Azi la Botosani

psd botosani

Petiția unui parlamentar de la Botoșani împotriva discriminării, „răsfoită” în Parlamentul European

Vineri, 18 Septembrie, 2015

O petiție inițiată și propusă de un parlamentar de la Botoșani a ajuns pe masa dezbaterilor din Parlamentul European.  Petiția “România merită mai mult”, inițiată de secretarul General al PSD Andrei Dolineaschi și europarlamentarul social-democrat... continuare »

ACUM: Ședință cu împărțeală frățească la drumuri, un sărbătorit taciturn și doi nemulțumiți

Joi, 17 Septembrie, 2015

În aceste momente este în plină desfășurare ședința extraordinară de Consiliu Județean cu unic proiect pe ordinea de zi și anume repartizarea sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene... continuare »

S-au amânat alegerile în PSD Botoșani, social-democrații n-au candidat la președinție

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Programată pentru duminică la amiază, conferința județeană a PSD Botoșani nu va mai avea loc la această dată și nici nu a fost avansată o altă zi. Ședința trebuia să aibă loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, însă miercuri la amiază a fost contramandată. ... continuare »

Show la conferinţa PSD-ului: Nu mor caii când vor jigodiile; Partidul este casa şi viaţa mea

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Discursurile sforăitoare, cu multe cuvinte atent alese, au fost întrerupte la Botoşani de un pensionar MApN, nimeni altul decât Mircea Muraru, preşedintele organizaţiei 8 din municipiul reşedinţă. Acesta a cerut alegeri cu “corectitudine şi demnitate”,... continuare »

Tincu, sfetnicul care nu-i sfetnic, discurs cu calcule pentru PSD

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Rând pe rând aproape toți cei care au luat loc la prezidiul Conferinței Municipale de Alegeri a PSD Botoșani, au ajuns la pupitru și au vorbit. Mai mult sau mai puțin. Mai aprins sau cu un nivel scăzut de înflăcărare. A citit de pe hârtie... continuare »

Dolineaschi a venit la Botoşani să se laude că a condus conferinţa de la Bucureşti

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Liderul judeţean al social-democraţilor a fost al doilea om care a luat cuvântul la Conferinţa Organizaţiei Municipale a PSD Botoşani, după Ovidiu Portariuc. Deputatul a ţinut încă din start să le reamintească tuturor celor prezenţi că deţine o funcţie... continuare »

Portariuc o trage cu fotbalul la Conferința PSD și face paralela goluri – voturi

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Ovidiu Portariuc, președintele Organizației Municipale din cadrul PSD Botoșani a ajuns la pupitru în urmă cu câteva minute și și-a început prezentarea raportului de activitate începând din anul 2012 și până la momentul prezent. ... continuare »

Vâzdoagă expeditiv la alegerile de la PSD: Un singur liberal rătăcit printre PSD-iști și-un șef invizibil

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Conferința de alegeri a Organizației Municipale PSD este condusă de secretarul executiv al partidului, Gheorghe Vâzdoagă.  Cuvântul i-a fost predat de încă președintele de la municipiu, Ovidiu Portariuc care a fost cel dintâi care a pus... continuare »

Reacție de la Portariuc despre „cel mai toxic partid din România”: Mărul discordiei e sigla buclucașă

Joi, 27 August, 2015

Președintele executiv al PSD Botoșani, Ovidiu Portariuc, a afirmat că incidentul privind sigla PDL care a învrăjbit recent taberele din PNL demonstrează că, într-un final, vechii liberali au realizat cât de mare va fi factura electorală pe care vor... continuare »

Un partid întreg alături de Costică Macaleți : GALERIE FOTO cu omagiul social democrat

Marti, 25 August, 2015

Zeci de foști colegi din cadrul Partidului Social Democrat ai fostului deputat Costică Macaleți, actualmente prefect al județului i s-au alăturat acestuia, în ultimele momente pe care le petrece alături de soția lui, Maria. Este depusă la Biserica Sfânta... continuare »

Liberalii botoșăneni strâng sforile în jurul lui Dolineaschi: L-ați votat sau nu pe Liviu Dragnea?

Joi, 23 Iulie, 2015

În cursul zilei de ieri, 22 iulie 2015, s-au desfășurat alegeri în PSD, la nivel național. După demisia inculpatului Victor Ponta, pentru locul rămas vacant s-a declașat o competiție acerbă. Liviu Dragnea a câștigat detașat în fața Rovanei... continuare »

Senatorul Doina Federovici îi invită pe botoșăneni la o dezbatere publică – AFLĂ când

Vineri, 17 Iulie, 2015

Continuând activitatea susținută din perioada sesiunii parlamentare, senatorul Doina Federovici propune locuitorilor municipiului Botoșani  o dezbatere publică pe tema organizării și funcționării asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor. ... continuare »

Zile LIBERE pentru părinți cu copii bolnavi: Sunt părinte şi ştiu cât de mult înseamnă să ai timp

Joi, 16 Iulie, 2015

În anul 2014 propunerea legislativă privind ziua liberă pentru îngrijirea sănătăţii copilului inițiată de senatorul PSD Doina Federovici, alături de Gabriela Firea și Ecaternia Andronescu, a fost adoptată de Parlament. La acea oră, iniţiatorii... continuare »

PSD-ul acuzat că a profitat de prăpădul de la inundațiile din Dorohoi pentru a obține voturi

Joi, 09 Iulie, 2015

Partidul social-democrat de la Botoșani este acuzat de către liberali cum că ar fi profitat de inundațiile din 2010, pentru a face rost de cât mai multe voturi. “La data de 9 iulie 2010, o delegaţie a partidului Social-Democrat, condusă de preşedintele... continuare »

Dolineaschi mai girează un penal, condamnat la un an de închisoare, în fruntea PSD-ului

Joi, 09 Iulie, 2015

Comitetul Executiv Județean al PSD Sibiu a decis, cu ocazia vizitei coordonatorului politic al PSD Liviu Dragnea și a secretarului general PSD Andrei Dolineaschi, să îi ceară lui Ioan Cindrea să revină la șefia organizației județene, scrie HotNews. Dolineaschi... continuare »