Azi la Botosani

Stiri

Pensiile nesimțite amânate de aleșii din Parlament

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Legea privind speciile speciale a fost amânată, aceasta fiind retrimisă la Comisia de Statut, aşa cum a cerut încă de marţi preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea. Şedinţa comună a plenului Camerei Deputaţilor şi Senatului a fost convocată... continuare »

Bijuterii din aur aruncate în șanț: CUM au fost prinși trei hoți când credeau că dau lovitura vieții

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Trei infractori din Dorohoi au fost luaţi ca din oală sâmbătă noaptea după ce au fost suprinşi de poliţişti în timp ce goleau o casă din Carasa de bunuri. Hoţii au dat spargerea la pont şi au fost la un pas să scape basma curată. Povestea pare ruptă... continuare »

Botoșănencele se transformă în adevărate femei de succes! CINE spune asta

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Marti, 8 septembrie 2015 a început la Botoșani un curs de competențe antreprenoriale, în urma căruia peste 20 de femei vor învăța ce înseamnă viața de antreprenor și ce riscuri își asumă oamenii de afaceri. Cursul se desfășoară... continuare »

Cafteală cu pumni și picioare, terminată la spital: Poliția pe urmele bătăușilor!

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Doi tineri din comuna Avrămeni au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati Botoșani, după ce au încasat o bătaie soră cu moartea de la niște indivizi necunoscuți. Cum au ajuns pe holurile unității spitalicești, botoșănenii... continuare »

Panică în Piața Centrală: Oamenii s-au adunat în jurul unui botoșănean – AFLĂ ce s-a întâmplat

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

În jurul amiezii de miercuri, 9 septembrie 2015, cetățenii care aveau treabă prin Piața Centrală a municipiului Botoșani au trecut prin clipe de maximă alertă. În jurul orei 13:00, o echipă a Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) a fost solicitată... continuare »

Bărbat adus din pădurea Baisa în stare gravă: CE i s-a întâmplat!

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

În urmă cu puțin timp, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Mavromati a fost transportat un bărbat în stare critică. Din câte se pare, incidentul s-ar fi petrecut în pădurea de la Baisa, la ieșirea din municipiul Botoșani,... continuare »

Poliția la morga Spitalului Județean pentru un bărbat cu MOARTE suspectă – FOTOGALERIE

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Un bărbat de 63 de ani din comuna Roma a fost găsit ieri dimineață, 8 septembrie 2015, de câțiva vecini, fără suflare într-un șanț. La fața locului au ajuns imediat un echipaj de la Poliție și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA),... continuare »

Violatorul de fetițe rămâne după gratii!

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Botoșăneanul care a profitat de o fetiță de numai 8 ani va rămâne în arest, acesta încercând cu orice preț să scape din închisoare, după a atacat hotărârea dată de instanța de judecată. După ce a fost arestat preventiv,... continuare »

Botoșănenii au chefuit prea tare și-au avut chef de scandal, jandarmii i-au liniștit cu amenzi

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Sărbătorirea Nașterii Maicii Domnului a fost un ,,bun prilej” pentru unii participanți la manifestările culturale și religioase organizate în localitățile Vorona, Leorda, Copălău și Santa Mare de a-și da ,,în petec” și de a se comporta... continuare »

Un primar o face pe psihologul și dă sfaturi despre fericire: Acesta e singurul show pe care îl jucăm

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Gândindu-se la ceea ce este mai bine pentru cetățenii pe care îi conduce, un primar din județul Botoșani a ajuns să îi consilieze pe aceștia, ba chiar să le dea sfaturi despre cum pot fi mai fericiți. Primarul comunei Dângeni, Cătălin... continuare »

Un băiat care a plecat cu televizorul unui șef de Poliție rămâne după gratii: CE au hotărât judecătorii

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

La cei 27 de ani ai săi, un tânăr din Dorohoi a decis în urmă cu câteva luni să se „joace” cu legea în momentul în care a plecat cu televizorul unui polițist sub braț.  Un tânăr bănuit că l-a prădat pe şeful... continuare »

Trei șoferi, unul mai beat ca altul, ”raliu” pe drumurile județului: AFLĂ-le alcoolemia!

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Câțiva conducători auto din Botoșani au fost găsiți de oamenii legii sub aburii alcoolului și s-au ales cu câte un dosar penal. La data de 8 septembrie 2015, în jurul orei 20.25, L. M. de 39 ani, din comuna Coțușca, judeţul Botoşani, a fost... continuare »

Bătaie între frați, unul a băgat furca în celălalt!

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

În seara care a trecut, doi botoșăneni care cel mai probabil aveau un conflict mai vechi, au decis să își rezolve diferențele într-un mod violent. Mai exact, este vorba despre doi frați din comuna Ungureni, Ioan C. și Marcel C., în vârstă... continuare »

Agent de asigurări urmărit penal pentru fals și înșelăciune

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Un bărbat este cercetat de oamenii legii după ce a înșelat o altă persoană cu suma de 700 de lei dându-se drept agent de asigurări. Botoșăneanul are 50 de ani și este din Flămânzi. Pe 8 septembrie anul acesta, polițiștii din micul orășel... continuare »

Primari din tot județul chemați la Prefectură: AFLĂ motivul

Miercuri, 09 Septembrie, 2015

Mâine dimineață, 10 septembrie 2015, la Instituția Prefectului va avea loc o întâlnire în cadrul Proiectului  demonstrativ „Prima prioritate: niciun copil invizibil!”. La eveniment au fost invitați să participe atât primarii... continuare »