Azi la Botosani

Stiri

Rămâne cum au stabilit: PSD-iştii NOI sunt cam tot ăia VECHI, de la Mihaela la Manuela - NOUA CONDUCERE

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Conferinţa municipală a PSD Botoşani care a avut loc vineri după-amiază la Casa de Cultură a Sindicatelor s-a constituit mai mult într-o paradă cu discursuri sforăitoare. Deşi obiectivul principal al şedinţei a fost acela de a se desemna o nouă conducere,... continuare »

Show la conferinţa PSD-ului: Nu mor caii când vor jigodiile; Partidul este casa şi viaţa mea

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Discursurile sforăitoare, cu multe cuvinte atent alese, au fost întrerupte la Botoşani de un pensionar MApN, nimeni altul decât Mircea Muraru, preşedintele organizaţiei 8 din municipiul reşedinţă. Acesta a cerut alegeri cu “corectitudine şi demnitate”,... continuare »

Nechifor dă de pământ cu parlamentarii din breasla lui Ponta: Lăudăroșenii și tot felul de știri pompoase

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Fostul director al Staţiunii de Cercetare Popăuţi, Ionică Nechifor prezent la conferința de presă organizată vineri, 11 septembrie 2015, la PNL Botoșani, a adus în discuție câțiva parlamentari sociali-democrați, reproșând faptul că nu iau nicio... continuare »

Tincu, sfetnicul care nu-i sfetnic, discurs cu calcule pentru PSD

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Rând pe rând aproape toți cei care au luat loc la prezidiul Conferinței Municipale de Alegeri a PSD Botoșani, au ajuns la pupitru și au vorbit. Mai mult sau mai puțin. Mai aprins sau cu un nivel scăzut de înflăcărare. A citit de pe hârtie... continuare »

Dolineaschi a venit la Botoşani să se laude că a condus conferinţa de la Bucureşti

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Liderul judeţean al social-democraţilor a fost al doilea om care a luat cuvântul la Conferinţa Organizaţiei Municipale a PSD Botoşani, după Ovidiu Portariuc. Deputatul a ţinut încă din start să le reamintească tuturor celor prezenţi că deţine o funcţie... continuare »

Portariuc o trage cu fotbalul la Conferința PSD și face paralela goluri – voturi

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Ovidiu Portariuc, președintele Organizației Municipale din cadrul PSD Botoșani a ajuns la pupitru în urmă cu câteva minute și și-a început prezentarea raportului de activitate începând din anul 2012 și până la momentul prezent. ... continuare »

Și-a fâlfâit organele genitale în fața unui polițist, dar rămâne nepedepsit!

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, din Leorda, care şi-a dat pantalonii jos în faţa casei unui poliţist şi a aruncat cu pietre în locuinţa acestuia a fost pus în libertate. Confrorm Opinia de Dorohoi, bărbatul a contestat măsura arestului... continuare »

Vâzdoagă expeditiv la alegerile de la PSD: Un singur liberal rătăcit printre PSD-iști și-un șef invizibil

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Conferința de alegeri a Organizației Municipale PSD este condusă de secretarul executiv al partidului, Gheorghe Vâzdoagă.  Cuvântul i-a fost predat de încă președintele de la municipiu, Ovidiu Portariuc care a fost cel dintâi care a pus... continuare »

ACUM: Pleiadă de directori PSD fără vârstă la Casa Sindicatelor - FOTOGALERIE

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Pregătirile pentru Conferința Municipală de alegeri din cadrul PSD Botoșani sunt în aceste momente în toi. Greii partidului aflat la guvernare s-au adunat și stau la discuții, în pâlcuri, pe holul Casei de Cultură a Sindicatelor. Directori... continuare »

ATENȚIE: Botoșaniul ar putea intra în carantină din cauza unui virus periculos

Vineri, 11 Septembrie, 2015

O boală periculoasă ar putea reveni pe raza României, iar într-o localitate din județul Botoșani deja au fost confirmate câteva cazuri de îmbolnăvire. Boala limbii albastre a revenit în România, mai exact într-o localitate... continuare »

INCONȘTIENȚĂ: Un tânăr din Botoșani a chemat ambulanța la două zile după ce a suferit un accident

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Un tânăr din județul Botoșani a fost transportat cu ambulanța la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati Botoșani, în cursul zilei de vineri, 11 septembrie 2015, după ce a căzut de pe bicicletă. Din primele informații, se pare... continuare »

Fost fotbalist de liga a doua premiat la Gala Pompierilor 2015 – VIDEO & FOTO

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Toți cunoscătorii sportului cu balonul rotund îl știu de Mara, fotbalistul care a trecut și pe la FC Botoșani în urmă cu mulți ani și care și-a încheiat cariera din fotbalul semi-profesionist odată cu dispariția echipei FCM Dorohoi. Ciprian... continuare »

Un fost viceprimar bate obrazul CJ-ului: Avem în față gardul și în spate leopardul

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Constantin Bursuc, fostul viceprimar al municipiului Dorohoi, a profitat de prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Botoșani, Cristian Achiței, la conferința de presă organizată la sediul PNL, moment în care i-a prezentat o serie de probleme cu care... continuare »

Revin prăjiturile pe care le... fumezi: CÂT trebuie să scoată din buzunar o tânără pentru „dulciuri”

Vineri, 11 Septembrie, 2015

În toiul nopții, au fost descoperite mai multe pachete suspecte, pe care oamenii legii le-au confiscat, iar capul răutăților a fost o botoșăneancă. Vineri dimineata, in jurul orei 1.00, la I.T.P.F. Siret – judetul Suceava s-a prezentat pentru a... continuare »

Flutur, Cornișa și creditele : Să nu găsim motive să ne acoperim incompetența

Vineri, 11 Septembrie, 2015

Parcul de agrement Cornișa pare să fi fost numitor comun la luările de poziție a liberalilor, în conferința organizată după o îndelungată pauză. Majoritatea celor aflați la masă și-au trecut pe notițe și acest subiect. El a fost dezvoltat însă... continuare »