Azi la Botosani

salarii profesori

Este oficial, cresc salariile profesorilor: Cu CÂT și de CÂND

Marti, 22 Septembrie, 2015

Veste bună pentru cadrele didactice din Botoșani. Începând cu 1 septembrie 2015, salariul de bază va crește cu 5%. Inspectorul școlar general, Mihaela Huncă a anunțat astăzi că peste 5.500 de persoane din învățământul preuniversitar... continuare »

Sindicaliștii au negociat în capitală salarii mai mari pentru profesori

Luni, 21 Septembrie, 2015

Săptămâna trecută, reprezentanții celor trei federații din învățământ s-au întrunit la București pentru a a discuta despre majorările salariale ale cadrelor didactice. Este vorba despre Federația Sindicatelor din Învățământ... continuare »

În debut de an școlar, Flutur are-un atac cu salariile profesorilor

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Este îndreptat către partidul care guvernează și care nu și-a îndeplinit promisiunile asumate cu privire la nivelul salarizării din sistemul educațional. Co-președintele PNL de la Botoșani, Cătălin Flutur a vorbit în cadrul unei conferințe... continuare »

Plouă cu bani în școli : Mărțișor financiar pentru profesori, cam 34 de milioane de căciulă

Marti, 03 Martie, 2015

În baza unor sentințe judecătorești obținute de personalul din sistemul educațional, Guvernul a alocat o importantă sumă de bani județului Botoșani pentru achitarea unor bani ce le revin astfel profesorilor. Aceste drepturi financiare obținute la bară... continuare »

Profesorii botoșăneni au asigurate salariile în 2015: Primăria vine cu 18 miliarde

Joi, 22 Ianuarie, 2015

Fără probleme anul acesta pentru plata drepturilor salariale din sistemul de învățământ de la Botoșani. Suma necesară pentru plata lefurilor profesorilor a fost asigurată până la data de 31 decembrie. ”S-a primit plafonul pentru acest an, pe sumele alocate... continuare »

Codreanu atac la profesori: După eşecul de la bac să spui: dă-mi salarii, dă-mi salarii

Vineri, 16 Decembrie, 2011

Dumitru Codreanu a avut un atac dur la adresa angajaţilor din sistemul educaţional care, nemulţumiţi de bugetul alocat pentru învăţământ pentru anul 2012, ameninţă cu noi acţiuni de protest. PrRM-istul şi-a exprimat opinia vis a vis de această situaţie în... continuare »

Buhăianu: Demersul meu la miniştri şi la Boc a fost auzit, sunt bani în educaţie

Vineri, 18 Noiembrie, 2011

Deputatul PDL Cătălin Buhăianu a afirmat în cadrul conferinţei de presă organizată vineri la sediul formaţiunii politice că este mulţumit de decizia Executivului de a aloca în şedinţa din această săptămână fondurile necesare pentru plata drepturilor băneşti... continuare »

Adrese la Finanţe şi Prefectură pentru salariile profesorilor

Miercuri, 02 Noiembrie, 2011

Directorul economic al municipalităţii va emite în cursul zilei de miercuri, 2 noiembrie adrese atât către Direcţia Generală a Finanţelor Publice cât şi către Instituţia Prefectului prin care va solicita sprijin din partea celor două instituţii în privinţa... continuare »

Axinte despre salariile profesorilor: Este o problemă destul de gravă

Miercuri, 02 Noiembrie, 2011

Plata drepturilor financiare pentru cadrele didactice botoşănene, aferente lunii octombrie este pusă sub semnul întrebării. Perioada de acordare a salariilor în sistemul educaţional este cuprinsă în intervalul 4 – 14 noiembrie însă conturile municipalităţii... continuare »

Valuri de nemulţumiri printre profesori din cauza salariilor

Miercuri, 26 Octombrie, 2011

Sindicaliştii din educaţie primesc tot mai multe semnale din şcoli care au la bază nemulţumirile crescânde ale cadrelor didactice care nu au certitudinea că îşi vor primi salariile la începutul lunii viitoare. Potrivit conducerii Ligii Sindicatelor din Învăţământ,... continuare »

Buhăianu: Nu pot sta impasibil când văd că salariile profesorilor sunt în pericol

Miercuri, 19 Octombrie, 2011

Deputatul Cătălin Buhăianu a adresat în cursul zilei de marţi, 18 octombrie în Parlament o interpelare adresată ministrului educaţiei Daniel Funeriu, ministrului de finanţe Gheorghe Ialomiţianu şi premierului Emil Boc prin care a cerut alocarea de urgenţă a... continuare »

Buhăianu, discuţii cu miniştri pentru salariile profesorilor

Joi, 15 Septembrie, 2011

De altfel, problema salariilor în cazul cadrelor didactice este cunoscută la cel mai înalt nivel, mai ales prin prisma scandalului iscat în primăvara acestui an din cauza unor hotărâri date de instanţa de judecată a Botoşani şi Suceava, însă situaţia a fost... continuare »

Axinte LSI: Sper ca autorităţile să rezolve problema salariilor profesorilor

Joi, 15 Septembrie, 2011

Preşedintele Ligii Sindicatelor din Învăţământ (LSI) a afirmat că, în cazul drepturilor salariale aferente lunii august nu au fost înregistrate probleme, iar banii cadrelor didactice botoşănene au intrat pe carduri la timp, însă problemele pe această linie... continuare »