Azi la Botosani

Ovidiu Pavel

Mesajul colegilor pentru polițistul de frontieră mort în accident : Tuturor ne rămâne un gol imens în suflet VIDEO

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

A cochetat cu fotbalul o bună parte din adolescență și i-a plăcut să fie portar. A învățat la Liceul cu Program Sportiv însă nu a îmbrățișat o carieră sportivă, ci și-a îndreptat atenția către una militară. Ovidiu Pavel s-a născut... continuare »

ACUM: „Grasu’” își ia rămas bun de la lume, funeralii cu onoruri militare și colegii de la Poliția de Frontieră - FOTOGALERIE

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

„Grasu’”așa îl știau aproape toți cei care l-au cunoscut pe Ovidiu Pavel, polițiștul de frontieră care a sfârșit într-un nefericit accident rutier, petrecut sâmbătă seară. Slujba religioasă pentru funeraliile polițiștului... continuare »

GALERIE FOTO de la locul accidentului: Polițistul de frontieră ar fi trebuit să fie la serviciu

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Ovidiu Pavel, agentul din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Stânca Costești a fost găsit de medicii ajunși la fața locului jos, lângă mașină. Nu se știe dacă, a reușit cu ultimele puteri să coboare singur din mașină sau a fost aruncat din... continuare »

FOTO : Polițistul de frontieră mort la Durnești s-a rostogolit cu mașina de mai multe ori

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Agentul din cadrul Poliției de Frontieră care a decedat în domuna Durnești lucra la Punctul de Trecere al Frontierei Stânca. Ovidiu Pavel avea 38 de ani și la momentul în care s-a produs evenimentul rutier era singur în mașină. Nu se știe... continuare »