Azi la Botosani

Somax TV

Tele M și Somax TV - faliment braț la braț într-o singură săptămână

Marti, 15 Septembrie, 2015

Județul Botoșani traversează cea mai mare criză media din ultimele două decenii. În decursul unei singure săptămâni ambele societăți comerciale pe care operau cele două televiziuni au intrat în faliment. Pe 3 septembrie Tribunalul a respins... continuare »

ITM-ul albește negreala de la Somax, foștii angajații scoși cu bodyguarzii din sediu – DOCUMENT

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a trimis un răspuns sfidător unui grup de nouă foști angajați la SC Somax TV Media SRL, care au fost trimiși acasă în vara acestui an, după așa-zisa intrare a postului în revizie tehnică, de fapt o stratagemă... continuare »

Somax TV moare definitiv : Salariații concediați în grup, administratorul a băgat firma în faliment!

Vineri, 31 Iulie, 2015

Da, prima televiziune a botoșănenilor este cât se poate de moartă. În ciuda ultimelor zvâcniri anemice și amăgiri de grile noi și transmisii digitale, administratorul firmei a cerut insolvența la Tribunalul Botoșani motivând că se află în... continuare »

Gata cu ”Prima Televiziune”! Somax nu mai emite, salariați trimiși acasă cu lefuri în bătaie de joc... bine c-a rămas iubita

Vineri, 17 Iulie, 2015

Ceea ce Botoșăneanul anunța în premieră marți dimineață s-a întâmplat: prima televiziune locală de la Botoșani și-a întrerupt din nou emisia. După cum anticipam atunci, sistarea programelor s-a făcut sub masca unei așa numite ”revizii... continuare »

Cetățeanul de onoare din Adășeni, pe cale să îngroape pentru a doua oară prima televiziune a botoșănenilor – o afacere în care TV-ul este împletit cu asfaltarea de pe Primăverii și licitațiile de la Apă - DOCUMENT

Marti, 14 Iulie, 2015

Prima televiziune a botoșănenilor face pași mari spre a doua îngropăciune asistată temeinic de același nume: Victor Mihalachi. Omul de afaceri caută soluții pentru un exit de la Somax TV la numai un an de la relansarea postului. Patronul de la SC Victor Construct... continuare »

ACUM: Minunile din buget, prezentate LIVE de Portariuc la Botoşăneanul TV – FOTOGALERIE

Joi, 12 Februarie, 2015

Primarul Ovidiu Portariuc se află în aceste clipe la Somax TV. Edilul şef este invitatul jurnalistei Gabriela Erdic într-o ediţie Botoşăneanul TV dedicată bugetului municipiului pe 2015, care a fost adoptat joi, într-o şedinţă ordinară a Consiliului Local. ... continuare »

LIVE la Botoşăneanul TV: Bombiţele edilului intră la municipiu în „era” Ţurca-n sus şi jos - GALERIE FOTO 

Marti, 10 Februarie, 2015

„Ţurca-n capitală, Ţurca şi la Botoşani”, acesta este titlul ediţiei Botoşăneanul TV de astăzi difuzată de Somax TV. Emisiunea moderată de jurnalista Gabriela Edic se apleacă asupra câtorva proiecte foarte importante de hotărâre pe care primarul Ovidiu... continuare »

Țurcanu i-a povestit lui Iohannis în mașină despre condamnare: Să-mi spuneți distanța care trebui să o păstrez VIDEO

, 08 Februarie, 2015

Președintele Consiliului Județean Botoșani l-a informat personal pe Klaus Iohannis despre problemele pe care le are în Justiție. Invitat la Somax TV, Florin Țurcanu a relatat ziua și modul în care i-a adus la cunoștință șefului statului aceste lucruri. ”Eu... continuare »

ACUM: Uriaşa bătaie de joc, AER în loc de APĂ, LIVE la Somax TV – GALERIE FOTO

Joi, 05 Februarie, 2015

Bătaia de joc cu furnizarea apei la doi paşi de municipiul Botoşani este subiectul ediţiei Botoşăneanul TV din această seară. În platoul Somax TV au venit mai mulţi oameni nemulţumiţi de faptul că au semnat contract pentru a primi apă şi de fapt sunt... continuare »

VIDEO Primarul sapă LIVE la Elsaco de 3,5 milioane euro să-l îngroape pe Flutur

Joi, 05 Februarie, 2015

Au fost momente tensionate miercuri seară la Somax TV. Ca și în alte rânduri în care a simțit că i-ar fi fost afectate interesele administrative și politice, primarul Ovidiu Portariuc a sunat și a cerut să intre în direct la Botoșăneanul TV. Portariuc... continuare »

ACUM: Scandalul vaccinului pentru elevi LIVE la Somax TV: Vaccin sau otravă?  FOTOGALERIE

Marti, 03 Februarie, 2015

Vaccin sau otravă este titlul şi totodată întrebarea principală a ediţiei Botoşăneanul TV de astăzi. Emisiunea este realizată în urma apariţiei problemelor de la Colegiul Economic „Octav Onicescu”, unde unei eleve din clasa a IX –a i s-a făcut rău... continuare »

Fotomodelul din Botoșani sechestrat la arabi a ajuns în presa centrală: Celebritate plătită cu libertatea

Marti, 03 Februarie, 2015

Cazul Aisei Benghiac, tânăra din Botoșani care și-a dorit o carieră de fotomodel, dar a fost sechestrată în Dubai a intrat în atenția presei naționale. După ce a făcut dezvăluiri halucinante în platoul Somax TV, cu privire la expriențele traumatizante... continuare »

Manechinul cu pățania din Dubai stârnește reacții negative: Orașul este puțin mai îmbătrânit cu doi, trei ani spre rău - FOTOGALERIE

Luni, 02 Februarie, 2015

Aisa Benghiac, tânăra din Botoșani care s-a deschis precum o carte și a dat dovadă de o sinceritate debordantă povestind la emisinea matinală de la Somax TV experiențele neplăcute din Istanbul și Dubai, a stârnit reacții negative printre cei care i-au urmărit... continuare »

Ţurcanu pregătit de o candidatură independentă la preşedinţia CJ: Voi candida indiferent

Sambata, 31 Ianuarie, 2015

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani şi-a făcut planurile inclusiv pentru eventualitatea în care prefectul Costică Macaleţi va emite un ordin prin care îl va demite din funcţie. Florin Ţurcanu va ataca actul în instanţă şi este convins că la primul... continuare »

Gata „luna de miere” din fruntea oraşului, Buliga - declaraţii LIVE surprinzătoare la Somax TV – FOTOGALERIE

Joi, 29 Ianuarie, 2015

Perioada de miere dintre noii edili de la municipiul reşedinţă de judeţ pare să se apropie de sfârşit. Una dintre dovezi poate fi tocmai ceea ce face acum viceprimarul Marius Buliga la Somax TV. "Cred că ar fi fost bine să fiu întrebat"Fostul lider al... continuare »