Azi la Botosani

Stiri

Bebeluși la spital, în sâmbăta NEAGRĂ - Unul c-o alună în gât, celălalt aproape înecat în cadă!

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Doi bebeluși au ajuns în cursul serii de sâmbătă, 12 septembrie  2015, la Compartimentul de Primiri Urgențe a Secției de Pediatrie și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Primul, a fost transport la spital de un echipaj SMURD, după ce mama... continuare »

Adolescente în delir pentru un băiat de la X-Factor care și-a aruncat... inima de pe scenă – GALERIE FOTO & VIDEO

Sambata, 12 Septembrie, 2015

A fost o seară de sâmbătă pe care mulți dintre botoșăneni n-au dorit să o rateze, chit că locul ales pentru distracție nu a fost unul tocmai accesibil pentru mulți dintre locuitorii municipiului.  Cu toate acestea, câteva mii de botoșăneni... continuare »

GALERIE FOTO de la locul accidentului: Polițistul de frontieră ar fi trebuit să fie la serviciu

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Ovidiu Pavel, agentul din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Stânca Costești a fost găsit de medicii ajunși la fața locului jos, lângă mașină. Nu se știe dacă, a reușit cu ultimele puteri să coboare singur din mașină sau a fost aruncat din... continuare »

O adolescentă de 16 ani, amenințări că-și taie venele cu o lamă în Parcul Tineretului

Sambata, 12 Septembrie, 2015

S-a întâmplat tot sâmbătă seara, aproape de ora 23:00 în apropierea blocului din Parcul Tineretului unde s-a produs explozia produsă de un botoșănean sinucigaș. Fata, pe care o chema se pare Mădălina și era din Trușești, venise la niște... continuare »

FOTO : Polițistul de frontieră mort la Durnești s-a rostogolit cu mașina de mai multe ori

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Agentul din cadrul Poliției de Frontieră care a decedat în domuna Durnești lucra la Punctul de Trecere al Frontierei Stânca. Ovidiu Pavel avea 38 de ani și la momentul în care s-a produs evenimentul rutier era singur în mașină. Nu se știe... continuare »

ACUM: Polițist de frontieră mort într-un accident rutier petrecut la Trușești!

Sambata, 12 Septembrie, 2015

12 septembrie 2015 pare să fie o zi fatidică la Botoșani. După nebunia care a avut loc în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, la aproximativ 50 de kilometri distanță un botoșănean și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Evenimentul... continuare »

Țeapă de două ore cu Voltaj: pentru cine au venit oamenii și cine s-a apucat de cântat – FOTOGALERIE

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Anunțat de câteva săptămâni, concertul susținut de Voltaj în parcarea unui hypermarket din Botoșani a început cu o întârziere de peste două ore. Deși atât pe pagina oficială a trupei, cât și pe panourile publicitare... continuare »

Șfaițer – Grozavu, peste o oră de discuții despre demisie-demitere

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Oficialii clubului au discutat înainte de Concordia Chiajna – FC Botoșani 0 – 0 cu antrenorul principal despre despărțirea de echipă, iar duminică va avea loc o nouă întâlnire. După remiza albă din Ilfov, președintele roș-alb-albaștrilor... continuare »

Chiajna – FC Botoșani, egal cu penalty ratat, Grozavu refuză să mai vorbească

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Roș-alb-albaștrii nu au reușit să câștige în deplasare nici în cea de a X – a etapă. Concordia Chiajna – FC Botoșani s-a terminat 0 – 0 după un meci în care gazdele au ratat cea mai mare ocazie în minutul 74. Atunci... continuare »

OPT oameni băgați în spital de explozia din Parcul Tineretului : polițiști, copii, adulți

Sambata, 12 Septembrie, 2015

După explozia produsă sâmbătă după amiază la un bloc din Parcul Tineretului autosanitarele Serviciului Județean de Ambulanță sau SMURD se aflau într-un du-te vino nebun. Ambulanțieri și medici cu tărgi au sărit în ajutorul oamenilor care ieșeau... continuare »

POVESTEA uluitoare a exploziei din Parcul Tineretului - În ultimele clipe de viață a încercat să înșele autoritățile

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Bărbatul care a cauzat explozia de la blocul din Parcul Tineretului și-a plănuit totul cu lux de amănunte. Avea 45 de ani și locuia singur iar gestul său care i-a adus moartea dar a rănit și alte persoane a fost efectul despărțirii de familie, soția și copiii... continuare »

Un dement certat cu nevasta a aruncat în aer apartamentul din Parcul Tineretului și a speriat un cartier întreg – GALERIE FOTO ce a făcut

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Ceea ce se întâmplă în aceste momente în parcul Tineretului a pornit practic de la un singur om și anume locatarul apartamentului de la parter. Bărbatul locuia singur, soția și copiii fiind plecați. A vorbit cu partenera sa de viață la telefon... continuare »

Haos în Parcul Tineretului!!! Oameni ieșiți pe geam, polițiști răniți – GALERIE FOTO

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Este haos în acest clipe în Parcul Tineretului, în zona unde a avut loc explozia. Lumea umblă speriată și înnebunită, astfel încât până la această oră nu se știe dacă sunt sau nu morți. Cert este că doi polițiști,... continuare »

Explozie în Parcul Tineretului! Apartament în aer, 100 de oameni speriați – FOTOGALERIE

Sambata, 12 Septembrie, 2015

Seria evenimentelor nefericite de sâmbătă, 12 septembrie, a continuat în municpiul Botoșani cu o explozie. Aceasta a avut loc în jurul orei 18:00, în Parcul Tineretului. Un apartament a sărit în aer din cauza unei butelii, iar Inspectoratul... continuare »

Tablou de familie, fostul portar de la Botoșani este tătic!!! Fotbaliștii din toată țara l-au felicitat

Sambata, 12 Septembrie, 2015

După ce s-a căsătorit în luna august a acestui an cu o frumoasă avocată din Botoșani, un fost portar al echipei fanion trece prin cele mai fericite momente din viața sa: a devenit tătic.  Concret, este vorba despre Marius Curileac, un fost portar al... continuare »