Azi la Botosani

pieton luat pe capota

Un șofer amețit de alcool a luat pe capotă o femeie care i s-a aruncat în fața mașinii 

Marti, 15 Septembrie, 2015

Un tânăr botoșănean a accidentat o femeie când a ieșit să se plimbe cu mașina, după ce aceasta, din câte se pare, nu traversa într-un mod tocmai regulamentar. Pe data de 14 septembrie 2015, ora 12.55, în timp ce conducea autoturismul,... continuare »

Băiat de 20 de ani luat pe capotă când traversa strada de-un șofer de aceeași vârstă

Luni, 07 Septembrie, 2015

Doi tineri de 20 de ani au fost implicați într-un accident rutier, iar asta după ce unul dintre ei, șofer fiind, l-a luat pe capotă pe celălalt, când acesta traversa strada. Pe data de 5 septembrie 2015, în jurul orei 13.30, G. P. de 20 ani, din... continuare »

ACCIDENT cu victimă în miez de noapte: Bărbat în stare gravă la spital, transferat la Iași

Miercuri, 01 Iulie, 2015

Marți, în ultima zi de iunie, în jurul orei 22:15, un bărbat de 35 de ani din Hilișeu-Horea, ajungea la spital după ce era acroșat puternic de o mașină. Din câte se pare, bărbatul se deplasa pe mijlocul șoselei, pe drumul DJ 291C din Șendriceni,... continuare »

FOTO: Pieton luat pe capotă, în bulevardul Eminescu, de un șofer beat!

Luni, 17 Noiembrie, 2014

Accidentul a avut loc pe bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani, în fața internatului de elevi al Colegiului Naţional AT Laurian. Bărbatul accidentat, în vârsă de 38 de ani, traversa regulamentar strada pe marcajul pietonal, când o mașină l-a acroșat din plin. Din... continuare »