Azi la Botosani

Penitenciarul Botosani

Cafteală în Penitenciar: Bărbat snopit în bătaie adus de gardieni la spital

Sambata, 19 Septembrie, 2015

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati din Botoșani a fost transportat în cursul zilei de sâmbătă un bărbat cu fața plină de sânge, după ce a încasat mai mulți pumni. Închis la Penitenciarul Botoșani, deținutul... continuare »

INCREDIBIL: Aproape 300 de contestații depuse de doi deținuți care nu vor să mai facă pușcărie

Sambata, 19 Septembrie, 2015

Împreună, aceştia au depus în ultimii doi ani peste 300 de contestaţii la executarea pedepselor la care au fost condamnaţi, toate pierdute. Ovidiu Rusu şi-a construit activitatea infracţională pe escrocherii, pe când Novac a fost condamnat în... continuare »

Un băiat care și-a omorât iubita c-un bolovan a păcălit oameni cât era închis la Botoșani

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Un tânăr care a comis o serie de infracțiuni din spatele gratiilor Andrei Popiţanu, a primit la Curtea de Apel Suceava o condamnare definitivă de 21 de ani, 10 luni şi 23 de zile.  În acelaşi dosar a mai fost condamnat, tot definitiv, şi Adrian... continuare »

Tânăr bătut cu cruzime după gratii

Luni, 14 Septembrie, 2015

În urmă cu puțin timp, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a fost transportat un bărbat încarcerat la Penitenciarul Botoșani, având leziuni cu care s-a ales în urma unei „rafale” de lovituri. Luni, 14 septembrie 2015, în... continuare »

Un bărbat închis la Botoșani a pus pe jar o comună întreagă: Oamenii cer capul primarului, iar la mijloc e un dezastru ecologic

Vineri, 28 August, 2015

Afacerile unui baron local au dinamitat localitatea, iar oamenii au ajuns să ceara capul primarului. Totul a plecat de la o autorizație emisă pentru o balastieră în zona râului Moldova, lucru care a dus la un dezastru ecologic.  Potrivit reporterilor... continuare »

Un bărbat intră la zdup pentru că și-a abandonat familia

Luni, 10 August, 2015

Un sucevean care a fost dat în urmărire națională pentru comiterea infracțiunii de abandon familial, a fost prins de polițiști și escortat la Penitenciar Botoșani. Duminică, 9 august 2015  poliţiştii Secţiei 5 poliţie rurală Dărmăneşti, au executat... continuare »

Povestea Penitenciarului de la Botoșani: Cei închiși mureau în primii doi ani & Ne-au dat şi maţe de oaie fierte, cu balegă în ele

Vineri, 07 August, 2015

Construită iniţial pentru infractori de drept comun, puşcăria din Botoşani s-a transformat la începutul anilor ’60 într-o adevărată tabără de exterminare a opozanţilor regimului comunist. Supravieţuitorii spun că jumătate din cei închişi... continuare »

Deținuți de la Botoșani care fac ”bani grei” din spatele gratiilor: Am puşi deoparte în jur de 700 -800.000 de euro

, 02 August, 2015

Cum poate un individ condamnat la ani grei de închisoare şi închis, sub supraveghere, în celulele dintre zidurile groase ale unui penitenciar, să se îmbogăţească păcălind zeci de oameni sau coordonând grupări infracţionale? Săptămâna... continuare »

Un luptător MMA închis la Botoșani vrea în libertate, după ce a falsificat carduri bancare

Marti, 21 Iulie, 2015

Contestaţia în anulare a suceveanului Ghiţă Ignat, luptător MMA şi cunoscut mai ales ca falsificator de carduri bancare a fost respinsă, ieri, de Curtea de Apel Suceava.  Ignat, Ceauşu şi Tilea au furat bani din conturile unor persoane, din Europa până... continuare »

24 de ani de pușcărie, după ce a adunat un teanc de infracțiuni: CE șărlătănii făcea un tânăr, din Penitenciarul Botoșani

Vineri, 17 Iulie, 2015

Trimis în judecată la începutul acestui an, sub acuzaţia că a comis nu mai puţin de zece înşelăciuni şi două tentative, prin metoda „accidentul”, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Fundu Moldovei, şi-a aflat sentinţa,... continuare »

Deținut eliberat din Penitenciarul Botoșani după PATRU crime : Nu am vrut să-mi omor copilul, a venit el cu capul în topor

Joi, 25 Iunie, 2015

Acest om se află pe locul doi în topul național al asasinilor cu numărul cel mai mare de crime. Judecătorii au considerat acum că și-a ispășit pedeapsa și l-au pus în libertate după 22 ani petrecuți în spatele gratiilor. Și-a ucis soția,... continuare »

Bibliotecă vie la Uvertura Mall: Cărțile sunt persoane, iar citirea lor presupune dialogul cititorului cu acestea

Miercuri, 24 Iunie, 2015

Penitenciarul Botoșani organizează în data de 26 iunie 2015,  la etajul trei din incinta Uvertura Mall, începând cu ora 12.00, proiectul „Biblioteca Vie”, manifestare desfăşurată la nivel naţional de către toate penitenciarele, la... continuare »

Lovitură de GRAȚIE pentru un cunoscut luptător de MMA: Penitenciarul Botoșani va fi noua lui ”arenă”

Miercuri, 10 Iunie, 2015

Judecătorii instanţei de apel sucevene au respins apelurile formulate de Ghiţă Ignat, luptătorul sucevean de MMA şi complicii săi, în dosarul în care aceştia au fost trimişi în judecată pentru falsificări de carduri. Gheorghe Ignat, Ovidiu Ionuţ... continuare »

Povestea ULUITOARE a unui fost deținut de la Botoșani: Spion rus a pus FBI-ul pe urmele lui și a vrut să dea un tun de 1 milion de dolari

Sambata, 06 Iunie, 2015

El este cel mai tare spion străin capturat de procurorii ieșeni. Acum a fost pus în libertate după un scenariu desprins parca din filmele americane. A fost prins în urma unei acțiuni spectaculoase, în timp ce era aproape să finalizeze un jaf de aproximativ... continuare »

ETNOBOTANICE în Penitenciar: Trei deținuți drogați aduși pe brațe la Urgențe

Vineri, 29 Mai, 2015

Trei tineri care își ispășesc pedeapsa în spatele gratiilor la Penitenciarul Botoșani au vrut să încerce senzații tari și ilegale aseară, însă spre ghinionul lor au ajuns direct pe patul de spital. În noaptea de joi, 28 mai 2015,... continuare »