Azi la Botosani

padure

EMOȚIONANT: Un tată se prăbușește cu fetița sa în brațe după ce-a răscolit o pădure cu Poliția s-o găsească – FOTO & VIDEO

Luni, 14 Septembrie, 2015

O fetiţă de doi ani şi jumătate din judeţul Botoşani a dispărut de la bunica ei, acolo unde fusese lăsată de părinţi. Sute de poliţişti, jandarmi şi localnici s-au mobilizat ca s-o caute pe copilă. Au răscolit pădurea din sat pe o rază de mai mulţi kilometri,... continuare »

Descoperire mai puțin obișnuită: transporta lemne și a găsit un obuz

Miercuri, 26 Februarie, 2014

Descoperire mai puţin obişnuită, marţi la prânz, în pădurea Horlăceni, comuna Şendriceni, unde un bărbat a găsit un obuz în timp ce transporta lemne. Realizând pericolul, acesta a solicitat ajutorul pirotehniştilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă... continuare »

Adolescenta spânzurată a lăsat bilet de adio – FOTOGALERIE

Miercuri, 25 Septembrie, 2013

Corina. Acesta pare să fie numele fetiţei care a strâns atât amărăciune în suflet încât s-a agăţat de o creangă cu copac cu cordonul de la geacă şi şi-a luat viaţa. Criminaliştii sosiţi la faţa locului, la o căutare asupra ei au găsit băgat în bata... continuare »

Furt ca-n... codru : Un hectar de pădure tăiată în comuna şefului CJ Botoşani

Vineri, 05 Aprilie, 2013

Direcţia Silvică Botoşani se confruntă cu tăieri ilegale masive de arbori în comuna Suliţa. Dintr-o pădure aflată în proprietatea Obştii Dracşani s-au pus la pământ copaci pe o suprafaţa de circa un hectar începând cu luna noiembrie a anului trecut şi... continuare »