Azi la Botosani

Stiri

SFÂRȘIT cumplit! Un botoșănean a murit la locul de muncă: În urma loviturii, capul i-a fost rupt!

Joi, 17 Septembrie, 2015

Ionel Remus Dumitru în vârstă de 35 de ani a decedat pe loc, dupa ce a suferit un traumatism de coloană cervicală extrem de sever. În urma impactului, gâtul tanarului a fost fracturat, iar decesul a survenit instantaneu, scriu reporterii de la... continuare »

Poate cel mai nesimțit partid de la Botoșani: 29 de luni întârziere la plata chiriei

Joi, 17 Septembrie, 2015

Un agent economic care oricum achită un tarif la chirie de trei ori mai mare este imediat evacuat cu executor judecătoresc din spațiul statului și trimis la plimbare. Ba probabil i se pun popriri și pe conturi. În schimb, partidele politice par să ducă o viață... continuare »

Fetiță bătută adusă de către părinți la spital: Avea vânătăi pe față

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

În seara de miercuri, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati a fost adusă o copilă de 9 ani, după ce a fost agresată.  Mai exact, în cursul serii de astăzi, în jurul orei 20:00, o fetiță de 9 ani din municipiul Botoșani... continuare »

S-au amânat alegerile în PSD Botoșani, social-democrații n-au candidat la președinție

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Programată pentru duminică la amiază, conferința județeană a PSD Botoșani nu va mai avea loc la această dată și nici nu a fost avansată o altă zi. Ședința trebuia să aibă loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, însă miercuri la amiază a fost contramandată. ... continuare »

Vin bani de la Guvern pentru angajații din cultură: CE sumă se îndreaptă spre buzunarele botoșănenilor

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Guvernul a alocat miercuri fondurile necesare pentru plata celei de-a treia tranșe din titlurile executorii stabilite prin hotărâri judecătorești care au ca obiect acordarea unor drepturi salariale în favoarea angajaților mai multor instituții de cultură.... continuare »

GRAV: Femeie cu meningo-encefalită trimisă de urgență cu elicopterul la Iași!

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

În această după-amiază, o femeie a fost trimisă în stare gravă la Iași, după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune extrem de severă, dar și contagioasă.  Concret, totul ar fi început în urmă cu o zi, când în momentul... continuare »

Școala a început pe scenă, la Botoșani: FOTOGALERIE cu ce sexy-profesoare a defilat Voltaj

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

În weekendul care a trecut, la Botoșani a fost prilej de distracție, atunci când pe scena amplasată în parcarea unui hypermaket au urcat băieții de la Voltaj, care, însă, n-au venit singuri. Mai exact, în sâmbăta dinaintea începerii... continuare »

Trupa a două fete din Botoșani concurează la X Factor

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Seara de vineri va fi una dintre cele mai importante din viața a două fete din Botoșani. Vineri, de la ora 20:30, Anastasia Alina Popistașu și Alexandra Gabriela Mateiuc vor intra pe scena X Factor de la Antena 1. Botoșănencele care compun trupa Wings vor participa... continuare »

FOTOGALERIE ce îndrăgostit era bărbatul care și-a dat foc în Parcul Tineretului

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

La sfârșitul săptămânii trecute un incident  de-a dreptul groaznic a avut loc în Parcul Tineretului, iar viețile a mai multor oameni au fost puse în pericol. Stelică Zahariuc, un botoșănean în vârstă de 45 de ani a făcut... continuare »

CE poate face Primăria pentru oamenii din blocul care era să sară în aer

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Din punct de vedere legal, nimic. Și asta deoarece respectivul imobil se află în proprietate privată și nu în domeniul public al Primăriei. Astfel, oamenii care locuiesc în blocul din Parcul Tineretului unde a avut loc explozia cauzată de Stelică... continuare »

Un băiat care și-a omorât iubita c-un bolovan a păcălit oameni cât era închis la Botoșani

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Un tânăr care a comis o serie de infracțiuni din spatele gratiilor Andrei Popiţanu, a primit la Curtea de Apel Suceava o condamnare definitivă de 21 de ani, 10 luni şi 23 de zile.  În acelaşi dosar a mai fost condamnat, tot definitiv, şi Adrian... continuare »

Judecător din Botoșani sancționat disciplinar – AFLĂ ce a făcut

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

În şedinţa de astăzi, 16 septembrie 2015, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a admis acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva unui judecător din Botoșani. Potrivit Ziua de Constanța, este vorba... continuare »

FAZA ZILEI: Noul președinte al CJ NU merge cu Touaregul ca să facă economie

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

La aproximativ jumătate de an de la preluarea funcției de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Gheroghe Sorescu se deplasează în continuare, cu precădere, cu automobilul care îi fusese repartizat pentru postul de vicepreședinte. Șeful CJ Botoșani... continuare »

Primul pictor 3D din România își donează banii de pe-o lucrare pentru un băiețel care nu și-a auzit niciodată mama: FOTO

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Botoșăneanul devenit primul pictor 3D din România își donează o parte din încasările ce-i revin din vânzarea unui valoros tablou tridimensional, care o înfățișează pe celebra cântâreață de muzică populară, Sofia... continuare »

Tîrzioru a ajuns președinte la PSD după o demonstrație de forță la Săveni

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

La aproape un an și patru luni de la plecarea din PNL, primarul de Săveni a devenit președinte cu actele în regulă la organizația social-democrată a orașului pe care îl conduce. Relu Tîrzioru a fost ales la sfârșitul săptămânii precedente,... continuare »