Azi la Botosani

Stadionul Municipal

Valeriu Iftime băgat cu forța în politică: Nu am ce căuta în spălătura asta a lor

Marti, 22 Septembrie, 2015

Președintele consiliului de administrație de la FC Botoșani a intrat fără voia sa în lumea politică. Mai exact, în disputele dintre Puterea și Opoziția din Consiliul Local. ”Își spală anumite idei din politică apelând la fotbal” Conducătorul... continuare »

Investiție de 6 miliarde lei vechi ca pe vremea răposatului: s-a astupat groapa pentru Legia, iar acum groapa e și mai mare – GALERIE FOTO

Marti, 22 Septembrie, 2015

Seara zilei de 23 iulie 2015 – oficialii UEFA efectuează o inspecție la Stadionul Municipal cu mai puțin de 24 de ore înainte de disputarea partidei FC Botoșani – Legia Varșovia din manșa secundă a turului II preliminar din Europa League. Groapa... continuare »

De la fetiţe dulci şi îndrăzneţe, la pensionari în cârjă – GALERIE FOTO Botoşani anti Dinamo

, 20 Septembrie, 2015

Botoşăneni de toate vârstele şi de toate… sexele s-au strâns duminică seară pe Stadionul Municipal la meciul FC Botoşani – Dinamo din cadrul etapei a XI – a din Liga 1. O mulţime dintre aceştia s-au încălzit înaintea... continuare »

Dinamo egalează la ultima fază, s-a declanşat scandalul – VIDEO & FOTOGALERIE

, 20 Septembrie, 2015

Câinii roşii au egalat la ultima fază a primei reprize, după o acţiune colectivă finalizată de Marcel Essombe, care a înscris din careu, pe lângă Iliev, care i-a ieşit întâmpinare. Dacă reuşita venită în minutul 45 plus 3... continuare »

Portariuc şi Flutur despărţiţi de un perete, îmbulzeală la oficială – GALERIE FOTO

, 20 Septembrie, 2015

Dacă în restul Stadionului Municipal sunt o mulţime de locuri goale, la tribuna VIP este aglomeraţie. La FC Botoşani – Dinamo nu se stă doar pe scaune, ci şi în picioare. Fostul şi actualul primar al municipiului Botoşani se află în lojă... continuare »

300 de câini dau spectacol pe Municipal, botoşăneni în galeria lui Dinamo – GALERIE FOTO

, 20 Septembrie, 2015

Din nou acasă ca în deplasare, acesta este sentimentul pe care îl trăiesc roş-alb-albaştrii la partida FC Botoşani – Dinamo Bucureşti care se dispută seara aceasta pe Stadionul Municipal. În tribune sunt ceva peste 4.000 de spectatori, însă... continuare »

Au dispărut lipitorile de la loja Primăriei – GALERIE FOTO cine mai stă la tribuna VIP

Sambata, 22 August, 2015

Criza pe care o traversează echipa fanion a judeţului în acest nou sezon se resimte şi la tribuna VIP a Stadionului Municipal, iar grăitor este ceea ce se întâmplă la loja rezervată de Primăria Botoşani. Dacă la alte partide era aglomeraţie, sâmbătă... continuare »

Ele-s cele mai aprige fane – GALERIE FOTO sexul frumos singur, cu partenerul sau cu copiii pentru FC Botoşani

Sambata, 22 August, 2015

Sunt în jur de 2.000 de spectatori la această oră pe Stadionul Municipal, iar sexul frumos pare mai bine reprezentat decât niciodată. Într-unul din cele mai dificile momente pe care echipa fanion a judeţului îl traversează de la promovare,... continuare »

Îmbulzeală la bilete, peste 100 de oameni, o singură casă deschisă: E bătaie de jocGALERIE FOTO

Sambata, 22 August, 2015

Îngrămădeală ca în vremurile bune sâmbătă seară la FC Botoşani – Pandurii Târgu Jiu, partida din cadrul etapei a VIII – a din Liga 1. Peste o sută de oameni se îngrămădeau la un bilet cu aproximativ 20 de minte înainte... continuare »

FC Botoșani – Pandurii Tg. Jiu, meciul cu sete de victorie pentru leii lui Grozavu : ECHIPELE

Sambata, 22 August, 2015

FC Botoșani trebuie să câștige partida din etapa cu numărul opt din campionatul de fotbal profesionist. Pentru publicul care este dorit de spectacol fotbalistic dar și pentru confortul din clasament. Întâlnește Pandurii Tg. Jiu, echipa antrenată... continuare »

Liga… sexy – GALERIE FOTO Colecţie de pantalonaşi scurţi la FC Botoşani – CSMS Iaşi

Marti, 11 August, 2015

Dacă pe teren nu prea avem spectacol la FC Botoşani – CSMS Iaşi, publicul masculin de la partida din cadrul etapei a VI – a îşi poate măcar clăti ochii cu imaginile din tribune. Zeci şi zeci de fete, care mai de care mai cochete şi mai bronzate... continuare »

Luptă pe teren, meci şi în tribune: Botoşani! Botoşani!  - Iaşu’! Iaşu’ – VIDEO & GALERIE FOTO

Marti, 11 August, 2015

Ca la mai toate confruntările dintre formaţiile din nordul Moldovei şi la cea din etapa a şasea meciul se dispută atât pe teren, cât şi în tribune. Circa 2.000 de spectatori se află seara aceasta pe Stadionul Municipal la partida FC Botoşani –... continuare »

ATENȚIE la Steaua : Iar vin să facă mișto la noi acasă? CE spun cei de la Botoșani despre meciurile cu vedete

Joi, 30 Iulie, 2015

Toate privirile vor fi ațintite pe partida de sâmbătă seara dintre FC Botoșani - Steaua București. Și nu pentru că ar exista un interes maxim pentru gruparea roș-alb-albastră, ci pentru că, una dintre cele mai titrate echipe vine pe meleagurile moldave. Iar... continuare »

”Fabulosul loc opt” - FC Botoșani în frunte cu antrenorul pusă la pământ de-o editorialistă care n-a călcat pe Municipal în viața ei

Sambata, 25 Iulie, 2015

Ecourile după FC Botoșani – Legia Varșovia 0 – 3, dar mai ales după comportamentul celei mai mari părți a publicului, care a preferat să consume semințe în loc să-și încurajeze favoriții, continuă să producă ecouri. Și nu doar la Botoșani,... continuare »

FOTOREPORTAJ Botoșani - Legia sămânțari vs. ultrași, asfalt comunist în ziua meciului, ofițerii UEFA & Legiei fugăriți de albinele din tribună, isterie ca pe vremea lui Ștefan

Vineri, 24 Iulie, 2015

Dincolo de înfrângerea categorică, partida FC Botoșani – Legia Varșovia 0 – 3 din manșa secundă a turului II preliminar din Europa League poate fi considerată și un eșec al modului în care fenomenul sportului cu balonul rotund este perceput... continuare »