Azi la Botosani

Reportaj

FOTOREPORTAJ Cel mai tare show din România la… Copălău, artista cu părul verde a făcut spectacol pentru băbuțe și flăcăi încinși

Marti, 08 Septembrie, 2015

Andreea Bălan a demonstrat încă o dată, deși nu știu dacă era nevoie, că este o artistă în adevăratul sens al cuvântului. Se spune că spectacolul care îl face pe scenă ar fi cel mai bun din România, sau, să zicem printre cele mai... continuare »

FOTOREPORTAJ Ana Lesko sabotată la Botoșani, a strălucit în fața câtorva oameni : GALERIE FOTO & VIDEO

Vineri, 04 Septembrie, 2015

Celebra cântăreață Ana Lesko a susținut un concert vineri după amiază la Botoșani, în Centrul Istoric al municipiului. A ajuns aproape de ora 19:00 când ploaia care a început să răpăie pe caldarâm, a fugărit și puținii spectatori... continuare »

FOTOREPORTAJ Mandinga a rupt scena în două la prima seară de Summer Fest: Știți că vă iubim, da?

Sambata, 29 August, 2015

Prima seară de la Summer Fest Botoșani 2015 s-a încheiat cu un recital pe cinste marca Mandinga. Formația de de muzică jazz latin, salsa, merengue, latino și cumbia a adunat în jur de 4.500 de oameni în Piața 1 Decembrie 1918 din Centrul Vechi, după... continuare »

Vama Veche luptă în fundul gol cu civilizaţia... fiindcă şi Tudor le-a spus: faceţi sex!GALERIE FOTO

Miercuri, 19 August, 2015

Un obez la vreo 35 de ani se dezbracă într-o viteză demnă de un militar în exerciţiu. Dă jos tricoul, aruncă şi pantalonii, jos şi slipul, după care, parcă intrat în transă, o taie în fundul gol spre mare. Intră printre valurile înspumate... continuare »

Litoralul de la noi, între pensat intim pe plajă, cocălari cu ”gipul” printre scoici, masaj de nevasta şi patul de la (R)Egreta – GALERIE FOTO

Sambata, 08 August, 2015

După câteva ore de luptă… fiziologică cu propriul corp îmi iau inima în dinţi şi banii în buzunar şi mă îndrept spre toaleta unei terase de pe plajă. Nu apuc bine să păşesc că un băieţaş cu zâmbet suficient în... continuare »

FOTOREPORTAJ Botoșănenii care au dat „acasă” pentru o casă: Periplu prin Italia în căutarea celor rătăciți

, 02 August, 2015

Dacă pentru unii este o destinație de vacanță, pentru alții reprezintă viața însăși. Italia a devenit cea de a doua casă pentru foarte mulți botoșăneni – plecați provizoriu pentru câteva luni, au ajuns să își clădească temelia familiei,... continuare »

FOTOREPORTAJ Toalete de gală și mașini de revistă la nunta de poveste de la Vorona

, 26 Iulie, 2015

Vorona Nouă a devenit duminică un pol de eleganță și o paradă de mașini scumpe. O parte din oamenii cu bani ai Botoșanilor s-au adunat la Biserica Adormirea Maicii Domnului pentru a-i fi alături lui Nicu Catană, omul de afaceri botoșănean care a fost pentru prima... continuare »

FOTOREPORTAJ Botoșani - Legia sămânțari vs. ultrași, asfalt comunist în ziua meciului, ofițerii UEFA & Legiei fugăriți de albinele din tribună, isterie ca pe vremea lui Ștefan

Vineri, 24 Iulie, 2015

Dincolo de înfrângerea categorică, partida FC Botoșani – Legia Varșovia 0 – 3 din manșa secundă a turului II preliminar din Europa League poate fi considerată și un eșec al modului în care fenomenul sportului cu balonul rotund este perceput... continuare »

După peste trei decenii iese pentru ultima dată din Primărie - Directorul adus la locul de muncă de la agonie la extaz : Poate fac vreo prostie… 33 de ani VIDEO & FOTOGALERIE

Sambata, 18 Iulie, 2015

Pe data de 20 decembrie 1982 un tânăr cu patru frați acasă se angaja în Consiliul Popular, adică Primăria Botoșani de astăzi, pe postul de șef serviciu planificare, retribuire și transformări învățământ. A fost prima zi din cele care... continuare »

FOTOREPORTAJ Miresele zilei de sâmbătă: TOP 10 cele mai dulci prințese în alb, ție care-ți place?

, 12 Iulie, 2015

A fost un festival de grație sâmbătă la Primărie când în sala de ședințe a Consiliului Local, atât de sobră în zile obișnuite au răsunat râsete zglobii de copii pe fondul marșului nupțial, s-a cântat ”La mulți ani”,... continuare »

FOTOREPORTAJ Consiliera primarului, nuntă ca-n povești cu trenă uriașă, Mercedes Benz, senator, un munte de flori și frumuseți în roșu

Sambata, 11 Iulie, 2015

Andreea Federovici a strălucit la propriu în după amiaza zilei de duminică, 11 iulie 2015, dată care îi va aduce bucurie în suflet și amintiri dulci an de an, până la finele vieții. A fost ziua în care a ales să îl ia de mână... continuare »

FOTOREPORTAJ Super mașini, boxe asurzitoare, fete de fete și sărutări pătimașe la expoziția de mașini tunate

, 05 Iulie, 2015

Intrarea în municipiul Botoșani dinspre Iași a părut a fi desprinsă, duminică la amiază, din scena de debut a celei mai noi producții din seria ”Fast & furios”. Și aceasta pentru că în apropierea fostei benzinării de lângă Alfa... continuare »

FOTOREPORTAJ Bordea, stand-up comedy CRIMINAL cu primarul iubăreț, Nichita, pițipoanca Adina, nevasta Livia și ”retardatul p....i”

, 28 Iunie, 2015

S-a râs pe rupte în seara de sâmbătă în Grand Irish Pub din Botoșani. Cinci actori de stand-up comedy, dintre care doi botoșăneni, Bordea și Toni, au făcut un show de show pe scena localului. Artiștii au făcut publicul să râdă la... continuare »

FOTOREPORTAJ Delia a concertat cu paharul la dânsa, s-a apucat de fumat și a plecat fără bis cu o ”hoardă” de admiratori pe urme

Sambata, 20 Iunie, 2015

Seria concertelor susținute de artiști de talie națională la Grand Irish Pub a continuat în noaptea de vineri spre sâmbătă cu recitalul cunoscutei Delia Matache. Artista a venit alături de band-ul său din județul Suceava, unde a cântat la o petrecere... continuare »

FOTOREPORTAJ Deschide-te cimitire că intră florile-n tine! Altar de durere, sute de oameni hohotind pentru Ștefan și Mirela: VIDEO sfâșietor – GALERIE FOTO

Marti, 09 Iunie, 2015

Un bujor și-o floare în două sicrie. Așa suspina măicuța lui Ștefan și le spunea lui și Mirelei, soția cu care a plecat împreună în lumea celor drepți. Un sat întreg și puzderie de militari au venit la înmormântare pentru cei... continuare »