Azi la Botosani

Stiri

Petiția unui parlamentar de la Botoșani împotriva discriminării, „răsfoită” în Parlamentul European

Vineri, 18 Septembrie, 2015

O petiție inițiată și propusă de un parlamentar de la Botoșani a ajuns pe masa dezbaterilor din Parlamentul European.  Petiția “România merită mai mult”, inițiată de secretarul General al PSD Andrei Dolineaschi și europarlamentarul social-democrat... continuare »

”Războiul” între Modern Calor și FAP Botoșani dus pe frontul Primăriei: E exact ca la echipele de fotbal

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Președintele Federației Asociațiilor de Proprietari de la Botoșani (FAP), Petrică Butnariu, continuă lupta împotriva celor de la Modern Calor cu privire la măsurarea, defalcarea și facturarea energiei termice în spațiile comune din zona unitară a sistemului... continuare »

Ecologiștii au rămas fără bani de chirie fiindcă au cumpărat copaci!

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Liderii Partidului Ecologist Român (PER) Filiala Botoșani susțin că au un motiv cât se poate de întemeiat pentru care nu au avut bani pentru plata chiriei și mai mult decât atât și un vinovat pentru această situație creată. Mircea... continuare »

O studentă din Botoșani a avut dezamăgirea vieții când a ajuns la facultate - VIDEO

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Înainte de data oficială la care încep cursurile din universități, și anume cea de 1 octombrie, o fată din Botoșani, care ales să urmeze medicina veterinară a simțit pe pielea ei ce înseamnă să fii student. Studenţii au venit de joi să-şi... continuare »

Cabinete medicale distruse de hoți: CE au putut să fure câțiva botoșăneni

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Încă un episod în care hoții au luat cu asalt și au prădat un loc din cel de-al doilea municipiu al județului Botoșani s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Hoţii au dat iama în urmă cu câteva zile în Policlinica Dorohoi.... continuare »

Contractul care aduce lumină prelungit cu idei de leduri și panouri solare

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Cei 12 consilieri care au venit la ședința extraordinară de Consiliu Local de vineri, 18 septembrie 2015 au votat în unanimitate prelungirea contractului pentru mentenanța iluminatului public din municipiu, încheiat cu firma Flash Lighting Services. Asta... continuare »

Șerpi periculoși din întreg mapamondul, în centrul orașului: Pitoni, vipere și... chinchila – GALERIE FOTO  

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Mai multe specii de șerpi, tarantule, iguane și alte animale sălbatice vor fi expuse timp de o lună la etajul doi al Uvertura Mall din municipiul Botoșani. Expoziția care a început de astăzi, 18 septembrie 2015, a strâs curioși, care au venit să admire... continuare »

Un botoșănean a chemat jandarmii în ajutor după ce prietena i-a furat cardul bancar

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Un bărbat a rămas fără cardul bancar, după ce o prietenă pe care a primit-o în casă i l-a furat. În data de 16 septembrie 2015, în jurul orei 21.00, în urma unui apel telefonic, un echipaj de jandarmi a intervenit la o adresa din municipiul... continuare »

GRAV: Un nebun a vrut să îi calce pe urme celui din Parcul Tineretului! A vrut să își arunce casa în aer după ce l-a părăsit iubita

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Polițiștii Secției Rurale Mihăileni au reușit vineri să evite o deflagrație similară celei înregistrate săptămâna trecută în municipiul Botoșani.  Potrivit Opinia de Dorohoi, postul de poliție Vârfu Câmpului a fost sesizat... continuare »

Jandarmii de la Bacău vin să îi domolească pe suporteri la meciul cu Dinamo

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre echipele FC Botoșani – Dinamo București. Duminică, 20 septembrie 2015, începând cu ora 21.00, pe stadionul de fotbal Municipal... continuare »

Marea păcăleală de la municipiu: Bate vântul la masă, un independent așteptat un sfert de oră - FOTOGALERIE

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Unii consilieri locali chiar nu tratează cu seriozitate toate ședințele de Consiliu Local iar motivația dată este una simplă și anume că extraordinarele nu sunt obligatorii din punct de vedere al prezenței. Pentru că s-a întâmplat și vineri când... continuare »

Ajutoare de la Guvern pentru familii necăjite din Botoșani prin mâna subprefectului

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Câteva familii sărace din județul Botoșani au primit o mână de ajutor din partea Gurvenului României, fiindu-le acordate sume de bani.  13 familii din Botoşani au beneficiat de a cea de a treia serie de ajutoare de urgenţă acordate de Guvern... continuare »

Copiii s-au dat de-a dura de 2 miliarde vara aceasta – FOTOGALERIE cu izvorul de bani al Primăriei

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Locul de joacă cu plată din Parcul Mihai Eminescu dar și bărcuțele de pe lacul din apropiere au avut un succes nebun printre botoșăneni, în vara care tocmai s-a încheiat. La un calcul estimativ încasările se ridică undeva la suma de 2 miliarde... continuare »

ACUM: Ședință fulger la municipiu cu o apariție surpriză pentru tarife la stadion și iluminat public

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Consilierii locali au fost convocați la o nouă ședință extraordinară programată pentru vineri, 18 septembrie 2015 de la ora 11:00. Pe ordinea de zi au fost incluse trei proiecte de hotărâre ce vor fi supuse spre adoptare. Este vorba despre aprobarea prelungirii... continuare »

VIRUSUL periculos care amenință Botoșaniul luat în serios de autorități: CE s-a depistat

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Au fost luate măsuri în privința bolii care s-a depistat pe teritoriul județului Botoșani, iar autoritățile s-au întrunit pentru a vedea ce presupune o viitoare epidemie, care s-ar putea stârni.  "Boala limbii albastre" a fost... continuare »