Azi la Botosani

Rachiti

Un bărbat a fost „fugărit” de un roi de viespi până pe patul de spital

Luni, 21 Septembrie, 2015

Un botoșănean a venit pe propriile picioare la spital, astăzi, 21 septembrie 2015, după ce a fost atacat de către mai multe insecte, în momentul în care se ocupa de treburile gospodărești.  Mai exact, bărbatul de 59 de ani Ioan C., din comuna Răchiți,... continuare »

Au scăpat ca prin minune dintr-o mașină răsturnată în șanț-FOTOGALERIE

Miercuri, 11 Decembrie, 2013

Doi bărbați au scăpat ca prin minune după ce s-au răsturnat cu mașina la ieșirea din Răchiți. Autoturismul a derapat și a ajuns într-un șanț de pe marginea carosabilului. Șoferul  autoturismului marca VW Pasat, în vârstă de 24 de ani circula... continuare »

Ciofu și Dolineaschi ies la rampă cu realizări și ajutor la construcția unei școli din județ

Joi, 05 Decembrie, 2013

Astăzi, 5 decembrie  la ora 12:00 are loc recepția lucrărilor privind consolidarea, reabilitarea și extinderea Școlii cu clasele I-VIII din comuna Răchiți, proiect finanțat prin Banca Mondială care s-a finalizat înurma demersurilor realizate de parlamentarii... continuare »

Ţurcanu face piaţă en-gros la Răchiţi

, 15 Septembrie, 2013

După iniţiativa privitoare la deschiderea unei pieţe agroalimentare la subsolul Uvertura Mall, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu a anunţat că printre planurile sale se află şi înfiinţarea unui punct comercial într-o comună limitrofă oraşului... continuare »

Dramă la Roşiori: Răpus de boală s-a spânzurat de clanţa uşii – VIDEO&FOTO

Marti, 03 Septembrie, 2013

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din localitatea Roșiori, comuna Răchiți și-a pus capăt zilelor în dimineaţa zilei de marţi, 3 septembrie 2013. El a fost găsit de soţie câteva ore mai târziu, după ce, consoarta sa s-a întors de la serviciu. Nu a lăsat... continuare »

Aventuri la 21 de ani: beat şi fără permis la volan

Vineri, 30 August, 2013

Un tânăr de 21 de ani din municipiu va trebui să răspundă în faţa legii după ce a fost depistat pe drumuril publice la volanul unui autoturism deşi nu poseda carnet de conducere şi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. El a ieşit la plimbare în miez de... continuare »

„Blestemul pământului”, săteni revoltaţi de banii băgaţi în buzunar la asociaţie FOTOGALERIE

, 20 Ianuarie, 2013

Un nou scandal a izbucnit în comuna mărginaşă municipiului Botoşani, cauza principală a nemulţumirilor fiind evident, pământul. Un grup de săteni din satul Roşiori, comuna Răchiţi s-au deplasat la Primărie două zile la rând pentru a cere ajutor de la primar... continuare »

Război surd la Răchiţi: Plângeri la BEC cu afişe electorale

Luni, 21 Mai, 2012

Deja lupta din campania electorală pare să îşi facă resimţită prezenţa printre candidaţii care se bat pentru o funcţie publică la alegerile din iunie. Este şi cazul comunei limitrofe municipiului Botoşani unde candidaţii pentru funcţia de primar au avut un... continuare »

Mega-afacere de 5 milioane euro din dejecţii respinsă politic la marginea oraşului

Luni, 12 Martie, 2012

Botoşani a ratat una dintre cele mai mari investiţii de după 1989 din cauza unor neînţelegeri politice. O firmă cu capital româno-suedez îşi arătase, prin intermediul unei societăţi din Cluj, disponibilitatea de a deschide în judeţ o staţie de biogaz în... continuare »

PDL - iştii duc gaz la Răchiţi şi Cişmea

, 11 Martie, 2012

Consilierii locali ai PDL Botoşani, împreună cu membri ai organizaţiei municipale a partidului, au realizat în ziua de 10 martie o acţiune de informare şi evaluare a disponibilităţii cetăţenilor din zona străzilor Împărat Traian (de la intersecţia cu str.... continuare »

Apa va fi întreruptă şi la Răchiţi – VEZI când

Miercuri, 07 Decembrie, 2011

SC Nova Apaserv SA Botoșani anunță întreruperea apei în zona Răchiți în ziua de joi, 08 decembrie 2011, între orele 10.00-16.00, pentru efectuarea unor lucrări de montare a  unui regulator de presiune pe conducta cu diametrul 200 mm. la intersecția străzilor... continuare »