Azi la Botosani

Stiri

Hyundai condus ilegal de-o șoferiță de 25 de ani pe drumurile din Botoșani

Marti, 15 Septembrie, 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi, judeţul Botosani, au întocmit dosar penal unei femei, care a prezentat la control documente expirate pentru autoturismul pe care îl conducea. În data de 14 septembrie 2015,... continuare »

Joburi, joburi, joburi la Uvertura Mall, tinerii chemați la bursa locurilor de muncă

Marti, 15 Septembrie, 2015

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa locurilor de munca pentru absolvenţii din acest an, in data de 25 septembrie 2015, incepand cu ora 9.00, în incinta Uvertura Mall, la etajul 4. Bursa locurilor de munca pentru absolventi... continuare »

Bani de buzunar pentru liceenii Botoșaniului: CINE beneficiază de program!

Marti, 15 Septembrie, 2015

Elevii botoșăneni care nu au o situație financiară tocmai bună acasă, dar totuși vor să învețe carte, sunt încurajați și în acest an de Ministerul Educației prin programul ”Bani de liceu„. Inspectoratul Școlar Județean Botoșani... continuare »

Reconstituirea exploziei din Parcul Tineretului: FOTO & VIDEO cum s-a dezlănțuit infernul într-un bloc

Marti, 15 Septembrie, 2015

Supărat că soția a plecat și i-a luat copiii, un bărbat de 46 de ani s-a sinucis și a provocat în mod intenționat o explozie. Inainte, sunase la 112 si anuntase ce are de gand sa faca. Doi politisti care au incercat sa-l convinga sa renunte au fost raniti... continuare »

Portariuc aprecieri la Flutur: În mandatul domniei sale nu au existat proiecte de asemenea anvergură

Marti, 15 Septembrie, 2015

La câteva zile distanță de când fostul primar al orașului a criticat ritmul de derulare al lucrărilor la două proiecte importante pentru Botoșani, vine și replica. Cătălin Flutur a văzut o lipsă de viziune și experiență la actuala conducere a Primăriei... continuare »

Minore supuse unor perversiuni sexuale de doi botoșăneni: Unul dintre bărbați era ca și tatăl fetelor

Marti, 15 Septembrie, 2015

Doi bărbaţi din județul Botoșani au fost arestaţi preventiv sub acuzaţia de viol şi agresiune sexuală, după ce au molestat fetele unuia dintre ei, scrie Opinia de Dorohoi. Primul dintre suspecţi, G.H. trăieşte în concubinaj, în apropierea Dorohoiului,... continuare »

Bărbat desfigurat adus în stare gravă la spital după ce s-a răsturnat cu căruța

Marti, 15 Septembrie, 2015

La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati a fost transportat un botoșănean care a suferit leziuni grave după ce s-a răsturnat cu faitonul încărcat.  O autosanitară a fost solicitată în urmă cu puțin timp, în orașul... continuare »

Tele’M merge mai departe – poziția oficială a postului

Marti, 15 Septembrie, 2015

Reprezentanții Tele’M contestă decizia Tribunalului Botoșani prin care SC Nord Media Image SRL, una dintre societățile comerciale pe care operează postul de televiziune, a fost băgată în faliment. Directorul executiv al postului susține că decizia instanței... continuare »

Un șofer amețit de alcool a luat pe capotă o femeie care i s-a aruncat în fața mașinii 

Marti, 15 Septembrie, 2015

Un tânăr botoșănean a accidentat o femeie când a ieșit să se plimbe cu mașina, după ce aceasta, din câte se pare, nu traversa într-un mod tocmai regulamentar. Pe data de 14 septembrie 2015, ora 12.55, în timp ce conducea autoturismul,... continuare »

Bărbat cu capul bandajat la Urgențe după ce a picat din copac! - FOTO

Marti, 15 Septembrie, 2015

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a fost solicitat în dimineața de marți, 15 septembrie 2015, în comuna Cristești, pentru a-l prelua pe un bărbat care a suferit leziuni după ce a căzut din copac. I.R., de 40 de ani s-ar fi urcat în... continuare »

INCREDIBIL: Ce au descoperit autoritățile acasă la fetița care a fost căutată ore în șir printr-o pădure

Marti, 15 Septembrie, 2015

Mobilizare impresionantă de forţe de ordine şi localnici pentru căutarea unei fetițe de doi ani și jumătate din judeţul Botoşani. Micuţa a dispărut din curtea casei din localitatea Lozna. După cinci ore de căutări, fetiţa a fost găsită în pădurea... continuare »

Noi posturi de asistenți medicali la Botoșani: CINE dă vestea

Marti, 15 Septembrie, 2015

Astăzi, 15 septembrie 2015 că Ministerul Sănătății a aprobat înființarea de noi posturi de asistenți medicali și mediatori sanitari comunitari în județul Botoșani pentru creşterea accesului grupurilor vulnerabile de populație la serviciile de sănătate... continuare »

Primăria, banii înapoi la Teatru și Cornișa – În ce condiții europenii ne bagă mâna în buzunare

Marti, 15 Septembrie, 2015

Răspunsul este simplu și anume dacă până la data de 31 martie a anului viitor cele două mari proiecte derulate la Botoșani cu fonduri europene nu sunt gata. Comunitatea Europeană va impune Primăriei să plătească în totalitate partea de lucrări rămase... continuare »

Și-a căutat moartea cu Diazepam: CUM a ajuns o femeie la Urgențe

Marti, 15 Septembrie, 2015

O botoșăneancă a încercat să se omoare în noaptea care tocmai a trecut cu mai multe tablete de pastille pe care le-a înghițit. În vârstă de 43 de ani, Maria V., din orașul Darabani a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe... continuare »

Cadou la început de școală pentru copiii satului botoșănean - FOTOGALERIE

Marti, 15 Septembrie, 2015

Sfârșitul săptămânii trecute a însemnat pentru copiii din comuna Românești un motiv de bucurie. Doar cu câteva zile înainte de începerea anului școlar, aici a fost inaugurată o nouă școală. Începută în anul... continuare »