Azi la Botosani

Stiri

O femeie a leșinat de Ziua Crucii, la Bazar: Ambulanța prin mulțime - FOTOGALERIE

Marti, 15 Septembrie, 2015

Un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Botoșani a fost solicitat luni, după-amiază la Bazar, acolo unde un sobor de preoți a oficiat o slujbă, de Ziua Crucii. Femeia de aproximativ 50 de ani stătea împreună cu alte botoșănence în... continuare »

Tele M și Somax TV - faliment braț la braț într-o singură săptămână

Marti, 15 Septembrie, 2015

Județul Botoșani traversează cea mai mare criză media din ultimele două decenii. În decursul unei singure săptămâni ambele societăți comerciale pe care operau cele două televiziuni au intrat în faliment. Pe 3 septembrie Tribunalul a respins... continuare »

Scene de COȘMAR pe o stradă din Botoșani: O femeie s-a urcat pe geam și a vrut să se arunce

Luni, 14 Septembrie, 2015

O femeie din municipiul Botoșani a pus autoritățile pe jar, după ce a vrut să-și pună capăt zilelor, în seara de luni, 14 septembrie 2015. Din primele informații, botoșăneanca trecută de 40 de ani s-ar fi certat cu soțul pe fondul consumului de alcool,... continuare »

Sărbătoarea Înălțării Sfintei Cruci i-a scos pe credincioși din casă – GALERIE FOTO cu slujba de la Bazar

Luni, 14 Septembrie, 2015

În după-amiaza zilei de luni, 14 septembrie 2015, aproximativ 1.000 de oameni s-au adunat în fața Crucii de la Bazar, acolo unde un sobor de preoți, în frunte cu protopopul Lucian Leonte, a oficiat o slujbă care a marcat Înălțarea Sfintei Cruci. ... continuare »

Leo s-a despărțit de FC Botoșani, surpriză de proporții CINE este noul principal : FOTOGALERIE

Luni, 14 Septembrie, 2015

Seria rezultatelor nefavorabile a avut până la urmă efectul așteptat de toată lumea și anume rezilierea contractului cu antrenorul principal Leo Grozavu. Tehnicianul s-a întâlnit în această după amiază la Stadionul Municipal cu Valeriu Iftime... continuare »

Hram la Biserica ”Ziua Crucii” cu sarmale aburinde, colaci și o mână de credincioși – GALERIE FOTO

Luni, 14 Septembrie, 2015

Biserica ”Ziua Crucii” din incinta Spitalului de Recuperare Sfântul Gheorghe de la Botoșani și-a sărbătorit luni, 14 septembrie 2015, hramul. Au luat parte la slujbă credincioși de toate vârstele și au fost așteptați la ieșire din lăcașul... continuare »

Sute de locuri de muncă vacante! Fă-te şi jurnalist dacă vrei

Luni, 14 Septembrie, 2015

În săptămâna care tocmai a debutat, la Botoșani sunt puse la bătaie locuri de muncă din aria mai creativă decât cele regăsite în mod obișnuit pe piața muncii.  Dintr-un total de 607 posturi vacante puse la dispoziție începând... continuare »

Polițistul de frontieră mort în CUMPLITUL accident, plâns de prieteni: O durere nespusă mă cuprinde ...

Luni, 14 Septembrie, 2015

Ovidiu Pavel, polițistul de frontieră care a murit în accidentul petrecut sâmbătă seară, 12 septembrie 2015, este plâns de prieteni pe rețeaua socială Facebook. Zeci de mesaje dureroase au fost scrise astăzi, la o poză în care apare omul... continuare »

O șoferiță a încercat să păcălească legea și-a fost prinsă de polițiști în trafic

Luni, 14 Septembrie, 2015

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, judeţul Botoșani au întocmit dosar penal unei femei, care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autoturismul pe care îl conducea. În data... continuare »

Tânăr bătut cu cruzime după gratii

Luni, 14 Septembrie, 2015

În urmă cu puțin timp, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a fost transportat un bărbat încarcerat la Penitenciarul Botoșani, având leziuni cu care s-a ales în urma unei „rafale” de lovituri. Luni, 14 septembrie 2015, în... continuare »

”Bogații” Botoșaniului și-au adus copiii la școală: Mercedesuri, Audi și Range Rover la Laurian – GALERIE FOTO  

Luni, 14 Septembrie, 2015

Parcarea Colegiului Național A.T. Laurian din municipiul Botoșani s-a umplut în dimineața zilei de luni, 14 septembrie 2015  de mașini scumpe, din care au coborât elevi cu buchete de flori în mână. Autoturisme marca Mercedes, Audi sau... continuare »

CÂND exact vin chinezii la Botoșani și UNDE-i duce primarul să le-arate terenul!

Luni, 14 Septembrie, 2015

În urmă cu câteva săptămâni Botoșăneanul scria despre intenția unei companii din China de a face o serie de investiții la Botoșani și anume să ridice un ansamblu de locuințe pentru tineri, la cheie, se ar urma să fie oferite spre vânzare.   ... continuare »

Descoperire MACABRĂ: Cadavrul unei femei găsit într-o livadă de meri

Luni, 14 Septembrie, 2015

Pe data de 13 septembrie 2015, ora 14:30, lucrătorii Postului de Poliţie Văculeşti au fost anunțați de către Axinte Corneliu de 43 de ani, un agricultor, din comuna Văculeşti, despre faptul că într-o livadă de meri din sat se află cadavrul unei persoane... continuare »

Elevele de la Laurian, fashioniste la început de an școlar: Blugi skinny, sacouri și genți ținute ”fițos” – GALERIE FOTO

Luni, 14 Septembrie, 2015

Gata cu vacanța, oficial a început școala! În dimineața zilei de luni, 14 septembrie 2015, sute de elevi ai Colegiului Național A.T. Laurian Botoșani s-au strâns în fața unității de învățământ, unii dintre ei emoționați din... continuare »

Polițistul rănit în explozia sinucigașă printre ruine : Eu am vrut să-l salvez pe el! VIDEO & FOTO cu mărturisiri șocante

Luni, 14 Septembrie, 2015

Constantin Simiriuc, polițistul local rănit în explozia din Parcul Tineretului de sâmbătă seara, a revenit la locul în care era să își piardă viața, după două zile. Era însoțit de fiica sa, îmbrăcată în uniformă de... continuare »