Azi la Botosani

Stiri

Actrița din Botoșani c-o mie de fețe: dementă, artistă, hipnotizantă, inocentă VIDEO & FOTOGALERIE

Marti, 22 Septembrie, 2015

În octombrie pune în scenă un spectacol alături de mari actori precum Gheorghe Visu, Ana Ciontea, Cezar Grumazescu, Ana Bianca Popescu  sau Bogdan Nechifor. Este plecată în capitală de mai mulți ani și uimește publicul cu talentul ei pur. Are... continuare »

Secvențe de vis de la nunta unei botoșănence c-un pitic de la circ – VIDEO & FOTO cu Cruduța și Mantea în acțiune

Marti, 22 Septembrie, 2015

Cristi și Mădălina cuplul care pe data de 14 septembrie 2015 și-a unit destinele în fața ofițerului de stare civilă și a lui Dumnezeu, a avut o nuntă de vis organizată de câteva vedete din showbizul românesc și nu în ultimul rând... continuare »

Autocarul FC Botoșani blocat de un incendiu uriaș : FOTOGALERIE

Marti, 22 Septembrie, 2015

Gruparea locală de fotbal a plecat marți după antrenament către Mioveni, acolo unde va disputa un meci ce contează în șaisprezecimile Cupei României Timișoreana, miercuri, de la ora 16:30. Autocarul în care se află FC Botoșani a fost blocat la... continuare »

Profesorii botoșăneni chemați la mall de ziua lor: AFLĂ ce îi așteaptă

Marti, 22 Septembrie, 2015

Educația este un factor important al formării noastre deoarece permite evoluția armonioasă a personalitații umane din punct de vedere spiritual, moral, social, cultural si economic, fiecare individ educat adăugând un plus de valoare societății. Profesorii... continuare »

INTERZIS, ecologiștilor! GALERIE FOTO în ce hal arată pădurea de la Pacea

Marti, 22 Septembrie, 2015

De-a lungul timpului zona de la Pacea a devenit pentru botoșăneni locul unde se simt ca acasă. În timpul liber, își iau familia, pungile cu mâncare, se suie în mașini și merg să se relaxeze la iarbă verde.   În mare parte locuitorii... continuare »

Şoferul autocarului de la Dinamo, parcare de mega cocălar chiar în fața Poliției Botoșani – GALERIE FOTO

Marti, 22 Septembrie, 2015

”Câinii roșii” au evoluat duminică seară pe Stadionul Municipal în compania FC Botoșani, dar au plecat din oraș abia luni la amiază. Dacă nu prea au făcut spectacol pe teren, în schimb au făcut-o în afara lui, pe șosea. Sau... continuare »

Polițistul prins în explozia din Parcul Tineretului are URGENT nevoie de sânge!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Ovidiu Acsinte, polițiștul care a fost surprins de suflul exploziei din Parcul Tineretului, în timp ce negocia cu sinucigașul, are nevoie de ajutorul botoșănenilor. Și-a riscat viața ca să-l salveze pe Stelică Zahariuc Omul legii care a încercat... continuare »

Epistolarul de la Botoșani a ajuns la academii, biblioteci și o mulțime de alte instituții

Marti, 22 Septembrie, 2015

Asociația ”Floare Albastră” se apropie de finalizarea proiectului cofinanțat de Consiliul Județean Botoșani și a trimis redacției noastre un comunicat pe această temă pe care îl redăm integral mai jos. Informăm populaţia judeţului Botoşani... continuare »

Doinița și Găbița de la PSD și-au dat mâna ca să bage comuniștii în pușcărie!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Mai multi senatori PSD si UNPR au depus la Parlament o propunere legislativa privind interzicerea organizatiilor politice cu caracter comunist, pentru constituirea unor astfel de organizatii fiind prevazute pedepse cu inchisoare de la 5 la 10 ani, informeaza Mediafax Printre... continuare »

Portariuc candidatură din SUA la alegeri: Vom merge în continuare pe aceeași formulă!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Practic, nu ar fi decât o reconfirmare a actualei echipe de conducere din fruntea Organizației Județene a Partidului Social Democrat (PSD) Botoșani, la fel cum s-a întâmplat și la congresul de alegeri pentru cea municipală. Ovidiu Portariuc, președintele... continuare »

Botoșăneancă luată pe capotă în Grivița, parbrizul făcut țăndări – GALERIE FOTO

Marti, 22 Septembrie, 2015

O femeie cu vârsta în jurul a 40 de ani a fost lovită de o mașină în urmă cu câteva minute. Evenimentul rutier a avut loc în cartierul Grivița din municipiul Botoșani. Un conducător auto aflat la volanul unui Logan, se deplasa dinspre... continuare »

CINE va administra parcul Cornișa și CÂND se fac angajări!

Marti, 22 Septembrie, 2015

Cum atât constructorul cât și conducerea Primăriei au dat asigurări că parcul de agrement turistic și sportiv va fi gata în primăvara anului viitor iar în vară va fi deschis publicului, Ovidiu Portariuc spune că următorul pas este acela de... continuare »

ȘASE terenuri de sport la Cornișa, două sunt gata GALERIE FOTO cum arată

Marti, 22 Septembrie, 2015

Terenurile de sport amenajate în interiorul Parcului de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa se întind pe o suprafață de aproximativ 5.200 de metri pătrați. Două dintre ele sunt deja acoperite cu covor sintetic iar la celelalte muncitorii de pe șantier... continuare »

Este oficial, cresc salariile profesorilor: Cu CÂT și de CÂND

Marti, 22 Septembrie, 2015

Veste bună pentru cadrele didactice din Botoșani. Începând cu 1 septembrie 2015, salariul de bază va crește cu 5%. Inspectorul școlar general, Mihaela Huncă a anunțat astăzi că peste 5.500 de persoane din învățământul preuniversitar... continuare »

FC Botoșani și-a găsit antrenor... pentru o etapă

Marti, 22 Septembrie, 2015

Se amâna numirea unui principal la FC Botoşani. Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat luni că sunt şanse mici ca până la meciul cu Astra Giurgiu să fie numit un nou antrenor principal. "Mugur (n.r.- Mugur Cornăţeanu) rămâne... continuare »