Azi la Botosani

Parcul de agrement Cornisa

Cornișa prinde contur : Vizită pe șantier în GALERIE FOTO și VIDEO, cum arată parcul în prezent, forfotă de muncitori și utilaje

Marti, 22 Septembrie, 2015

Șantierul care stârnește cel mai mult interesul botoșănenilor era un furnicar marți dimineață. Zeci de muncitori răsfirați pe diverse obiective din cadrul obiectivului se aflau la treabă, fiecare cu propria misiune, pe fundalul zgomotelor făcute de utilajele... continuare »

Flutur, Cornișa și creditele : Să nu găsim motive să ne acoperim incompetența

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Parcul de agrement Cornișa pare să fi fost numitor comun la luările de poziție a liberalilor, în conferința organizată după o îndelungată pauză. Majoritatea celor aflați la masă și-au trecut pe notițe și acest subiect. El a fost dezvoltat însă... continuare »

Fostul primar despre marile șantiere: Parcul Cornișa încetinit, teatrul transformat într-un ”circ al foamei”

Vineri, 11 Septembrie, 2015

La conferința politică susținută din casa liberalilor vechi și noi s-a atins și subiectul celor mai de interes proiecte aflate în diverse stadii de execuție în municipiul Botoșani și anume parcul Cornișa și Teatrul Mihai Eminescu. Ambele din fonduri... continuare »

Se înființează direcție nouă în Primărie: Vor fi angajați 25 de botoșăneni!!!

Miercuri, 12 August, 2015

Deocamdată noua structură ce ar urma să fie înființată în cadrul Primăriei municipiului reședință de județ are contur pe o coală de hârtie. În viitor însă, mai mult sau mai puțin îndepărtat, ar urma să se concretizeze și... continuare »

Semne bune anul are: Proiectul Cornișa, muzeu nou, drumuri județene reabilitate – IATĂ care sunt planurile pentru Botoșani în 2015

Vineri, 02 Ianuarie, 2015

Anul 2014 a venit pentru Botoșani cu de toate: percheziții ale procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, demiteri de rang înalt, condamnarea șefului de Consiliu Județean. Și multe promisiuni. Pentru 2015 sunt multe proiecte care ar trebui să fie inaugurate... continuare »

Iavorenciuc despre Botoșani : Cotețe plimbărețe, țărani cu praz în mijlocul urbei în secolul șpăgii

, 07 Septembrie, 2014

Unul dintre viitorii viceprimari ai municipiului Botoșani este convins că, spre deosebire de actualul tandem din fruntea Primăriei, va face echipă cu primarul Ovidiu Portariuc. Gheorghe Iavorenciuc a declarat că este spre binele edilul șef să realizeze că pentru... continuare »

Portariuc: S-a inversat o tendinţă, mall-ul e plin cu maşini de Suceava

Luni, 22 Iulie, 2013

Deschiderea multiplexului Cine Grand din incinta Uvertura Mall, promovarea echipei locale FC Botoşani în prima ligă dar şi deschiderea într-un interval de doi ani de zile a parcului de agrement Cornişa par să fie factorii principali care să atragă de această dată... continuare »