Azi la Botosani

Stiri

Doinița și Andrei, braț la braț în prima grădiniță europeană a județului - FOTOGALERIE

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Parlamentarii PSD Botoșani Andrei Dolineaschi și Doina Federovici au inaugurat ieri, 15 septembrie 2015  prima grădiniță la standarde europene din comuna Lozna.   Mulțumiri marca Oscar politic “În urma demersurilor pe care le-am făcut în... continuare »

Copilul tupeului - cel mai mare chiulangiu de la municipiu, care își ține banii la secret : Nu am vrut să mă duc!

Miercuri, 16 Septembrie, 2015

Până la urmă nu este decât o mare bătălie, la începuturi cu coate ascuțite pentru a se prinde un loc pe liste, mai apoi când acest lucru a fost bifat iar individul din grupul cutare ajunge la masă și-și spune cu mândrie consilier, începe... continuare »

Botoșani la degetul mic al lui Mugurel

Marti, 15 Septembrie, 2015

Cred că vă gândeați că o să scriu de Cătălin Mugurel, dar cel puțin astăzi nu este cazul. Astăzi am să scriu despre alt Mugurel, unul de care sunt convins că mulți dintre voi nu ați auzit. De vreo câteva zeci de ore Mugurel a devenit unul dintre... continuare »

Victor le-o trântește jurnaliștilor de la Suceava: Totu-i 100% gata!

Marti, 15 Septembrie, 2015

Articolul amplu publicat de Monitorul de Suceava pare să fi atins o coardă sensibilă patronului de la firma Victor Construct care a trimis un drept la replică, la fel de amplu, prin care arată că de fapt realitatea din teren ar fi cu totul alta decât ce au titrat... continuare »

Fata punk de la Colegiul Eminescu care a atras privirile tuturor – FOTOGALERIE

Marti, 15 Septembrie, 2015

Imaginea general era acea a tinerilor cu o imagine mai degrabă studioasă decât interesați într-o foarte mare măsură de partea vestimentară sau estetică. Tocmai din acest motiv, fata care a trecut prin fața tuturor, prin interiorul careului, a atras atenția... continuare »

Accident rutier lângă Spitalul Județean: Într-una dintre mașini se afla un copil - FOTO & VIDEO

Marti, 15 Septembrie, 2015

Un accident rutier s-a produs în urmă cu câteva minute pe strada Marchian, în apropierea Spitalului Județean Mavromati Botoșani. Două mașini care mergeau în aceeași direcție s-au ciocnit, iar una dintre ele a suferit avarii în partea... continuare »

Tatăl „fetei cu părul de foc” dă de pământ cu fostul său ginere: Ăsta nu e om - FOTO & VIDEO

Marti, 15 Septembrie, 2015

După ce au apărut zvonuri că botoșăneanul Petru Mircea ar vrea să se recăsătorească, fostul său socru a făcut câteva declarații din care se poate înțelege și faptul că nu îl va ierta pe fostul său ginere. Vuieste presa ca Puiu se insoara.... continuare »

FAZA ZILEI: ”Intrus” la deschiderea noului an școlar, la Laurian : FOTOGALERIE cu personajul

Marti, 15 Septembrie, 2015

Festivitatea de deschidere a noului an școlar 2015-2016, organizată pe terenul din spatele Colegiului Național A.T. Laurian, a fost preț de câteva secunde întreruptă de un ”intrus” cu blană, care a atras privirile din jur. Ei bine, este vorba... continuare »

Tupeu fără margini: Interlopul Clămparu ar vrea o celulă ca o cameră de hotel

Marti, 15 Septembrie, 2015

Considerat unul dintre cei mai periculoşi interlopi români, Clămparu a fost adus în România la mijlocul lunii aprilie. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, de când a ajuns în ţară, Ioan Clămparu este tare nemulţumit... continuare »

Președintele CJ și o deputată, în fața elevilor la început de an școlar: CE au avut să le transmită

Marti, 15 Septembrie, 2015

Luni, 14 septembrie 2015, elevii botoșăneni s-au întors la școală. La Colegiul Național A.T. Laurian din Botoșani în jurul orelor dimineții a avut loc festivitatea de deschidere la care au participat și oficialități. Au venit să fie alături de elevi... continuare »

Accident mașină – motocicletă în intersecție – Polițiștii au început să râdă când au văzut ce era pe asfalt – GALERIE FOTO

Marti, 15 Septembrie, 2015

Evenimentul rutier s-a produs în sensul giratoriu de la Casa de Cultură a Sindicatelor în după amiaza zilei de marți, 15 septembrie. Implicate au fost o motocicletă Honda condusă de un tânăr și un Cielo. Din primele cercetări se pare că tamponarea... continuare »

Doina Federovici în conducerea grupului PSD din Senatul României

Marti, 15 Septembrie, 2015

Senatorul PSD Doina Federovici a fost propus și ales, astăzi 15 septembrie 2015, în unanimitate de către colegii senatori, vicelider al Grupului PSD din Senatul României.  Astfel, Doina Federovici devine primul parlamentar social democrat din Botoșani... continuare »

Un pitic de la circ și-a găsit jumătatea tocmai la Botoșani: FOTOGALERIE

Marti, 15 Septembrie, 2015

Un bărbat care lucra ca animator la circ s-a îndrăgostit nebunește de-o tânără de aceleași... dimensiuni ca el, cei doi întâlnindu-se la Botoșani. Startul emisiunii „Poftiți pe la noi! Poftiți de vă iubiți!”, l-au dat ieri,... continuare »

Ministerul Educației le dă bani elevilor să-și cumpere manuale – AFLĂ ce sumă primesc

Marti, 15 Septembrie, 2015

Ministerul Educației și Cercetării Științifice (MECȘ) acordă o sumă de bani elevilor în anii terminali de școală pentru a-și achiziționa manualele necesare de pe care să învețe pentru examenul de bacalaureat. Conform purtătorului de cuvânt... continuare »

Licitație la Poliție, se vând doi câini polițiști – DETALII

Marti, 15 Septembrie, 2015

Câinii cu care au patrulat polițiștii locali în Centrul Istoric au revenit la stăpânul lor de drept iar structura de ordine publică ar avea posibilitatea să cumpere două patrupede deja dresate care sunt scoase la licitație de Inspectoratul de Poliție... continuare »