Azi la Botosani

Ovidiu Portariuc

Portariuc candidatură din SUA la alegeri: Vom merge în continuare pe aceeași formulă!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Practic, nu ar fi decât o reconfirmare a actualei echipe de conducere din fruntea Organizației Județene a Partidului Social Democrat (PSD) Botoșani, la fel cum s-a întâmplat și la congresul de alegeri pentru cea municipală. Ovidiu Portariuc, președintele... continuare »

CINE va administra parcul Cornișa și CÂND se fac angajări!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Cum atât constructorul cât și conducerea Primăriei au dat asigurări că parcul de agrement turistic și sportiv va fi gata în primăvara anului viitor iar în vară va fi deschis publicului, Ovidiu Portariuc spune că următorul pas este acela de... continuare »

Cornișa prinde contur : Vizită pe șantier în GALERIE FOTO și VIDEO, cum arată parcul în prezent, forfotă de muncitori și utilaje

Marti, 22 Septembrie, 2015

Șantierul care stârnește cel mai mult interesul botoșănenilor era un furnicar marți dimineață. Zeci de muncitori răsfirați pe diverse obiective din cadrul obiectivului se aflau la treabă, fiecare cu propria misiune, pe fundalul zgomotelor făcute de utilajele... continuare »

Polițiștii sunt cu ochii pe elevi: AFLĂ ce școli monitorizează

Luni, 21 Septembrie, 2015

Oamenii legii asigură ordinea și liniștea publică, fiind atenți la activitatea elevilor din șase unități de învățământ din municipiul Botoșani. Odată cu începerea noului an şcolar, Poliţia Locală a municipiului Botoşani, monitorizează... continuare »

Chinezii duși de primar la marginea orașului – CUM arată acum Cornișa – FOTOGALERIE

, 20 Septembrie, 2015

Delegația din China care vizitează Moldova în această perioadă în perspectiva construirii de noi locuințe, a petrecut câteva ore bune la Botoșani, joi, 17 septembrie. După ce au mers pe platoul din fața cartierului Alfa Land, teren care s-ar preta... continuare »

Primarul Ovidiu Portariuc pleacă în Statele Unite ale Americii!

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Plecarea a fost anunțată în urmă cu câteva luni de zile și se va concretiza la începutul săptămânii viitoare. Ovidiu Portariuc va petrece o lună de zile în Statele Unite ale Americii alături de un alt român și anume corespondentul... continuare »

ACUM: Chinezii cu cartierul de locuințe se află în biroul primarului – FOTOGALERIE

Joi, 17 Septembrie, 2015

Puțin peste ora 15:00, delegația din China care și-a exprimat intenția să construiască un ansamblu de locuințe la Botoșani, a ajuns la Primăria municipiului reședință de județ. Este vorba despre doi cetățeni chinezi, însoțiți de un român, cel... continuare »

Portariuc aprecieri la Flutur: În mandatul domniei sale nu au existat proiecte de asemenea anvergură

Marti, 15 Septembrie, 2015

La câteva zile distanță de când fostul primar al orașului a criticat ritmul de derulare al lucrărilor la două proiecte importante pentru Botoșani, vine și replica. Cătălin Flutur a văzut o lipsă de viziune și experiență la actuala conducere a Primăriei... continuare »

Primăria, banii înapoi la Teatru și Cornișa – În ce condiții europenii ne bagă mâna în buzunare

Marti, 15 Septembrie, 2015

Răspunsul este simplu și anume dacă până la data de 31 martie a anului viitor cele două mari proiecte derulate la Botoșani cu fonduri europene nu sunt gata. Comunitatea Europeană va impune Primăriei să plătească în totalitate partea de lucrări rămase... continuare »

ACUM: A sunat clopoțelul și la Colegiul Mihai Eminescu – FOTOGALERIE

Luni, 14 Septembrie, 2015

Ceremonia de deschidere a noului an școlar a durat la Colegiul Mihai Eminescu aproximativ 30 de minute, iar în aceste momente elevii merg spre clase. Au fost prezenți la deschiderea noului an școlar, la Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiul Botoșani,... continuare »

Portariuc a ordonat Armatei Roșii: Zonă liberă de PDL! În formație pentru alegerile care vin

, 13 Septembrie, 2015

După ce a fost reales în unanimitate, prin ridicarea mâinilor, președinte al organizației municipale a PSD Botoșani, Ovidiu Portariuc a primit din nou cuvântul la conferința de alegeri care a avut loc vineri după-amiază la Casa de Cultură a Sindicatelor. ... continuare »

Rămâne cum au stabilit: PSD-iştii NOI sunt cam tot ăia VECHI, de la Mihaela la Manuela - NOUA CONDUCERE

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Conferinţa municipală a PSD Botoşani care a avut loc vineri după-amiază la Casa de Cultură a Sindicatelor s-a constituit mai mult într-o paradă cu discursuri sforăitoare. Deşi obiectivul principal al şedinţei a fost acela de a se desemna o nouă conducere,... continuare »

Portariuc o trage cu fotbalul la Conferința PSD și face paralela goluri – voturi

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Ovidiu Portariuc, președintele Organizației Municipale din cadrul PSD Botoșani a ajuns la pupitru în urmă cu câteva minute și și-a început prezentarea raportului de activitate începând din anul 2012 și până la momentul prezent. ... continuare »

Universitate la Botoșani? Discuții în biroul primarului cu doi ieșeni importanți: FOTOGALERIE

Joi, 10 Septembrie, 2015

Da, se dorește înființarea unei extensii a Universității Tehnice Gheorghe Asachi la Botoșani care să vină în întâmpinarea nevoilor acelor studenți care nu doresc să facă naveta la Iași sau în alte centre universitare. Și da, deja... continuare »

Alegerile de la PSD amânate din cauza unor invitați – AFLĂ până când

Joi, 10 Septembrie, 2015

Organizația Municipală a PSD Botoșani ar fi urmat să aibă conferință de alegeri astăzi, 10 septembrie 2015, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul care trebuie să strângă în jur de 400 de membri ai partidului de guvernământ,... continuare »