Azi la Botosani

razie Politia Rutiera Botosani

Botoșănean amețit de la băutură, întâlnire neașteptată în trafic dis-de-dimineață

, 20 Septembrie, 2015

În dimineața zilei de duminică, o echipă de polițiști de la Rutieră, care se afla pe o stradă din municipiul Botoșani, a tras pe dreapta un șofer, pentru un control de rutină. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul nu a fost unul tocmai... continuare »

Polițiștii au săltat permise la Botoșani: CÂȚI șoferi au rămas pietoni

Luni, 24 August, 2015

Poliţiştii botoşăneni continuă activităţile suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranța și fluența traficului rutier şi pentru menţinerea ordinii şi siguranței publice. Activităţile fac parte din acţiunea BLOCADA, desfăşurată la nivel... continuare »

Polițiștii au împânzit străzile Botoșaniului și-au oprit mașini după mașini: Amenzile au curs gârlă

Joi, 30 Iulie, 2015

În perioada 25 – 29 iulie 2015, poliţiştii botoşăneni au desfăşurat activităţi suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale, siguranța și fluența traficului rutier şi pentru menţinerea ordinii şi siguranței publice. În întregul... continuare »

Șofer băut la primele ore ale dimineții: A fost oprit de polițiști în cea mai circulată zonă a Botoșaniului

Joi, 18 Iunie, 2015

Polițiștii rutieri din Botoșani efectuează cercetări față de un șofer care a pus gura pe băutură de la primele ore ale dimineții. Bărbatul a fost depistat de oamenii legii în cea mai circulată zonă a orașului. La data de 17 iunie 2015, ora 8.25, A.... continuare »

Filtru de poliţie în bariera Suliţa, peste 200 autovehicule controlate

Joi, 25 Septembrie, 2014

Joi, între orele 11.00 – 13.00, în municipiul Botoșani polițiștii au organizat un filtru în bariera Sulița, pentru a preveni eventualele infracțiuni comise de participanții în trafic. Astfel, controlul rutier a avut scopul de diminuare a accidentelor, a contrabandei... continuare »

Amenzi de aproape un miliard şi sute de permise suspendate în week-end

Marti, 17 Iunie, 2014

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri botoşăneni au demarat o campanie pentru salvarea de vieţi, prin depistarea şi tragerea la răspundere a celor care comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, în special a celor care conduc cu... continuare »

Drift în noapte şi salată cu oţet de vin roşu au lăsat şoferii fără permis - FOTO & VIDEO

Sambata, 22 Iunie, 2013

Trei şoferi botoşăneni au rămas fără permisul de conducere, după ce au fost prinşi în trafic de agenţii Poliţiei Rutiere. Motivul? Alcoolemia peste limita legală, neacordarea de prioritate şi drifturile în plină stradă. Conducătorul auto prins beat avea... continuare »

Razie a Poliţiei Rutiere : zeci de şoferi şi de pietoni amendaţi

Joi, 31 Ianuarie, 2013

Miercuri, în intervalul orar 08:30 – 11:30, în municipiul Botoșani s-a derulat o amplă acțiune pentru combaterea a două principale cauze generatoare de accidente rutiere:  neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și indisciplina pietonală. Au fost... continuare »