Azi la Botosani

Stiri

ÎNFRICOȘĂTOR: Apartamentul aruncat în aer arată ca în filmele de groază, vecinii disperați – GALERIE FOTO

Luni, 14 Septembrie, 2015

Apartamentul din Aleea Tineretului 2, blocul B 9, scara E, care a fost aruncat în aer sâmbătă după-amiază de Constantin Simiriuc, mai este apartament doar cu numele. Luni, la două zile, de la explozie doi muncitori au pătruns în locuința de la parter... continuare »

Un băiat s-a drogat bine și-a venit la Urgențe să tragă un pui de somn: FOTO

Luni, 14 Septembrie, 2015

În după-amiaza zilei de duminică, un tânăr care a consumat o cantitate însemnată de substanțe psihotrope, a ajuns pe propriile picioare la spital, ce a urmat însă, a fost de-a râsu’-plânsu’. Alex M. a ajuns duminică,... continuare »

Croitoru s-a dat în stambă și la Timișoara, dus la dubă de jandarmi: "Ce, mă, nu mă cunoşti? Bulangiule” – VIDEO & FOTO

Luni, 14 Septembrie, 2015

Dacă la FC Botoșani și-a permis să facă aproape orice i-a trecut prin cap, în schimb prin alte părți se pare că Marius Croitoru este pus la punct. Devenise o obișnuință ca întreaga-i familie, de la copii și nevastă la părinți, să se afle în... continuare »

Fuste mini, tocuri peste tocuri, coafuri de eveniment – mămicile în prima zi de școală – GALERIE FOTO

Luni, 14 Septembrie, 2015

Prima zi de școală este una deopotrivă extrem de importantă pentru elevi, dar și pentru părinți și mai ales mamele i-au dat atenția care se cuvine. Iar aceasta s-a putut vedea nu doar în modul în care și-au pregătit copiii, ci și cum s-au gătit chiar... continuare »

Mesaj cu concepte și idealuri de la o senatoare la începutul anului școlar

Luni, 14 Septembrie, 2015

Odată cu începerea noului an școlar, și-o parlamentară de la Botoșani a transmis câteva urări elevilor, amintind totodată faptul că „o parte din învățăcei visează să trăiască într-o eternă vacanță, lipsiți de griji și de... continuare »

FAZA ZILEI: Un părinte și-a băgat copilul între oficialități, prefectul luat om la om –FOTOGALERIE

Luni, 14 Septembrie, 2015

Festivitatea de deschidere a noului an de învățământ a avut parte și de un moment amuzant la Școala 11. Culmea, s-a întâmplat chiar în timpul mesajului transmis de trimisul Inspectoratului de Poliție Județean. Un părinte s-a apropiat... continuare »

Accident c-o botoșăneancă la volan: S-a izbit din plin în mașina unui tânăr

Luni, 14 Septembrie, 2015

O botoșăneancă a provocat un accident rutier, după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un alt autoturism, condus de-un tânăr. Pe data de 13 septembrie 2015, ora 20.00, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate... continuare »

Cu Poliția alături, Dexterii de la Eminescu în careu, teniși în loc de tocuri, pantaloni în locul fustelor: GALERIE FOTO

Luni, 14 Septembrie, 2015

Zumzet general în curtea Colegiului Național Mihai Eminescu acolo unde s-au adunat în careu ”tocilarii” cum le spun alții de pe la alte licee sau unii dintre cei mai deștepți tineri care aduc mândrie orașului, cum îi știe toată... continuare »

EMOȚIONANT: Un tată se prăbușește cu fetița sa în brațe după ce-a răscolit o pădure cu Poliția s-o găsească – FOTO & VIDEO

Luni, 14 Septembrie, 2015

O fetiţă de doi ani şi jumătate din judeţul Botoşani a dispărut de la bunica ei, acolo unde fusese lăsată de părinţi. Sute de poliţişti, jandarmi şi localnici s-au mobilizat ca s-o caute pe copilă. Au răscolit pădurea din sat pe o rază de mai mulţi kilometri,... continuare »

Surpriză pentru deputata Ciofu în prima zi de școală – FOTOGALERIE ”prințul” cărei ex-inspectoare i-a dat flori

Luni, 14 Septembrie, 2015

Printre demnitarii prezenți la deschiderea noului an de învățământ de la Școala 11 s-a regăsit și deputatul Tamara Ciofu. Social-democrata a luat cuvântul imediat după prefect. ”E o mare bucurie să mă aflu din nou în mijlocul dvs.... continuare »

Inspectoarea șefă, mesaj cu lacrimi pentru elevi în prima zi de școală

Luni, 14 Septembrie, 2015

La fel ca în alți ani, odată cu începerea noului an școlar, și acum șefa de la Inspectoratul Școlar Județean din Botoșani a dorit să le ureze elevilor câteva lucruri. Redăm, în continuare, mesajul inspectorului școlar general, Mihaela... continuare »

Deșteaptă-te... eleve! Imn, circulația dată peste cap, îmbulzeala de pe lume, promisiune de intervenție la minister – VIDEO & GALERIE FOTO

Luni, 14 Septembrie, 2015

A fost o îngrămădeală incredibilă luni dimineață în apropiere de Școala Gimnazială 11. Mașinile nu mai conteneau să treacă pe Calea Națională, nu găseai un loc de parcare, iar un polițist local făcea și el ce putea. Spre ora 9:00, cea oficială... continuare »

Șeful de la CJ alături de-o deputată la Colegiul Laurian: Elevii cu ochii țintiți spre oficialități - FOTOGALERIE 

Luni, 14 Septembrie, 2015

În aceste momente s-a dat startul la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Colegiul A.T. Laurian, acolo unde pe terenul din spatele unității de învățământ s-au strâns sute de elevi. La festivitate este prezent președintele Consiliului... continuare »

ACUM: A sunat clopoțelul și la Colegiul Mihai Eminescu – FOTOGALERIE

Luni, 14 Septembrie, 2015

Ceremonia de deschidere a noului an școlar a durat la Colegiul Mihai Eminescu aproximativ 30 de minute, iar în aceste momente elevii merg spre clase. Au fost prezenți la deschiderea noului an școlar, la Colegiul Național Mihai Eminescu din municipiul Botoșani,... continuare »

Fostul soț al Mădălinei Manole dă din casă despre viitoarea nuntă: CE plănuiește botoșăneanul!

Luni, 14 Septembrie, 2015

Zvonul că Petru Mircea s-ar pregăti în mare secret, în luna noiembrie, de însurătoare, în județul unde s-a născut -Botoșani-, s-a propagat cu viteză mare în presa centrală. Cum era de așteptat, ipoteza conform căreia nepotul lor... continuare »