Azi la Botosani

parc de agrement Cornisa

ȘASE terenuri de sport la Cornișa, două sunt gata GALERIE FOTO cum arată

Marti, 22 Septembrie, 2015

Terenurile de sport amenajate în interiorul Parcului de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa se întind pe o suprafață de aproximativ 5.200 de metri pătrați. Două dintre ele sunt deja acoperite cu covor sintetic iar la celelalte muncitorii de pe șantier... continuare »

Show la conferinţa PSD-ului: Nu mor caii când vor jigodiile; Partidul este casa şi viaţa mea

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Discursurile sforăitoare, cu multe cuvinte atent alese, au fost întrerupte la Botoşani de un pensionar MApN, nimeni altul decât Mircea Muraru, preşedintele organizaţiei 8 din municipiul reşedinţă. Acesta a cerut alegeri cu “corectitudine şi demnitate”,... continuare »

PRIMELE IMAGINI cu bazinele de la Cornișa pline cu apă: s-a ales culoarea cu modelul gresiei

Luni, 03 August, 2015

Deocamdată a avut acces pentru a vedea stadiul al celei mai de anvergură investiții de la Botoșani, doar primarul Ovidiu Portariuc care a efectuat o vizită de lucru pe șantierul de la Cornișa, vineri, la finele săptămânii precedente. Edilul șef a postat... continuare »

Mare ședință la Primărie, se clatină Cornișa – Gheorghe Ciubotaru: Suntem în urma graficului & probleme sunt multe - GALERIE FOTO

Marti, 23 Iunie, 2015

Există riscul ca marele proiect pentru construirea parcului de agrement turistic și sportiv Cornișa să nu fie finalizat nici la cel de-al doilea termen anunțat, anume finele anului 2015. Toți factorii responsabili, de la constructor, proiectant până la beneficiar... continuare »

Desfășurare de forțe la CORNIȘA, primarul tur de-o oră : GALERIE FOTO cu șantierul și stadiul lucrărilor

Luni, 27 Aprilie, 2015

Aproximativ o oră a durat vizita de lucru pe șantierul de la marginea orașului unde va fi construit unul dintre cele mai de anvergură parcuri de agrement turistic și sportiv de pe zona Moldovei. Primarul Ovidiu Portariuc, însoțit de Adriana Zăiceanu au fost... continuare »

Cornișa cimentată la 30% anul trecut, 140 de miliarde la constructor

, 04 Ianuarie, 2015

Lucrările la parcul de agrement turistic și sportiv Cornișa au rămas în 2014 la pragul de 30% în ciuda vizitelor făcute de primar pe de o parte și de viceprimari sau consilieri locali din opoziție pe de altă parte. Chiar și așa însă, Ovidiu Portariuc... continuare »

Primarul nu mai face Ziua Porților Deschise la Cornișa, dar ne arată toboganele

Miercuri, 29 Octombrie, 2014

După ce a realizat că nu poate organiza Ziua Porților Deschise pe versantul Cornișa unde ar urma să fie înființat parcul de agrement pe bani europeni, primarul a dat din nou asigurări că lucrările sunt în grafic. Ba mai mult decât atât, edilul șef a prezentat... continuare »

Lucrări de 140 de miliarde decontate la Cornișa, control de la ADR

, 12 Octombrie, 2014

Parcul de agrement turistic și sportiv Cornișa se construiește. Stadiul de lucrări a rămas înghețat la 30%, acolo unde era și în urmă cu două, trei luni de zile. Constructorul care a preluat lucrarea de anvergură, respectiv Electro Alfa a primit deja o parte... continuare »

Portariuc strânge rândurile PSD-iste pentru înotătorii de la Botoșani

Marti, 22 Iulie, 2014

Primarul municipiului a contactat doi directori de instituții publice deconcertate de la PSD în vederea recrutării de persoane care pe viitor să devină instructori de înot. Ovidiu Portariuc i-a contactat pe Mihaela Huncă, de la Inspectoratul Școlar Județean... continuare »

Lucrări la Cornișa cu aproape 100 de muncitori, vicele legitimat la poartă – GALERIE FOTO

Joi, 12 Iunie, 2014

După vizita făcută la mai multe terenuri de joacă de miercuri, a doua zi, cei doi viceprimari ai municipalității s-au decis să verifice și stadiul lucrărilor la Parcul de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa. Cătălina Lupașcu și Eugen Țurcanu au intenționat... continuare »

Vicele Cătălina la Cornișa i-a tăiat 5% lui Portariuc: Procentul trebuia să fie mai mare

Joi, 03 Aprilie, 2014

Șantierul unde anul viitor va fi inaugurat Parcul de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa a fost vizitat miercuri, 2 aprilie 2014 de viceprimarul Cătălina Lupașcu care a fost însoțită de consilierii locali Eugen Țurcanu și Gabriel Murariu. Viceprimarul PNL... continuare »

ACUM: Primarul verifică stadiul lucrărilor de la Cornișa - FOTOGALERIE

Miercuri, 02 Aprilie, 2014

După inaugurarea grădiniței de la ANL Cișmea, primarul Ovidiu Portariuc efectuează o vizită pe șantierul unde va fi construit Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv, ”Cornișa”. Edilul șef este însoțit de administratorul public al județului Adrian... continuare »

Primarul a dus Cornișa la mall: Să vadă cetățenii faze din șantier în timp real - FOTOGALERIE

Joi, 20 Martie, 2014

Așa cum a anunțat la finele anului trecut, primarul a expus în incinta Uvertura Mall o machetă a Parcului de Agrement Cornișa care urmează să fie gata în vara anului viitor. Locația care se întinde pe câteva zeci de hectare oferă diverse posibilități de petrecere... continuare »

Machetă cu Cornişa la Uvertura Mall: Să vadă toţi botoşănenii ce se face acolo

Vineri, 22 Noiembrie, 2013

Primăria în parteneriat cu constructorul Electro Alfa Internaţional va expune în incinta Uvertura Mall o machetă în miniatură a parcului de agrement turistic şi sportiv care ar urma să fie înfiinţat la Cornişa.  Reproducerea uriaşului parc regional ar... continuare »

Primarul la Cornişa: Finalizăm ce ne-am propus pentru acest anFOTO&VIDEO

Joi, 21 Noiembrie, 2013

Ovidiu Portariuc a revenit într-o vizită de lucru la şantierul Cornişa unde au început lucrările pentru construirea celui mai mare parc de agrement turistic şi sportiv din Regiunea Nord Est. Cm vremea a fost una deosebit de caldă pentru această perioadă a anului,... continuare »

Pagina 1  2