Azi la Botosani

Stiri

Contabilele anului premiate cu flori și diplome, șeful contabililor a luat premiu în gala pe care a organizat-o – GALERIE FOTO

Luni, 21 Septembrie, 2015

Este zi de sărbătoare astăzi pentru oamenii cifrelor financiare. Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) marchează Ziua Contabilului, căreia, asemenea anilor precedenți și CECCAR Botoșani i-a acordat atenția cuvenită. ... continuare »

Este DEFINITIV: Preotul care și-a omorât tatăl va petrece 13 ani în închisoare!

Luni, 21 Septembrie, 2015

Era 3 ianuarie anul acesta când preotul Daniel Marius Andricioaei, în vârstă de 37 de ani, paroh la Biserica din satul Aurel Vlaicu, comuna Avrămeni, suna puţin după ora 20.00, la 112, anunţând că tatăl său care locuieşte într-o garsonieră... continuare »

Jumătate de an de la moartea ambulanțierului aflat în misiune: O lumânare luminează trist Serviciul de Ambulanță!

Luni, 21 Septembrie, 2015

Sâmbătă, 19 septembrie 2015, s-au împlinit exact șase luni de la tragicul accident petrecut în intersecția străzilor Petru Rareș cu Bulevardul Mihai Eminescu, acolo unde ambulanțierul Constantin Brânzilă a murit în urma unui impact cu... continuare »

Un bărbat a fost „fugărit” de un roi de viespi până pe patul de spital

Luni, 21 Septembrie, 2015

Un botoșănean a venit pe propriile picioare la spital, astăzi, 21 septembrie 2015, după ce a fost atacat de către mai multe insecte, în momentul în care se ocupa de treburile gospodărești.  Mai exact, bărbatul de 59 de ani Ioan C., din comuna Răchiți,... continuare »

Vasile Miriuță NU vine la Botoșani – UNDE și-a găsit echipă tehnicianul

Luni, 21 Septembrie, 2015

Duminică ziarele sportive din România au explodat la ruperea înțelegerii contractuale dintre Vasile Miriuță și ASA Tg. Mureș. Majoritatea îl indicau pe tehnician ca fiind înlocuitorul lui Leo Grozavu, plecat de la FC Botoșani. 24 de ore mai... continuare »

Dinu „Vamă” își bate joc de FC Botoșani: Indiferent de cine vine acolo va avea o pată neagră

Luni, 21 Septembrie, 2015

Finanţatorul Botoşaniului, Valeriu Iftime, a reacţionat dur după ce Dinu Gheorghe declarase că oricine vine la Botoşani îşi pătează CV-ul. Potrivit GSP, duminică seară, într-un studio TV, fostul manager general al lui Dinamo a fost tranşant: "Indiferent... continuare »

Recepție cu multă apă pe strada Primăverii, constructorul forțează predarea către Primărie : GALERIE FOTO & VIDEO

Luni, 21 Septembrie, 2015

Luni dimineață o comisie din cadrul Primăriei Botoșani dar și reprezentanți ai celor două firme asociate care au reabilitat strada Primăverii au început activitatea de recepție a obiectivului. Predarea se va face însă după două săptămâni,... continuare »

Ce job frumos: Hai să desenezi pe-o leafă de 1.000 de lei pe lună!

Luni, 21 Septembrie, 2015

În săptămâna care tocmai a debutat, botoșănenii care nu și-au găsit încă un loc de muncă au de unde alege dintr-un total de 550 de joburi. Concret, locuitorii din județul Botoșani au la dispoziție o varietate largă de locuri de muncă, începând... continuare »

A început școala...fără profesori: Unii n-au ajuns încă la catedrele la care au fost repartizați

Luni, 21 Septembrie, 2015

Nici bine nu a trecut o săptămână de când a început școala, că deja au fost semnalate o serie de probleme la unele unități de învățământ din județul Botoșani. Cu toate că au fost organizate mai multe ședințe publice pentru repartizarea... continuare »

TRAGEDIE! Un botoșănean s-a spânzurat cu cureaua de la pantaloni: ULTIMELE cuvinte spuse de bărbat

Luni, 21 Septembrie, 2015

Un bărbat de 43 de ani din Dorohoi a ales să încheie luni dimineaţă socotelile cu viaţa şi s-a spânzurat de un nuc din curtea casei, potrivit Opinia de Dorohoi. Incidentul a avut loc în jurul orei 4.00 pe strada Vasile Lupu din Dorohoi iar Florin... continuare »

Sindicaliștii au negociat în capitală salarii mai mari pentru profesori

Luni, 21 Septembrie, 2015

Săptămâna trecută, reprezentanții celor trei federații din învățământ s-au întrunit la București pentru a a discuta despre majorările salariale ale cadrelor didactice. Este vorba despre Federația Sindicatelor din Învățământ... continuare »

Și-a bătut mama o săptămână întreagă până a omorât-o!

Luni, 21 Septembrie, 2015

O botoșăneancă va fi judecată de magistrați sub acuzația de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, după ce și-a băgat mama în mormânt. Sînculeț Oltea Constanța are 63 de ani și se află în stare de libertate. Femeia locuia împreună... continuare »

Botoșănean găsit mort la societatea Transporturi Auto!

Luni, 21 Septembrie, 2015

Un muncitor din Botoșani a fost găsit în stare de inconștiență, însă în momentul în care a fost solicitată o ambulanță pentru a-l resuscita, medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta.  Pe data de 21 septembrie 2015 în... continuare »

Intervenție dificilă pentru pompieri: DE CE au fost chemați salvatorii

Luni, 21 Septembrie, 2015

Salvatorii județului Botoșani au avut o misiune mai neobișnuită în această dimineață de luni, 21 septembrie 2015, atunci când au trebuit să salveze de la moarte o necuvântătoare. Pompierii dorohoieni au fost solicitaţi luni dimineață, să... continuare »

Botoșănean accidentat de un șofer inconștient care a fugit de la fața locului

Luni, 21 Septembrie, 2015

Un bărbat din Botoșani a ajuns în grija medicilor, după ce a fost accidentat de un tânăr care se afla la volanul unei autoutilitare. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din... continuare »