Azi la Botosani

Fetele cu toplessul de la Pacea fugărite cu excavatorul de Administrația Cimitirelor – GALERIE FOTO

Ultimele zile de căldură din sezonul estival nu le-au picat tocmai bine tinerelor care obișnuiesc să facă plajă pe porțiunea delimitată de ”Șoseaua moartă” și ”Poligonul ACR”. În acea zonă SC Urban Serv SA a demarat o amplă operațiune de extindere a Cimitirului Pacea.

Investiția susținută cu fonduri proprii, dar și de la bugetul local, a constat nu doar în lărgirea spațiului de înhumare, ci și în nivelarea pământului. Mai mulți muncitori de la SC Conrec SA, firmă care execută efectiv lucrarea, au lucrat pe caniculă la crearea unei suprafețre de teren cât mai plane, fetele venite să facă plajă fiind nevoite să se mute și mai în lateral, după ce fuseseră deja obligate să facă acest lucru la extinderea anterioară, care a inclus și montarea unui gard.
În luna mai acestui an Consiliul Local Botoșani a aprobat programul de modernizare a cimitirelor pe 2015, alocându-se din buget 105.000 de lei pentru Pacea și 95.000 lei pentru Eternitatea. Dar aceștia nu sunt singurii banii care se cheltuiesc pentru locurile de veci, SC Urban Serv SA având și ea un aport financiar.
”Din surse proprii pentru 2015 s-a aprobat conform actului adițional 4/2014 la contractul de concesiune administrare cimitire 60.000 de lei pentru Pacea și 75.000 lei pentru Eternitatea”, afirmă Liviu Toma, director adjunct SC Urban Serv SA.
Majoritatea timnerelor obișnuite să facă topless în acea parte a orașului s-au mulțumit să se mute în acele zile de lucru intens pe alte structuri din beton, unde și-au văzut de plajă în continuare, fiind deranjate de zgomotul buldozerelor și excavatoarelor și de... privirile muncitorilor. (S.B.)

 

9:58 am Sambata, 12 Septembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: