vicepreședintele PNL Raluca Turcan a afirmat că Ministerul Educației pregătește o surpriză majoră cadrelor didactice și personalului didactic auxiliar navetist din toate școlile, respectiv decontarea abonamentelor lunare de către autoritătile locale, ceea ce va... continuare »

O deputată cere anularea concursului care a făcut-o iar șefă pe PSD-ista Huncă: Este de o gravitate excepțională

Sambata, 28 Martie, 2015

Deputatul liberal Raluca Turcan cere Ministerului Educației să anuleze concursurile pentru funcția de inspector școlar general. 21 de candidați au luat concursul pentru funcția de inspector, din 42 de inspectorate, o parte dintre inspectorii în funcții nu s-a... continuare »

Ofertă de muncă de la Minister: Se caută inspectori școlari și directori

Vineri, 20 Martie, 2015

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice (MECS) organizează concurs pentru ocuparea a două funcţii vacante de inspector şcolar general adjunct din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani şi a funcţiei vacante de director la Casa Corpului... continuare »

Cristian Roman trage sforile pentru școala pe care vrea să o desființeze Huncă: Consecințele vor fi devastatoare

Marti, 17 Martie, 2015

Deputatul liberal Cristian Constantin Roman l-a interpelat marți, 17 martie 2015 pe ministrul educației și cercetării științifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, cerându-i să întreprindă măsurile administrative necesare evitării închiderii Școlii Gimnazială... continuare »

Plângere la procurori împotriva șefei Inspectoratului Școlar

Vineri, 13 Martie, 2015

Mihaela Huncă, inspectorul școlar general de la Botoșani ar putea fi chemată la organele de cercetare penală. Asta după ce, unul dintre contracandidații săi la funcția pe care o deține în fruntea Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Botoșani intenționează... continuare »

EXCLUSIV : Regulă schimbată-n timpul jocului, Huncă încearcă să scape de un contracandidat la concurs

Miercuri, 11 Martie, 2015

Oficial PSD-ista Mihaela Huncă a declarat senin că a invitat cât mai mulți colegi să se înscrie la concursul pentru ocuparea funcției de inspector școlar general. Pe înțelesul tuturor, să îi ia funcția. Pe de altă parte, instituția pe care doamna o conduce... continuare »

De-a râsul curcilor : Inspectoarea lui Huncă cu acuzele de plagiat ar putea scăpa basma curată

Marti, 16 Decembrie, 2014

Exemplul lui Victor Ponta care a anunțat că renunță la titlul de doctor în drept ca urmare a acuzelor de plagiat nu este urmat și la Botoșani în cazul inspectorului școlar căruia i se aduc învinovățiri similare. Botoșăneanul a semnalat la începutul... continuare »

Pagina 1  2