Azi la Botosani

santier Cornisa

ȘASE terenuri de sport la Cornișa, două sunt gata GALERIE FOTO cum arată

Marti, 22 Septembrie, 2015

Terenurile de sport amenajate în interiorul Parcului de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa se întind pe o suprafață de aproximativ 5.200 de metri pătrați. Două dintre ele sunt deja acoperite cu covor sintetic iar la celelalte muncitorii de pe șantier... continuare »

Cornișa prinde contur : Vizită pe șantier în GALERIE FOTO și VIDEO, cum arată parcul în prezent, forfotă de muncitori și utilaje

Marti, 22 Septembrie, 2015

Șantierul care stârnește cel mai mult interesul botoșănenilor era un furnicar marți dimineață. Zeci de muncitori răsfirați pe diverse obiective din cadrul obiectivului se aflau la treabă, fiecare cu propria misiune, pe fundalul zgomotelor făcute de utilajele... continuare »

Desfășurare de forțe la CORNIȘA, primarul tur de-o oră : GALERIE FOTO cu șantierul și stadiul lucrărilor

Luni, 27 Aprilie, 2015

Aproximativ o oră a durat vizita de lucru pe șantierul de la marginea orașului unde va fi construit unul dintre cele mai de anvergură parcuri de agrement turistic și sportiv de pe zona Moldovei. Primarul Ovidiu Portariuc, însoțit de Adriana Zăiceanu au fost... continuare »

Vicele Cătălina la Cornișa i-a tăiat 5% lui Portariuc: Procentul trebuia să fie mai mare

Joi, 03 Aprilie, 2014

Șantierul unde anul viitor va fi inaugurat Parcul de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa a fost vizitat miercuri, 2 aprilie 2014 de viceprimarul Cătălina Lupașcu care a fost însoțită de consilierii locali Eugen Țurcanu și Gabriel Murariu. Viceprimarul PNL... continuare »

Primarul la Cornişa: Finalizăm ce ne-am propus pentru acest anFOTO&VIDEO

Joi, 21 Noiembrie, 2013

Ovidiu Portariuc a revenit într-o vizită de lucru la şantierul Cornişa unde au început lucrările pentru construirea celui mai mare parc de agrement turistic şi sportiv din Regiunea Nord Est. Cm vremea a fost una deosebit de caldă pentru această perioadă a anului,... continuare »