Azi la Botosani

Topless de toamnă la Pacea: GALERIE FOTO cu nurii la vedere, mici, bere și multă fumăraie

Cu toate că am trecut de prima jumătate a lunii septembrie, temperaturile de afară nu vor să scadă sub nicio formă și rămân la gradele care s-au întregistrat în toiul verii. Cum o astfel de vreme nu te lasă să stai în casă, botoșănenii s-au aprovizionat cu de toate și au mers la grătarele amplasate la Pacea.

Bronz de toamnă într-un miros îmbietor de mici

După ce au făcut o scurtă vizită la carmangeriile și supermarketurile din oraș pentru a cumpăra toate cele necesare unui grătar pe cinste, locuitorii municipiului Botoșani s-au retras în zona de agrement. De pildă, peste 20 de mașini au fost parcate ieri, 19 septembrie 2015 pe șoseaua de la Pacea, iar micii, cârnații, aripioarele și fleicele au sfârâit încontinuu deasupra jarului. Nu mai zicem de PET-urile cu bere și de suc, care au fost nelipsite de la mese. Dacă unii s-au așezat în apropierea locurilor unde s-a gătit mâncarea, alții au preferat să se retragă în pădure acolo unde au făcut micii pe grătarele aduse de acasă. Au stat pe pături împreună cu familia, cu soții și cu copiii și au profitat din plin de momentul de relaxare.

Fete cu nurii la vedere s-au lăsat ”îmbrățișate” de soare

De cealaltă parte a câmpului, cei care au vrut să se mai bucure de ultimul val de căldură, venit tocmai din Italia, conform buletinelor meteo, și-au luat o pătură, câteva creme de protecție și au levenit pe tuburile din beton. Pentru ca pielea să capete o nuanță măslinie, uniformă, unele domnișoare și-au dat jos sutienul și s-au lăsat îmbrățișate de razele soarelui.

Zona de agrement unde ieri s-a băut și s-a mâncat din belșug, strânge la fiecare sfârșit de săptămână sute de persoane care vin să se relaxeze și să detașeze de stresul cotidian.

Ștefania VORNICEANU    

 

8:40 am , 20 Septembrie, 2015

6 Comentarii la “Topless de toamnă la Pacea: GALERIE FOTO cu nurii la vedere, mici, bere și multă fumăraie ”

 1. jorj spune:

  Eternul articol cu Pacea si nurii...Daca dispare "plaja" de acolo, s-au dus si topless-ul. O sa faceți naveta Bt-Vama Veche...

 2. Erdu spune:

  Și ce dacă ...ești obsedat sexual ? Îți plac nuferii ? Iar aveți unul în redacție unul care nu e înțărcat ..eu zic sa vedeți ce faceți cu el !!!

 3. Unbobobibi spune:

  Maine ma duc sa fac plaja ca la nudisti,astept poze cu mine gol daca aveti curajul :))

 4. matilda spune:

  Lasă-i bre nea autoru' şi pe nehaliții ăștia de jorj, erdu şi unbobobibi să se bucure şi ei de niște țâțe, la ei la crăcănaţii din deal erau numai ţâţe de vacă, acum văd şi ei marea schimbare din viaţa lor, la târg văd şi ţâţe de mâţe.

 5. jorj spune:

  @Matilda Draga Matilda, daca vroiam sa vedem "țîțe de vacă" ne uitam la tine cand faci plaja...

 6. Dicționar spune:

  Măcar de-ar fi avut ce arăta!...

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: