Azi la Botosani

profesori botosaneni

Un nou concurs pentru profesorii care vor să devină experți

Vineri, 21 August, 2015

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani (IȘJ) informează profesorii botoșăneni cu privire la concursul de selecție pentru cei care vor să facă parte din corpul național al  experților. Iată mai jos comunicatul de presă. Prin Ordinul... continuare »

Școli desființate, profesori lăsați fără catedră la Botoșani : AFLĂ cum e posibil

Miercuri, 22 Iulie, 2015

O problemă gravă cu care se confruntă sistemul educațional, la ora actuală, a fost dezbătută miercuri, 22 iulie 2015 de președintele Ligii Sindicatelor de Învățământ din Botoșani. Liviu Axinte a declarat că numărul mic de copii în învățământ... continuare »

Ziua Educației sărbătorită la Botoșani cu o expoziție de fotografii pe...Facebook

Vineri, 03 Octombrie, 2014

Duminică, 5 octombrie 2014 în județul Botoșani va fi marcată atât Ziua Mondială a Educației, cât și cea a Profesorilor. Așadar, colectivul Casei Corpului Didactic Botoșani va organiza o expoziție de fotografii pe Facebook, mai exact pe pagina instituției.... continuare »

Ministerul a publicat rezultatele finale la titularizare: LISTA COMPLETĂ

Joi, 08 August, 2013

Dascălii botoşăneni care au participat la examenul naţional de titularizare şi au depus contestaţii pot afla rezultatele finale ale lucrărilor astăzi, joi 8 august 2013 după ce Ministerul Educaţiei a publicat lista finală cu notele candidaţilor. S-au arătat... continuare »

Elevii "taxează" în 2013 gradaţiile de merit a profesorilor botoşăneni

Joi, 10 Ianuarie, 2013

Cu toate că nu a apărut încă metodologia privind acordarea gradaţiilor de merit din acest an, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean susţin că nu vor fi modificări în calendar, ci doar în grilele prin care sunt acordate punctajele. Beneficiază ca... continuare »

Veşti bune pentru o parte dintre dascălii botoşăneni – AFLĂ care sunt

Marti, 08 Mai, 2012

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a anunţat în cursul zilei de marţi, 8 mai a anului în curs că numărul cadrelor didactice care vor beneficia de gradaţii de merit din următorul an şcolar va creşte de la 181 la peste 200. Asta după ce, au fost semnalate... continuare »