Azi la Botosani

minore violate

Minore supuse unor perversiuni sexuale de doi botoșăneni: Unul dintre bărbați era ca și tatăl fetelor

Marti, 15 Septembrie, 2015

Doi bărbaţi din județul Botoșani au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de viol şi agresiune sexuală, după ce au molestat fetele unuia dintre ei, scrie Opinia de Dorohoi. Primul dintre suspecţi, G.H. trăieşte în concubinaj, în apropierea Dorohoiului,... continuare »

Pedofil trimis în judecată pentru relații sexuale cu minore

Luni, 29 Septembrie, 2014

Un bărbat din județul Botoșani, cel mai probabil dezaxat psihic dă socoteală în fața legii, după ce a obligat câteva minore să întrețină relații sexuale. Parchetul de pe lângă  Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Corneliu... continuare »

Droguri, violuri sau înjunghieri printre elevii botoşăneni - AFLĂ ce spune IŞJ

Marti, 26 Februarie, 2013

Trei minore, eleve la unităţi de învăţământ locale au fost victimele unui violator în serie. Un alt elev de la o unitate de prestigiu din municipiu a înjunghiat un taximetrist pentru a-i lua banii să joace la „păcănele”. Un al treilea elev de la Şcoala... continuare »

Botoşănence minore sechestrate, drogate şi violate de un recidivist

Luni, 25 Februarie, 2013

Un bărbat de 41 de ani din municipiu a ajuns în spatele gratiilor după ce în decurs de numai o lună de zile a violat patru tinere din care trei minore. El a fost prins de oamenii legii sâmbătă după ce în locuinţa sa de pe strada Vârnav din municipiu a sechestrat... continuare »