Azi la Botosani

parcul Cornisa

CINE va administra parcul Cornișa și CÂND se fac angajări!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Cum atât constructorul cât și conducerea Primăriei au dat asigurări că parcul de agrement turistic și sportiv va fi gata în primăvara anului viitor iar în vară va fi deschis publicului, Ovidiu Portariuc spune că următorul pas este acela de... continuare »

Chinezii duși de primar la marginea orașului – CUM arată acum Cornișa – FOTOGALERIE

, 20 Septembrie, 2015

Delegația din China care vizitează Moldova în această perioadă în perspectiva construirii de noi locuințe, a petrecut câteva ore bune la Botoșani, joi, 17 septembrie. După ce au mers pe platoul din fața cartierului Alfa Land, teren care s-ar preta... continuare »

Miliardari avertizați de primar: I-am atenționat - DOCUMENT

Vineri, 21 August, 2015

Două lucrări mari și complexe unde graficul de lucrări înaintează anevoios. Ba chiar unii mai prăpăstioși din fire susțin că beneficiarul va pierde banii europeni și va trebui să suporte cheltuielile uriașe din vistieria orașului. Sau proiectele rămân... continuare »

Ciubotaru, Electro Alfa: Sunt la fel de nerăbdător ca și voi – Până la finele lui iulie două obiective-s gata

Marti, 23 Iunie, 2015

Întârzierile la proiectul Cornișa sunt motivate de anumite probleme independente de voința constructorului. Gheorghe Ciubotaru, prezent la Primărie spune că își dorește la fel de mult, asemenea tuturor botoșănenilor să predea lucrarea la timp. ... continuare »

0 lei din 24.000.000!!! Primăria Botoșani nu a cheltuit nici măcar un leu din banii împrumutați de la bancă în urmă cu aproape un an, pentru Parcul Cornișa

Joi, 14 Mai, 2015

Certuri peste certuri în Consiliul Local Botoșani pentru... 0 lei sau mult zgomot pentru exact nimic, asta se poate spune despre creditul bancar pe care municipalitatea l-a accesat în urmă cu aproape un an. Și nu este o exagerare, ci doar o o certitudine economică. ... continuare »

Afacere amețitoare urmărită de DNA la Primăria Botoșani: un SRL fantomă dintr-o văgăună înghite sute de mii de euro din termoficare și de la Cornișa - VIDEO & GALERIE FOTO

Luni, 30 Martie, 2015

Descinderile efectuate în urmă cu exact o săptămână de Direcția Națională Anticorupție la Primăria Botoșani, SC Modern Calor SA și la sediile unor societăți comerciale din municipiul reședință și din Șcheia vizează o afacere uluitoare pe bani... continuare »

Presa centrală cu ochii pe descinderile DNA de la Botoșani, trimiteri la afaceri de peste 50 de milioane de euro - VIDEO

Marti, 24 Martie, 2015

După ce ieri, 23 martie 2015 procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Suceava au făcut o serie de percheziții în mai multe locații din Botoșani după ce au existat suspiciuni cu privire la fraudare cu bani europeni, cazul a ajuns să fie mediatizat... continuare »

Jandarm cât casa la ușa șefului de la Modern Calor, mașină MAI în curte

Luni, 23 Martie, 2015

Intrarea în secretariatul societății de termoficare a orașului este păzită de un jandarm cât se poate de impunător, iar în curtea SC Modern Calor SA se află o autospecială de la Jandarmerie. Potrivit unor informații neoficiale, accesul la Florin... continuare »

Viceprimarul despre perchezițiile DNA : Nu am prea multe detalii

Luni, 23 Martie, 2015

Unul dintre șefii Primăriei municipiului reședință de județ a părut surprins de acțiunile procurorilor Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava privitoare la o serie de descinderi la mai multe locații din Botoșani și Suceava. ... continuare »

Cornișa în presa națională: Primăria Botoșani ar cam da banii înapoi la UE - VIDEO

Sambata, 21 Martie, 2015

Construcţia celui mai mare parc de agrement din Moldova este pusă sub semnul întrebării din cauza unei greşeli de proiectare. Parcul se află în imediata apropiere a unității militare din Botoșani, iar lucrările au început fără să respecte condiţiile... continuare »

Topless la Pacea sub ochii primarului – GALERIE FOTO

Luni, 21 Iulie, 2014

Botoșănencele continuă să-și arate nurii pe versantul de la Pacea unde stau întinse la soare pentru a căpăta nuanța arămie de bronz. Așa au făcut și luni când în grupuri exclusiv feminine sau însoțite de iubiți, reprezentantele sexului frumos s-au... continuare »

Primăria-și cumpără autobuz să care sucevenii la Botoșani

Luni, 21 Iulie, 2014

Una dintre inițiativele municipalității botoșănene este aceea de a achiziționa un mijloc de transport în comun și de a crea o linie pe ruta Botoșani – Suceava și retur. Ideea ar urma să fie concretizată peste cel mult doi ani de zile, când va fi gata... continuare »

Consilierii rup în două visurile lui Portariuc de management privat la Cornişa: Gândeşte numai la şmecherie

Miercuri, 02 Iulie, 2014

Intenţia primarului Ovidiu Portariuc de a ceda unui privat administrarea Parcului Regional de Agrement Cornişa moare încă din faşă. Noua majoritate din Consiliul Local Botoşani pregăteşte un proiect de hotărâre prin care blochează planurile edilului şef.... continuare »

Modern Calor racordează Cornişa şi Stadionul Municipal – AFLĂ pe câţi bani

Sambata, 27 Iulie, 2013

Parcul Regional de Agrement Cornişa şi Stadionul Municipal vor fi branşaţi în acest an la sistemul centralizat de termoficare. Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de săptămâna viitoare figurează şi un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor... continuare »

Parcul Cornişa, punct şi de la capăt : certuri între constructori, râul intra pe terenurile Armatei, s-a reluat proiectarea - GALERIE FOTO

Miercuri, 24 Iulie, 2013

Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv „Cornişa”, se naşte greu la Botoşani. La o lună şi trei săptămâni de la începerea oficială a investiţiei, mari operaţiuni nu s-au petrecut în zonă. S-a săpat doar pe traseul viitoarelor drumuri şi cam... continuare »

Pagina 1  2