Azi la Botosani

sofer beat

Accident rutier la Flămânzi, pieton turmentat accidentat de un...șofer băut – AFLĂ-le alcoolemia

Miercuri, 06 August, 2014

Polițiștii botoșăneni au sancționat un bărbat deoarece a accidentat un pieton care mergea pe marginea drumului în Flămânzi. Din cercetările oamenilor legii, atât șoferul implicat în accident cât și pietonul consumaseră o cantitate destul de mare de... continuare »

Nici bine nu a venit din Italia și a comis-o: S-a urcat beat la volan, a dat nas în nas cu Poliția

Vineri, 01 August, 2014

Un tânăr din Botoșani a fost prins de polițiști conducând sub influența băuturilor alcoolice prin buricul orașului. Din verificările oamenilor legii acesta poseda permis de conducere eliberat în Italia.  În noaptea de joi spre vineri în jurul orei... continuare »

Pulbere de beat, s-a urcat la volan și a dat peste... poliţişti – AFLĂ-i alcoolemia

Luni, 21 Iulie, 2014

Sâmbătă seară, un bărbat de 40 de ani, din comuna Păltinoasa, județul Suceava a fost depistat în trafic, pe DJ 282,la Hăneşti conducând sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie... continuare »

Mort de beat și fără permis, a luat mașina vecinului și s-a întâlnit cu Poliția – AFLĂ-i alcoolemia

, 13 Iulie, 2014

Oamenii legii au depistat sâmbătă seară, un bărbat de 38 ani din comuna Păltiniş, în timp ce conducea un autoturism pe un drum național fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influența băuturilor alcoolice. Din cercetările polițiștilor s-a constatat... continuare »

A ras câteva pahare, s-a urcat la volan şi au dat poliţiştii peste el

Joi, 03 Iulie, 2014

Un botoșănean s-a urcat la volan băut și a fost depistat de polițiști în trafic. Acesta a fost testat pentru a i se stabili alcoolemia și a fost sancționat conform legii. Miercuri, în jurul orei 18:00, un bărbat de 42 ani din municipiul Botoșani, a fost... continuare »

Beat la volan, întâlnire surpriză cu Poliția în trafic – AFLĂ-i alcoolemia

Vineri, 20 Iunie, 2014

Ieri seară, polițiștii botoșăneni au depistat în trafic, pe strada Doboşari din municipiul Botoşani, un autoturism condus de un bărbat de 35 ani, din municipiu. Din cercetările autorităților, șoferul consumase alcool înainte să urce la volan. Conducătorul... continuare »

Cu alcool la bord, întâlnire de gradul 0 cu polițiștii

Marti, 17 Iunie, 2014

Ieri dimineață, un botoșănean de 47 de ani, a fost depistat în trafic, pe strada Pacea, conducând un autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în... continuare »

Cu alcool la bord și viteza în sânge, raliu pe străzile din Botoșani – VEZI cu ce viteză conducea

Luni, 09 Iunie, 2014

Un bărbat de 58 de ani din Botoșani, a consumat o cantitate considerabilă de alcool și s-a urcat la volan cu gândul că oamenii legii nu-l vor prinde. Acesta conducea mașina cu o viteză peste limita impusă și a fost prins de polițiști. Duminică la amiază,... continuare »

Botoșănean implicat într-un accident rutier în Focșani – VEZI cum a dispărut ca prin minune autorul

Luni, 02 Iunie, 2014

Un bărbat din Prahova a provocat un accident rutier, joi seară, în timp ce conducea o mașină pe strada Bucegi din Focșani, ciocnindu-se de un automobil condus de un botoșănean. Potrivit polițiștilor, vinovat de producerea accidentului se face șoferul autoturismului... continuare »

Poliția, cursă la miezul nopţii prin Ipotești după un șofer beat - AFLĂ-i alcoolemia

Miercuri, 28 Mai, 2014

Un botoșănean turmentat a pus pe fugă oamenii legii după ce a refuzat să oprească la semnale. Acesta este cercetat de polițiști pentru conducerea pe drumurile publice sub influența băuturilor spirtoase. Luni, în jurul orei 00.05, un echipaj de poliţie din... continuare »

Căruță aruncată într-un tractor, copil la spital, șoferul beat a fugit

, 25 Mai, 2014

Un alt conducător auto a dat dovadă de inconștiență după ce a provocat un accident rutier iar apoi și-a văzut de treabă fără a se opri pentru a vedea ce a făcut. Accidentul s-a produs la ora 22:00 în noaptea de sâmbătă în localitatea botoșăneană... continuare »

"Afumat" bine, plimbări cu maşina în ziua mare pe Calea Naţională - AFLĂ-i alcoolemia

Marti, 20 Mai, 2014

Un botoșănean s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști conducând sub influența băuturilor alcoolice. Luni, în jurul orei 12.00, a fost oprită în trafic, pe Calea Națională, o mașină condusă de un bărbat de 37 ani, din municipiu. Șoferul... continuare »

Beat criță, s-a urcat la volan și a dat nas în nas cu poliția – VEZI ce a pățit

Vineri, 16 Mai, 2014

Un botoșănean, după ce a consumat o cantitate mare de alcool a urcat la volan fără să mai pună în calcul poliția care ar putea fi pe străzi. Bineînțeles, bărbatul a fost prins și sancționat conform legii. În data de 16 mai , în jurul orei 00.05, a fost... continuare »

Mort de beat, s-a urcat la volan în strada Primăverii şi a buşit o maşină chiar la plecarea de pe loc la volan

Joi, 15 Mai, 2014

Un bărbat din Botoșani este cercetat de polițiști deoarece a consumat o cantitate considerabilă de alcool și s-a urcat la volan provocând astfel un accident rutier. Miercuri la amiază, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că pe... continuare »

Scandal cu grup de bețivi: șofer agresat și acuzat de lovirea unui pieton

, 13 Aprilie, 2014

Circ pe străzile orașului în seara zilei de sâmbătă, aproape de ora 20:00. Polițiștii au primit un apel l 112 de la un tânăr care susținea că în timp ce traversa pe trecere de pietoni a fost lovit de o mașină a cărei șofer a fugit. Poliţiştii rutieri... continuare »