Azi la Botosani

politist de frontiera mort

ACUM: „Grasu’” își ia rămas bun de la lume, funeralii cu onoruri militare și colegii de la Poliția de Frontieră - FOTOGALERIE

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

„Grasu’”așa îl știau aproape toți cei care l-au cunoscut pe Ovidiu Pavel, polițiștul de frontieră care a sfârșit într-un nefericit accident rutier, petrecut sâmbătă seară. Slujba religioasă pentru funeraliile polițiștului... continuare »

GALERIE FOTO de la locul accidentului: Polițistul de frontieră ar fi trebuit să fie la serviciu

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Ovidiu Pavel, agentul din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Stânca Costești a fost găsit de medicii ajunși la fața locului jos, lângă mașină. Nu se știe dacă, a reușit cu ultimele puteri să coboare singur din mașină sau a fost aruncat din... continuare »

FOTO : Polițistul de frontieră mort la Durnești s-a rostogolit cu mașina de mai multe ori

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Agentul din cadrul Poliției de Frontieră care a decedat în domuna Durnești lucra la Punctul de Trecere al Frontierei Stânca. Ovidiu Pavel avea 38 de ani și la momentul în care s-a produs evenimentul rutier era singur în mașină. Nu se știe... continuare »

ACUM: Polițist de frontieră mort într-un accident rutier petrecut la Trușești!

Sambata, 12 Septembrie, 2015

12 septembrie 2015 pare să fie o zi fatidică la Botoșani. După nebunia care a avut loc în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, la aproximativ 50 de kilometri distanță un botoșănean și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Evenimentul... continuare »