Azi la Botosani

Stiri

Mesajul colegilor pentru polițistul de frontieră mort în accident : Tuturor ne rămâne un gol imens în suflet VIDEO

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

A cochetat cu fotbalul o bună parte din adolescență și i-a plăcut să fie portar. A învățat la Liceul cu Program Sportiv însă nu a îmbrățișat o carieră sportivă, ci și-a îndreptat atenția către una militară. Ovidiu Pavel s-a născut... continuare »

A venit toamna cu temperaturi de 34 de grade! CUM va fi vremea la sfârșit de săptămână

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Sfârșitul de săptămână se anunță a fi unul deosebit de cald. Potrivit meteorologilor în perioada 17, 18 și 19 septembrie 2015 se vor înregistra temperaturi maxime de 33, 34 de grade. Pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM)... continuare »

Polițiștii botoșăneni le dau peste nas jurnaliștilor din presa centrală: VEZI ce spun despre incidentul cu benzina

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

După câteva articole în presa națională, în care existat informații conform cărora polițiștii de la Botoșani nu au putut să aducă în instanță un inculpat din cauza faptului că nu au avut bani de benzină, Inspectoratul de Poliție Județean... continuare »

Veste bună pentru medicii de la Mavromati, NU se legalizează șpaga, se măresc salariile!

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Conducerea Spitalului Județean Mavromati Botoșani a anunțat miercuri, 16 septembrie 2015 că lucrează la niște situații privind majorarea salariilor medicilor cu 25%, de la 1 octombrie 2015. Managerul unității spitalicești, Corneliu Mihai a anunțat că Direcția... continuare »

Noua VOCE a Spitalului Mavromati: FOTO cine e și de unde vine

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Spitalul Județean Mavromati are un nou purtător de cuvânt. Medicul vine de la Spitalul Bicaz, iar din cauza desființării unității spitalicești, acesta s-a reorientat spre locul de unde își trage rădăcinile, Botoșani. Este vorba despre medicul Ștefan... continuare »

Focuri de armă pentru polițistul de frontieră mort în sâmbăta neagră: GALERIE FOTO & VIDEO de la înmormântare

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

11 septembrie este ziua neagră a Americii. 12 septembrie este în schimb una neagră, păstrând proporțiile evident, pentru Botoșani. Zi în care în Parcul Tineretului se dezlănțuise infernul iar la 60 de kilometri distanță, un botoșănean de... continuare »

Mașină UNICAT la Botoșani: Mergea pe aproape 9 mii de țigări

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în două roţi de rezervă ale unui autoturism, 8.400 ţigarete.  În data de 15 septembrie 2015, în jurul orei 14.00, s-a... continuare »

O botoșăneancă a chefuit alături de Nicoleta Luciu: FOTO de la marele party!

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

O sexy-artistă de la Botoșani a ajuns să petreacă cu vedetele din lumea mondenă, iar asta după ce tânăra a fost la un cheful organizat de către Nicoleta Luciu. Într-un local luxos din București, alături de alte vedete, și-a făcut apariția și tânăra... continuare »

Lipsă de personal în cel mai mare spital al Botoșaniului: POSTURI scoase la concurs

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Mai multe posturi în sistemul sanitar au fost scoase la concurs de conducerea Spitalului Județean Mavromati Botoșani. Spre exemplu la mare căutare în momentul de față la unitatea spitalicească din Botoșani sunt posturi pe specialitatea Cardiologie, ATI... continuare »

ACUM: „Grasu’” își ia rămas bun de la lume, funeralii cu onoruri militare și colegii de la Poliția de Frontieră - FOTOGALERIE

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

„Grasu’”așa îl știau aproape toți cei care l-au cunoscut pe Ovidiu Pavel, polițiștul de frontieră care a sfârșit într-un nefericit accident rutier, petrecut sâmbătă seară. Slujba religioasă pentru funeraliile polițiștului... continuare »

Poveste EMOȚIONANTĂ: Doi tineri orbi din Botoșani și-au sfidat destinul și sunt printre cei mai talentați muzicieni – FOTO & VIDEO

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Doi tineri nevăzători din Botoşani impresionează prin ambiţia şi talentul lor. Eusebiu Toma şi Emanuel Dumitraş sunt consideraţi adevărate fenomene: deşi orbi, cântă bine la mai multe instrumente şi au, la nici 20 de ani, un palmares de invidiat la concursurile... continuare »

Director nou la Spitalul Județean, șefă SURPRIZĂ la Mavromati

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Spitalul Județean Mavromati Botoșani are de astăzi, 16 septembrie 2015 un nou director economic. Potrivit managerului Spitalului Județean Mavromati, ”a expirat termenul lui Constantin Cliveț, până pe data de 15 a avut, dumnealui a ales să urmeze alt... continuare »

Mirel Manea le-a cântat VIP-urilor la Banca Națională a României: FOTOGALERIE

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Unul dintre cei mai iscusiți artiști ai Botoșaniului a fost invitat de curând să cânte în unul dintre cele mai prestigioase locuri, și anume chiar la Banca Națională a României, acolo unde a susținut un concert în fața unor personalități.  ... continuare »

Proces de corupție amânat din cauză că polițiștii nu au avut bani de benzină

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Acțiunea litigioasă în care un președinte de Consiliu Județean, este acuzat de fapte de corupţie a fost amânat, marţi, la Tribunalul Harghita, întrucât un inculpat nu a putut fi adus la instanţă de poliţiştii din judeţul Botoşani, unde... continuare »

Costel Gâlcă a cerut o sumă enormă pentru Botoșani ca să antreneze FC-ul

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Costel Gâlcă era favorit să-i ia locul lui Leo Grozavu pe banca tehnică a moldovenilor de la FC Botoșani, dar totul a căzut din cauza salariului uriaș pe care fostul tehnician al Stelei îl cerea, scrie Gazeta Sporturilor. "Am discutat cu firma care... continuare »