Azi la Botosani

Stiri

FOTO Descoperire de peste jumătate de miliard într-un stufăriș

Marti, 22 Septembrie, 2015

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu ţigări în zona de competenţă, în urma căreia au ridicat în vederea confiscării 5.500 pachete cu ţigări, în valoare de 60.775... continuare »

Cornișa prinde contur : Vizită pe șantier în GALERIE FOTO și VIDEO, cum arată parcul în prezent, forfotă de muncitori și utilaje

Marti, 22 Septembrie, 2015

Șantierul care stârnește cel mai mult interesul botoșănenilor era un furnicar marți dimineață. Zeci de muncitori răsfirați pe diverse obiective din cadrul obiectivului se aflau la treabă, fiecare cu propria misiune, pe fundalul zgomotelor făcute de utilajele... continuare »

Inspecții în TOATE unitățile de învățământ din Botoșani: CE urmărește Inspectoratul Școlar

Marti, 22 Septembrie, 2015

În perioada următoare, toate unitățile de învățământ din județul Botoșani vor fi luate la control de inspectorii școlari. Potrivit informațiilor furnizate în dimineața zilei de marți, 22 septembrie 2015, de către Mihaela Huncă, inspectorul... continuare »

Casele a două femei călcate de de polițiști pentru o afacere ilegală de zile mari

Marti, 22 Septembrie, 2015

Marți dimineaţă, poliţiştii botoşăneni specializaţi în investigarea criminalităţii economice au efectuat două percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete. Peste 60.000 de ţigarete şi alte mijloace de probă au fost identificate şi ridicate ... continuare »

Șef de la Poliție luat cu elicopterul și dus la București- AFLĂ ce a pățit

Marti, 22 Septembrie, 2015

Marți, 22 septembrie 2015, elicopterul SMURD a fost solicitat la baza militară Petru Rareș, din municipiul Botoșani, pentru a prelua un om al legii, cu probleme de sănătate. În jurul orelor dimineții aparatul de zbor a aterizat la Botoșani și l-a preluat... continuare »

Vanghelie se apără de DNA cu apa pentru botoșăneni: Ce legătura au contractele de sponsorizare de la Primărie?

Marti, 22 Septembrie, 2015

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, i-a urat sanatate lui Sorin Oprescu, aratand ca nu se bucura ca acesta a fost arestat preventiv, deoarece "doar nebunii se bucura de raul altuia". Prezent vineri la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care... continuare »

Sorescu pensionat de colegi fiindcă o duc bine fără el: Ne descurcăm

Marti, 22 Septembrie, 2015

Ziua Contabilului care a fost sărbătorită luni la Hotel Rapsodia a avut parte și de câteva alocuțiuni cu substrat. Printre invitați s-a regăsit și președintele interimar al Consiliului Județean Botoșani, căreia i s-a dat cuvântul la evenimentul organizat... continuare »

Fotbalist din generația de aur - surpriză de proporții anunțată la TV pe banca FC Botoșani

Marti, 22 Septembrie, 2015

Dorinel Munteanu, fost campion cu Oțelul în 2011, și-a anunțat revenirea în Liga 1. Deși a refuzat să numească echipa la care va ajunge, FC Botoșani este singura formație fără antrenor. "Eu am trecut prin foarte multe și nu pot să merg în... continuare »

Valeriu Iftime băgat cu forța în politică: Nu am ce căuta în spălătura asta a lor

Marti, 22 Septembrie, 2015

Președintele consiliului de administrație de la FC Botoșani a intrat fără voia sa în lumea politică. Mai exact, în disputele dintre Puterea și Opoziția din Consiliul Local. ”Își spală anumite idei din politică apelând la fotbal” Conducătorul... continuare »

Un bogătaș din Botoșani s-a săturat să fie bogătaș: Și-a construit Biserica lui și s-a făcut preot - VIDEO

Luni, 21 Septembrie, 2015

Omul de afaceri botoşănean, Constantin Codreanu, fostul manager al companiei de transport Transbus Codreanu, a fost hirotonit preot şi va sluji la impunătoarea Mănăstire Codreanu, de la Oituz, realizată exclusiv din banii obţinuţi din afacerile sale. Preotul... continuare »

Bărbat găsit inconştient în scara blocului: Vecinii spun că ar fi băut cu nişte prieteni - FOTOGALERIE

Luni, 21 Septembrie, 2015

În seara de luni 21 septembrie 2015, un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, după ce un bărbat în stare de inconştienţă a fost găsit de către un vecin pe scara blocului.  În urmă... continuare »

ATENŢIE: Ce vor păţi şoferii care îşi lasă maşinile cum au chef 

Luni, 21 Septembrie, 2015

Într-un oraş al judeţului Botoşani, municipalitatea a pus piciorul în prag în ceea ce priveşte parcările.  Primăria municipiului Dorohoi anunţă conducătorii auto că începând cu data de 1 octombrie 2015, accesul în parcările... continuare »

Războiul dintr-o familie botoşăneană s-a mutat puţin la Acces Direct: Aici se face crimă de omFOTO & VIDEO

Luni, 21 Septembrie, 2015

În urmă cu mai puţin de-o săptămână, o familie din judeţul Botoşani a şocat o ţară întreagă, după ce toţi membrii au început să se bată şi s-au lovit între ei cu ce-au apucat, unii chiar cu bâte.  Astăzi, 21 septembrie... continuare »

DOLIU: Un stimat poliţist botoşănean s-a stins din viaţă!

Luni, 21 Septembrie, 2015

În urmă cu o zi, un om al legii a plecat la Ceruri, la numai 54 de ani, după ce, de curând acesta se bucurase de câteva luni de linişte de când ieşise la pensie.  Potrivit Opinia de Dorohoi, duminică, agentul-şef principal de poliţie... continuare »

Blocul unde un botoșănean s-a aruncat în aer, încă miroase a moarte: Striga ajutor, ajutor! & Îmi vine să urlu

Luni, 21 Septembrie, 2015

Sâmbătă, 12 septembrie 2015, părea o zi liniștită pentru locuitorii din Parcul Tineretului până când, în jurul orelor după-amiezii, o bubuitură le-a zguduit inimile din piept și i-a scos din apartamente. Un vecin de-al lor, pe nume Stelică... continuare »