Azi la Botosani

Mugurel Cornateanu

FC Botoșani și-a găsit antrenor... pentru o etapă

Marti, 22 Septembrie, 2015

Se amâna numirea unui principal la FC Botoşani. Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat luni că sunt şanse mici ca până la meciul cu Astra Giurgiu să fie numit un nou antrenor principal. "Mugur (n.r.- Mugur Cornăţeanu) rămâne... continuare »

Cornățeanu la debutul cu egal în fața lui Dinamo: CE le-a spus jucătorilor ca să joace fotbal

, 20 Septembrie, 2015

Rezultatul ar fi fost poate altul dacă Andrei Cordoș nu s-ar fi faultat în prima repriză și dacă Stelian Cucu nu ar fi trecut din nou pe postul de fundaș central și fi putut însemna probabil trei puncte câștigate de FC Botoșani. La final, Mugurel... continuare »

Încă un nume de antrenor pentru FC Botoșani – CINE ar putea ajunge pe bancă în locul lui Mugurel

, 20 Septembrie, 2015

Presa sportivă din România anunță duminică dimineață despărțirea după o colaborare scurtă dintre ASA Tg. Mureș și Vasile Miriuță. Tehnicianul nu a rezistat decat doua luni ca antrenor al CFR-ului. Infrangerea de la Tg. Jiu (0-2) i-a fost fatala. ASA... continuare »

FC Botoșani, fără Leo, înainte de Dinamo: CUM îi motivează Mugurel pe jucători

Joi, 17 Septembrie, 2015

Gruparea fanion a județului întâlnește duminică seară echipa din fotbalul românesc, Dinamo București care în actualul sezon competițional nu a fost înfrântă decât o singură dată, etapa trecută. „Câinii”... continuare »

Botoșani la degetul mic al lui Mugurel

Marti, 15 Septembrie, 2015

Cred că vă gândeați că o să scriu de Cătălin Mugurel, dar cel puțin astăzi nu este cazul. Astăzi am să scriu despre alt Mugurel, unul de care sunt convins că mulți dintre voi nu ați auzit. De vreo câteva zeci de ore Mugurel a devenit unul dintre... continuare »

Steaua huiduită la ieșirea la încălzire, se aglomerează stadionul – GALERIE FOTO

Luni, 01 Decembrie, 2014

Adversarele din seara zilei de 1 Decembrie de pe Stadionul Municipal de la Botoșani au ieșit la încălzire. Roș-alb-albaștrii au ieșit conduși de căpitanul Florin Acsinte care a slobozit un strigăt de încurajare din piept vrând parcă să dea forță coechipierilor... continuare »

Antrenor Mangalia: Se putea să fie şi mai răuVIDEO

Sambata, 05 Mai, 2012

Aflat în faţa primei înfrângeri din meciurile disputate în deplasare, antrenorul oaspeţilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei FC Botoşani care, în opinia sa a avut o atitudine pozitivă şi a luptat pentru punctele puse în joc. Nu aceleaşi cuvinte... continuare »