Azi la Botosani

Stiri

ATENȚIE șoferilor care se dau „șmecheri” la volan: Polițiștii vor fi tot timpul cu ochii pe voi

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Șoferii unui oraș al județului Botoșani nu se vor mai putea da grozavi când se află la volanul mașinilor, iar asta deoarece polițiștii vor fi mereu cu ochii pe ei.  Potrivit Opinia de Dorohoi, de joi, 17 septembrie 2015, traficul rutier şi principalele... continuare »

Hai să treci granița și să te faci voluntar! CE li se pregătește botoșănenilor la Mall

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Botoşănenii sunt invitaţi duminică, 20 septembrie, începând cu ora 12.00, la Uvertura Mall, unde va fi organizat Târgul ONG Botoşani, ediţia 2015. Şi-au anunţat participarea peste 15 organizaţii care vor pregăti standuri de prezentare, activităţi... continuare »

Noi detalii despre bărbatul tăiat în bucăți de soție și aruncat la gunoi: L-am văzut pe câmp, dezbrăcat

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Victima odioasei crime din Roman rămâne un subiect delicat pentru toți vecinii. Multi îi considerau nebuni pe soții Zaharia și sustin că erau oameni retrași, care nu aveau tangențe cu ceilalți vecini, scriu reporterii de la Bună Ziua Iași. Este gazda... continuare »

FC Botoșani ”și-a tras” autocar în culorile clubului – FOTOGALERIE cum arată

Vineri, 18 Septembrie, 2015

După ce s-a renunțat la contractul privitor la închirierea unui mijloc de transport pentru gruparea locală de fotbal, s-a parafat un altul cu o firmă locală care punea la dispoziția FC Botoșani autocare pentru deplasări exterioare dar și pentru antrenamente. ... continuare »

270 milioane lei vechi leafă și o prezență de 50% - cel mai scump salariat din Botoșani - FOTOGALERIE

Vineri, 18 Septembrie, 2015

Are un salariu de aproximativ 20 de ori mai mare decât media câștigurilor nete ale botoșănenilor, ceea ce înseamnă că într-o lună primește mai mulți bani decât majoritatea lucrătorilor din acest județ în mai bine de un an și... continuare »

VIDEO: Bătaie generală într-o familie botoșăneană cu bâte și pari între surori, frați și mamă

Joi, 17 Septembrie, 2015

Bataie cu parii intr-o familie din Botosani. Scandalul monstru s-a iscat dupa ce una dintre fiice a venit din Spania sa-si ia copilul de 13 ani. intreaga tarasenie a aparut la postul national de televiziune ProTV. Dar mama si surorile ei nu il dau pe cel mic si spun ca... continuare »

Bărbatul accidentat de mașină a murit în brațele medicilor, în ambulanță!

Joi, 17 Septembrie, 2015

Un grav accident de circulație a avut loc joi dimineață, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi, accidentat fiind un biciclist ce a fost lovit de o mașină. Bărbatul care avea 59 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Mavromati... continuare »

Ne pare rău, dar suntem pe primul loc

Joi, 17 Septembrie, 2015

Întâi cifrele, că ele nu mint niciodată: -    24.273 de cititori într-o singură zi, record stabilit pe 25 februarie 2015, de care, în afară tot de noi, nu s-a apropiat nimeni; -    Peste 80.000 de cititori într-o... continuare »

Undeva, la câțiva kilometri de municipiu, pavelări, drumuri asfaltate și parcări mai ceva ca-n Botoșani – GALERIE FOTO

Joi, 17 Septembrie, 2015

Ceea ce la Botoșani a durat mai bine de un an și jumătate și s-a terminat cu mașinile tremurând când circulă pe Primăverii s-a reușit într-un timp mult mai scurt la un oraș din apropierea municipiului reședință. În trei luni și jumătate... continuare »

Salariații mai pot primi un concediu: VEZI ce condiții trebuie îndeplinite

Joi, 17 Septembrie, 2015

Salariații vor putea să beneficieze de un concediu de acomodare pe durata perioadei în care li se va încredința un copil în vederea adopției, conform unui proiect de lege adoptat miercuri de Executiv. Acesta a fost inițiat de Ministerul Muncii și... continuare »

China Town la marginea orașului : Chinezii cu locuințele duși la plimbare FOTO & VIDEO cum a decurs vizita

Joi, 17 Septembrie, 2015

Locuințele de pe fostele terenuri ale armatei s-au plimbat de la Radu Mazăre, primul care a ajuns acolo în 2012 la Liviu Dragnea care a fost anul trecut. Ștafeta invizibilă a trecut mai apoi, simbolic, din mâinile celui mai mare PSD-ist către chinezii de... continuare »

Magazine cu haine din Botoșani călcate de comisari: Au curs amenzile!

Joi, 17 Septembrie, 2015

Mai multe magazine din Botoșani care comercializează produse textile au fost luate la puricat de comisarii de la Protecția Consumatorilor. În urma controalelor, au fost aplicate atât avertismente, cât și amenzi usturătoare. În perioada 1-11... continuare »

ACUM: Chinezii cu cartierul de locuințe se află în biroul primarului – FOTOGALERIE

Joi, 17 Septembrie, 2015

Puțin peste ora 15:00, delegația din China care și-a exprimat intenția să construiască un ansamblu de locuințe la Botoșani, a ajuns la Primăria municipiului reședință de județ. Este vorba despre doi cetățeni chinezi, însoțiți de un român, cel... continuare »

ACCIDENT rutier într-una dintre cele mai aglomerate intersecții din Botoșani: Unul dintre șoferi în lacrimi - GALERIE FOTO

Joi, 17 Septembrie, 2015

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puține minute la intersecția străzilor din apropierea Casei de Asigurări de Sănătate, când două atutoturisme au intrat în coliziune, din cauza neacordării de prioritate. Șirul evenimentelor sumbre par... continuare »

SFÂȘIETOR: Fata înecată la Costinești și-a luat tatăl după ea!

Joi, 17 Septembrie, 2015

Tragediile par să se țină lanț într-o familie din Botoșani. După o lună de când au pierdut-o pe Ștefănica, tânăra de 21 de ani care s-a înnecat în mare când se afla la Costinești, familia acesteia trece încă o dată prin... continuare »