Azi la Botosani

Penitenciarul Botosani

Interlop încarcerat la Botoșani pentru trafic de minori, audiat într-un mega dosar de contrabandă

Miercuri, 27 Mai, 2015

Cea mai mare descindere din ultima vreme a procurorilor DIICOT Suceveni tinde să reconstruiască adevărata dimensiune a contrabandei din judeţ, la doar câteva luni de când aproape 60 de poliţişti de frontieră şi vameşi suceveni au intrat în puşcărie,... continuare »

Deținut adus la Urgențe după ce nu a mai putut să respire

Marti, 26 Mai, 2015

În dimineața zilei de marți, 26 mai 2015, un autovehicul al Penitenciarului Botoșani a făcut cale către Spitalul Județean Mavromati pentru a transporta un deținut în stare gravă. În jurul orei 9.00 la Unitatea de Primiri Urgențe a fost adus un... continuare »

Pușcăriaș adus pe brațe de gardieni la Urgențe, după ce și-a pierdut cunoștința  

Marti, 19 Mai, 2015

Încă un bărbat încarcerat la Penitenciarul Botoșani a ajuns în cursul zilei de marți, 19 mai 2015, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati. Din câte se pare, Costel G., în vârstă de 25 de ani a fost transportat... continuare »

Încăierare sângeroasă între doi deținuți: Unul dintre ei ajuns pe patul de spital

Marti, 19 Mai, 2015

Un bărbat încarcerat la Penitenciarul Botoșani a fost transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati din Botoșani după ce a picat între pumnii și picioarele unui coleg de celulă. Deținutul a fost adus ieri,... continuare »

Bărbat trimis la răcoare după ce i-a scos dinții unui polițist: Deşi era încătuşat, l-a lovit cu capul în gură

Marti, 12 Mai, 2015

Un individ care i-a scos doi dinţi unui poliţist din Rădăuţi chiar în sediul instituţiei va sta la puşcărie doar o lună de zile. În cursul zilei de ieri, Curtea de Apel Suceava a admis apelul declarat de Florin Nicolăică şi a redus pedeapsa aplicată... continuare »

Deținut crestat pe brațe adus de gardieni la Urgențe

Joi, 07 Mai, 2015

Un deținut încarcerat la Penitenciarul Botoșani a ajuns în urmă cu puțin timp la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati după ce s-a automutilat. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a fost adus joi, 7 mai 2015, de gardieni... continuare »

Deținuți de la Botoșani lăsați să-și strângă copiii în brațe

Luni, 27 Aprilie, 2015

Sâmbătă, 25 aprilie 2015, la sediul Liceului Tehnologic Nicolae Iorga Botoșani, șase persoane condamnate, custodiate de Penitenciarul Botoșani s-au întâlnit cu copiii și membrii familiilor de apartenență. Activitatea desfășurată face parte... continuare »

”Cazare” după gratii la Botoșani pentr-un tânăr prins conducând fără permis

Vineri, 24 Aprilie, 2015

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din municipiul Suceava s-a trezit la uşă în cursul zilei de miercuri cu o echipă operativă din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, Biroul Urmăriri, la câteva ore după ce respectivul tânăr... continuare »

”Mâncătorul de femei” a scăpat de pușcărie : A stat după gratii și la Botoșani

Marti, 21 Aprilie, 2015

Vasile Lavric, bărbatul din Rădăuţi suspectat că şi-a ucis soţia şi pe cele două surori ale acesteia, a scăpat de pușcărie. A fost condamnat la trei de închisoare cu suspendare. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Suceava, titrează Click. Totodată,... continuare »

Vrei să lucrezi în Penitenciar? IATĂ ce trebuie să știi

Marti, 21 Aprilie, 2015

În perioada 20 – 30 aprilie 2015, personalul Compartimentului Resurse Umane şi Formare Profesională din cadrul Penitenciarului Botoșani desfăşoară o campanie de informare şi recrutare a candidaţilor pentru concursul de admitere în instituţiile... continuare »

Cartofarii de la Botoșani care au jefuit un primar, au scăpat basma curată

Vineri, 10 Aprilie, 2015

Procesul în care niște tineri din Botoșani erau judecaţi pentru unul din furturile cu cel mai mare prejudiciu înregistrat în ultimii ani în judeţ, în cazul spargerii casei primarului suspendat al comunei Udeşti, Săvel Botezatu, a încetat... continuare »

Elevii Botoșaniului informați despre consecințele faptelor antisociale

Miercuri, 08 Aprilie, 2015

La nivel national, săptămâna 6 – 10 aprilie 2015 este dedicată derulării programului Școala altfel: “Să ştii mai multe, să fii mai bun”. În cadrul acestui program, instituţiile de învăţământ din judeţ şi nu numai... continuare »

Copiii din centre de plasament au luat cu asalt Penitenciarul și le-au adus un zâmbet deținuților

Miercuri, 08 Aprilie, 2015

Pentru ca spiritul Sfintei Sărbători a Învierii Domnului să fie resimţit şi de către cei aflaţi în detenţie, Serviciul de Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din cadrul Penitenciarului Botoşani, cu sprijinul partenerilor din societatea civilă, organizează ... continuare »

Cuciureanu LIBER, zid uman cu malaci, bodyguarzii l-au băgat în mașină - FOTO

Marti, 07 Aprilie, 2015

Peste două ore de așteptare la poarta Penitenciarului. Printre grupuri de elevi care au tot intrat și ieșit în cadrul Programului ”Școala altfel”, tensiunea plutea în aer. Aproximativ cinci dintre băieții care i-au fost apropiați lui Constantin... continuare »

ACUM: Cuciureanu așteptat la porțile Penitenciarului de șmecherașii de bani gata - FOTOGALERIE

Marti, 07 Aprilie, 2015

Omul de afaceri reținut vreme de trei ani după gratiile din Penitenciarul Botoșani iese astăzi, 7 aprilie 2015 din închisoare. Au venit să-l aștepte câțiva ”băiețași” cu mașini scumpe. Din moment în moment se așteaptă ca afaceristul... continuare »