Azi la Botosani

Stiri

Un tânăr a încercat să „impresioneze” un polițist și și-a fluturat... organele genitale

Joi, 10 Septembrie, 2015

Un bărbat de 34 de ani din Leorda a fost miercuri, 9 septembrie 2015, arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi distrugere. Bărbatul a fost protagonistul unui circ de zile mari pe 3 septembrie când, fiind... continuare »

Cel mai senzual dans, un băiat frumos și-o fată cu forme: Palme la fund în fața a mii de oameni– VIDEO & FOTO

Joi, 10 Septembrie, 2015

Au urcat pe scenă Petrișor care a participat la emisiunea ”Românii au Talent” și na dintre cele două dansatoare care fac parte din trupa Andreei Bălan. Au dansat de parcă atunci ar fi coborât de pe micile ecrane din studiourile celei mai urmărite... continuare »

Scurgeri de informații personale în instituții de la Botoșani, prefectul pune piciorul în prag !

Joi, 10 Septembrie, 2015

Primarii din județul Botoșani, invitați joi, 10 septembrie 2015, la Instituția Prefectului pentru a lua parte la discuții privind proiectul „Prima prioritate: niciun copil invizibil!”, au fost atenționați de prefectul Costică Macaleți. Șeful județului... continuare »

Te joci cu focul la Poliție? UITE ce ți se poate întâmpla!

Joi, 10 Septembrie, 2015

Mai multe pahare de alcool și-o dorință de răzbunare, atât i-au trebuit unui băiat de 26 de ani din județul Botoșani, pentru a prinde curaj. Un tânăr din comuna Leorda, care a încercat anul trecut să incendieze postul de Poliţie pentru a se... continuare »

Alegerile de la PSD amânate din cauza unor invitați – AFLĂ până când

Joi, 10 Septembrie, 2015

Organizația Municipală a PSD Botoșani ar fi urmat să aibă conferință de alegeri astăzi, 10 septembrie 2015, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul care trebuie să strângă în jur de 400 de membri ai partidului de guvernământ,... continuare »

Un drogat la volan a tras statul pe sfoară: AFLĂ ce i-a trecut prin cap să facă!

Joi, 10 Septembrie, 2015

Unii botoșăneni cred că legile nu li se aplică și lor, iar din acest motiv nu prea le respectă, mai ales pe cele rutiere. La cei 29 de ani ai săi, un tânăr botoșănean s-a gândit la o „schemă” cu care nu putea să dea greș, în momentul... continuare »

Director de instituție ”urecheat” în absență de prefect: AFLĂ ce a avut să-i reproșeze

Joi, 10 Septembrie, 2015

Conducerea unei instituții publice din Botoșani a intrat în atenția prefectului Costică Macaleți, care s-a arătat nemulțumit de modul cum este îngrijit un punct turistic. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a ținut să-l aducă în discuție... continuare »

Gest emoționant pentru unul dintre copiii de suflet ai Mariei Macaleți: CE a făcut prefectul!

Joi, 10 Septembrie, 2015

Înainte de începerea discuțiilor cu privire la proiectul ”Niciun copil invizil”, la care au fost invitați primari din județ, reprezentanți UNICEF România, prefectul Costică Macaleți a luat cuvântul și a povestit un episod emoționant... continuare »

Un botoșănean alături de Tudor Chirilă pe aceeași scenă la Costinești: FOTOGALERIE cu tânărul

Joi, 10 Septembrie, 2015

Un tânăr originar din Botoșani vrea să demonstreze că este cel mai bun, fiind nominalizat la una dintre cele mai cunoscute competiții de teatru, care se ține în această perioadă la Costinești.  Alexandru Voicu este unul dintre cei 27 de tineri... continuare »

Un șofer de 24 de ani cu mintea aiurea s-a izbit într-o mașină la Ipotești

Joi, 10 Septembrie, 2015

Un tânăr a provocat un accident rutier la amiaza zilei miercuri, când s-a ciocnit cu mașina de un alt autoturism. La data de 9 septembrie 2015, ora 13.25, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A, în localitatea Ipoteşti,  un tânăr... continuare »

Botoșăneni scoși din nou din casă cu jandarmii din cauza datoriilor! CINE e pe „lista rușinii”

Joi, 10 Septembrie, 2015

Penalitățile de întârziere, cheltuielile de judecată și taxele de executare silită aproape dublează valoarea de plată la încălzire, în cazul în care facturile nu sunt plătite la timp. De la începutul acestui an, societatea Modern... continuare »

Un botoșănean și-un „amic” din Suceava prinși la plimbare c-o autoutilitară furată din Portugalia

Joi, 10 Septembrie, 2015

În urma unei acţiuni specifice desfăşurate, poliţiştii de frontieră botoşaneni au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean român, care a fost depistat circulând cu o autoutilitară ce figura ca fiind furată din Portugalia.  În... continuare »

Prune cu „aromă” penală: FOTO de ce a fost prins un tânăr botoșănean și săltat de Poliție

Joi, 10 Septembrie, 2015

În ultima perioadă s-a dispus intensificarea acţiunilor de control în trafic şi exploatarea informaţiilor deţinute cu privire la transportul de produse accizabile de contrabandă. Au fost organizate mai multe echipaje cu participarea poliţiştilor rutieri... continuare »

ACUM: Primarii s-au adunat la Prefectură pentru copiii "invizibili" - FOTOGALERIE

Joi, 10 Septembrie, 2015

În dimineața zilei de joi, 10 septembrie 2015, în sala Nicolae Iorga a Prefecturii Botoșani are loc o întrunire cu primarii din județ, prefectul, inspectorul școlar general Mihaela Huncă, pentru a încheia proiectul „Prima prioritate: niciun... continuare »

Stâlpii informaticii primiți la Botoșani de „generală” și primar: FOTOGALERIE

Joi, 10 Septembrie, 2015

Joi, 10 septembrie 2015 la Casa Corpului Didactic a fost marcată Consfătuirea națională a inspectorilor IT din România, evenimentul fiind deschis de inspectorul școlar general, Mihaela Huncă, primarul Ovidiu Portariuc și inspectorul școlar general din Ministerul... continuare »