Azi la Botosani

Stefanica Branza

Viața bate filmul în familia fetei care a murit pe litoral: Ai lăsat atât de mult dor în urma ta! & Ce o să facă mama?

Vineri, 18 Septembrie, 2015

A trecut mai bine de o lună de când Ștefănica Brânză, o tânără studentă, și-a pierdut viața în apele învolburate ale Mării Negre. Venise în vacanță la Costinești, alături de prietenii săi, însă din păcate fata din... continuare »

SFÂȘIETOR: Fata înecată la Costinești și-a luat tatăl după ea!

Joi, 17 Septembrie, 2015

Tragediile par să se țină lanț într-o familie din Botoșani. După o lună de când au pierdut-o pe Ștefănica, tânăra de 21 de ani care s-a înnecat în mare când se afla la Costinești, familia acesteia trece încă o dată prin... continuare »

Fata care a murit la Costinești, pictată în creion: Rămâi cu bine, Ștefy ! - FOTO cât de reușit este portretul

Marti, 18 August, 2015

Tânăra de 21 de ani, din orașul Flămânzi care s-a înecat pe data de 9 august 2015, la Costinești, este plânsă neîncetat pe rețeaua socială Facebook. Una dintre rudele fetei a pictat zilele trecute un tablou, l-a fotografiat și l-a... continuare »

Conducerea facultății unde Ștefănica a învățat, mesaj pentru familia îndurerată

Miercuri, 12 August, 2015

Ștefănica Brânză, tânăra de 21 de ani, din orașul Flămânzi, care a murit duminica trecută în apele Mării Negre a fost condusă astăzi, 12 august 2015,  pe ultimul drum. Rudele și toți prietenii fetei și-au luat rămas bun și au vărsat... continuare »

VIDEO sfâșietor cu ultimul drum al fetei care s-a stins în valurile Mării: Iubita lu’ mama, fata mamii! - FOTOGALERIE 

Miercuri, 12 August, 2015

Soare afară, nori încărcați de ploaie în suflete – așa a arătat ultimul drum al Ștefanicăi Brânză, tânăra care în urmă cu câteva zile se stingea în valurile agitate ale Mării Negre. La înmormântarea tinerei... continuare »

„Era o fată mereu zâmbitoare”- JALE mare la înmormântarea Ștefănicăi, fata înecată pe litoral - FOTOGALERIE

Miercuri, 12 August, 2015

Ștefanica, fata care se stingea în valurile Mării Negre la sfârșit de săptămână, este condusă pe ultimul drum de cei dragi.   Au venit mulți prieteni să îi vadă chipul pentru ultima dată celei de care toți își amintesc ca... continuare »

Noi IPOTEZE în cazul morții Ștefănicăi! Prietenii fetei le-au spus polițiștilor două versiuni diferite

Miercuri, 12 August, 2015

Era cea mai bună la învățătură din totul anul trei de la Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Tehnice din Cluj Napoca și avea bursă de merit. Ștefănica Brinză s-a înecat duminică dimineața, la ora 5.00, pe o plajă din stațiunea... continuare »

Gest ÎNDUIOȘĂTOR pentru Ștefănica, fata care a murit la Costinești : CE au făcut prietenii în memoria ei

Marti, 11 August, 2015

”O lumină aprinsă și un gând din suflet către cea care astăzi nu mai este printre noi! Dumnezeu s-o odihnescă în pace!”, stă scris în descrierea paginii de Facebook dedicată în memoria celei care a fost Ștefănica Brânză,... continuare »

Sute de mesaje CUTREMURĂTOARE pentru fata care a murit înecată: Ne-ai părăsit cand îți construiai un drum frumos

Sambata, 08 August, 2015

Tragedia de pe litoral, acolo unde Ștefănica Brînză, o tânăra de doar 21 de ani din Flămânzi, s-a înecat, după ce a vrut să se răcorească în mare, i-a șocat pe toți cei care au cunoscut-o. ”Acum acel drum te-a dus către ceruri!” Sute... continuare »